HAyde bismillah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 1 Gaziantepspor | STSL 31. Hafta | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Trabzonspor 2 - 1 Gaziantepspor | STSL 31. Hafta | Maç Sonucu...
En son Kazım Uzunboy tarafından düzenlendi; 24.04.2014, 11:38.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipEtiketler: Yok
-
çarşamba gecesi barcelona'da kalede onur ve son pozisyonda bale'nin karşısında bosingwa olsaydı nasıl biterdi acaba maç...avrupa standartlarında birçok oyuncumuz var.hami kangren bölgeleri kesip attı.takıma güveniyorum...bu maçta da emre parlar...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
GS ile son yıllarda oynadığımız maçlara bakılırsa içeride kazanma ihtimali olduğumuz tek maç gözüküyor. Bu maçtan 3 puan gelmezse Erciyes maçında alınan puanın değeri kaybolacak...
İlk 11: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Kadir, Bourceanu, Zeki Yavru, Yusuf, Adrian, Olcan, Henrique
Yedekler: Zeki Ayvaz, Caner, Mustafa Akbaş, Gökhan, Soner, Şahin, Emre
Sakat: Bamba, Özer
Kadro dışı: Fatih, Abdulkadir, Zokora, Colman, Malouda, JankoTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Ilginc ama ligde son 10 macta sikebahceye hukmen maglubiyet disinda yenilgimiz yok.
Istanbullu 3 gulun bile ikiser yenilgileri var bu surede... Hami hoca su dandik kadroyu bayagi bir takim etti."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
Zekin'in Xavi'yi kıskandıran asistleri,Yusuf'un sürati,bitiriciliği ve şahane ortaları ile bu maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum
Hele Olcan ve Henrique de günün de olursa 7-0'lık rekor neden kırılmasın
İçimden bir ses sezonu 61 golle bitireceğimizi söylüyorAdalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum