Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 1 Gaziantepspor | STSL 31. Hafta | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Trabzonspor - Gaziantepspor | STSL 31. Hafta | 26.04.2014

İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İş sadece Gs'yi geçmekle kalmıyor ki. Önümüzde Bjk'de var ve onlarla maçımız yok.. o yüzden şampiyonlar ligi hayal gibi görünüyor

Elemeye katılmak bile heyecan verici oluyor, gruplara kalma imkansız dahi olsa. Neyse 3.lük bu saatten sonra zaten çok zor.

Yorum

tribünde 26 bin bayan varmış bu akşam.passolig kartı yoktu ya hepsinin...nasıl girdiler içeri ?
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

Eskişehir'i yensek 3.olurduk ya la

Yorum

Cidden gecen hafta eskisehiri yenmis olsaydik 3.luk sansimiz olurdu. Vay be ne ligmis boyle su kadrolan cl bile zorladik nerdeyse.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Yorum

İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tribünde 26 bin bayan varmış bu akşam.passolig kartı yoktu ya hepsinin...nasıl girdiler içeri ?
            GS ceza ödeyeceğini söyledi...

İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gs yi cok fazla dev aynasinda gördügünü düsünüyorum.

Gs de fazla bir numara yok disiplinli ve bilincli oynarsak kazanmamiz cok zor degil.
            Ben geçmişe bakıyorum adamlar bizim en iyi olduğumuz onların kötü olduğu dönemde bile yeniyorlardı. Şansımız tutmuyor ondan sonra da bizim için GS'ye yatıyor diyorlar ama ilgisi yok...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

son haftaya gs yle 56-54 gireriz

elazığı yenemzler biz antepi geçersek bu hafta 4 e iner

bursa zor ama yeneceğiz onlar da içerde gençleri yener

Trabzonda cimboma koyarız

son hafta erciyes-antalya maçları

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Bakıyorum da gene ayaklar yerden kesilmiş.Bu akşamki skor çok ama çok kötü oldu.Hem Kasımpaşa ciddi ciddi rakibimiz oldu hem de içerdeki GS maçının GS için de anlamı arttı.Karabük-Eskişehir maçı da Eskişehir Avrupayı cebine koyduğu için Karabük için kolayladı. 4.lük harika ve yeterli bir sonuçtur.Sadece Karabükle kapışacaz derken alınan sürpriz sonuçlarla 5.likten de olabiliriz.Yarın Sivas da sürpriz bir galibiyet alırsa ayıkla pirincin taşını.

Yorum

bugün antep maçının tümünü izledim...inanaılmaz hata yapıyorlar 1 tane atakları yok....gençler en az 5-0 kazanmalıydı...eksikleri varmıydı bilemiyorum ama maçın son 15 dakikası en az 4-5 lik olurlardı

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

şu forvet hattımızla neredeyse gs kadar gol atmışız ya bu da gayet iyidir...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Hami hocayla sıkıntı yok..
                      Aliriz bu maçı da
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

Leş bir takım böyle çerezlere puan vermeyelim artık
                        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

İlk olarak figirm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bakıyorum da gene ayaklar yerden kesilmiş.Bu akşamki skor çok ama çok kötü oldu.Hem Kasımpaşa ciddi ciddi rakibimiz oldu hem de içerdeki GS maçının GS için de anlamı arttı.Karabük-Eskişehir maçı da Eskişehir Avrupayı cebine koyduğu için Karabük için kolayladı. 4.lük harika ve yeterli bir sonuçtur.Sadece Karabükle kapışacaz derken alınan sürpriz sonuçlarla 5.likten de olabiliriz.Yarın Sivas da sürpriz bir galibiyet alırsa ayıkla pirincin taşını.
                          kesinlikle.kasımpaşa'nın yenmesi en kötü senaryo oldu...
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

Puan kaybı yaşarsak şaşırmam.
                            Ama artık olmasın yani...
                            Bu sezon öyle acınası futbol oynayıp öyle puan kayıpları yaşadık ki...
                            Kalan maçları alalım, önümüze bakalım.
                            Hamiş

Yorum

İlk olarak figirm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ancak bu kadar negatif bakılabilirdi

Yorum

Antep son 5 maçtır kazanamayan ve 36 puanda kalan bir takım
                                Dün evinde Gençlere yenilmeleri kötü oldu.
                                Onlar için dönüm maçı olacak, zor geçebilir ama takıma ve Hoca'ya güveniyorum. Emre Güral'ı da kazanmak lazım ama.
                                Bu arada Elazığı'ın düşmesini dört gözle bekliyorum. (Sen misin Trabzon kümeye bağıran).
                                Bugün 1461 TS inşallah 13 maç sonra kazanır, bu maçı hatta kalan 3 maçı da almalıyız.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X