Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 1 Gaziantepspor | STSL 31. Hafta | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursa maçını yenecez buna inanıyorum

Yorum

• Özer yetmiyordu bir de Bosingwa ile Yusuf gitti. Mustafa'da cezalıymış sanırım. Hoca çok zor durumda kalacak. Zeki sağ beke geçer haftaya sanırım. Göbeği de Aykut ile Caner yapar.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• şu puan durumunu görünce ilk yarıdaki antep gençlerbirliği ikinci yarıdaki beşiktaş eskişehir ve fener maçlarına insan cidden üzülüyor ya...

t.d. hatası forvet yokluğu ve taraftar çığırtkanlığı yüzünden giden 13 puan Yazık günah ya...

Yorum

• Vay be ne hallere düşmüşüz ,önceden maç öncesi bile onlarca sayfa yazılırdı şimdi hepi topu 14 sayfa olmuş,sanırım sadece ben değilim elini ayağını çeken en son giriş tarihim 16.12.2013 yazdı da üzüldüm ya he maç mı?izlemediğim için bir şey diyemem.

Yorum

• laudrup61i banlayin sabirmizi tasirmayin
            zivanadan cikarmayin bizi
            delirtmayin bizi
            tenhada yakalamak lazim....

şşşt laudrup61 gel bişey söylicem
            sakin olun...

Yorum

• laudrup61i banlayin sabirmizi tasirmayin
              zivanadan cikarmayin bizi
              delirtmayin bizi
              tenhada yakalamak lazim....

şşşt laudrup61 gel bişey söylicem
              sakin olun...

Yorum

• bource ile zokorayı kıyaslayanlar bir tane isabetli şutunu göstersin zokoranın. bourceanu çok üst düzey bir oyuncu değil, zaten bizde üst düzey bi takım değiliz. bourcenin yedeği olur anca zokora
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak laudrup61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kalan maçlardan maksimum 2 puan çıkarırız en fazla. bursa tehlikeli takım bakarsın bize patlayacağı tutar, seyirci avantajları var. antalya düşmemek için herşeyi yapar beraberlik. gs yi hiç hesap etmiyorum bile.

rakiplerin maçları kolay, 6. 7. bile bitirebiliriz

gençlerbirliği karabük bile ortak oldu

borcenau demişsinizde rakip şut anlamında beceriksiz olmasa elek ederlerdi bizi. zokoro varken bu kadar rahat gelemiyorlardı, galibiyet alacağımızı düşünmüyorum ilerki haftalarda. az daha 2:0 dan maç verecektik yine

kendine güveni olmayan hayatın hiç bir alanında başarılı olamaz not olsun........................

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    maalesef bu maçta lampard zekinin defosu ortaya çıktı, hiç bir işe yaramadı.. yine adrianın ne kadar ziyan bir oyuncu olduğu da kanıtlanmıştır umarım.. sırtına 10 numara geçiren biri bir tane olsun düzgün pas veremez mi? azıcık futbol öngörüsü olsa bu maç da beşlik olurdu...
                    Dogru maci izlediginizden eminmisiniz

Atak baslatan tum paslar adriandan geldi.defansif katkisi yok derseniz anlarim ancak oyun kurma ve pas alisverisinde kotu derseniz sacma olur.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vay be ne hallere düşmüşüz ,önceden maç öncesi bile onlarca sayfa yazılırdı şimdi hepi topu 14 sayfa olmuş,sanırım sadece ben değilim elini ayağını çeken en son giriş tarihim 16.12.2013 yazdı da üzüldüm ya he maç mı?izlemediğim için bir şey diyemem.
                      Forumda sıkıntı vardı galiba ondandır.Ben dün neredeyse hiç giremedim..

Yorum

• Forumun en önemli başlığına girilemiyor yine malesef...
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Öyle ya da böyle çok önemli bir galibiyet daha elde ettik.Olcan, Özer,Yusuf üçlüsü gelecek yılda bu takımı sırtlar.Henrique formda ama bence Trabzonspor için yetersiz.Hami Hocayı da kutlamak gerek.Az zamanda büyük işler başardı.Bir de ben fiksturumuzun o kadar da zorlu olduğunu düşünmüyorum.Bu sezonu çoktan kapatmış Bursa,deplasmanda ikinci yarı 2-3 puan alan galatasaray, büyük bir oranla düşmesi kesinleşecek olan Antalya.Şampiyonlar Ligi imkansız değil.Ben umutluyum..
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Trabzonspor 2 - 1 Gaziantepspor | STSL 31. Hafta | Maç Sonucu...

2. yarı az kalsın Antep'e 1 puan hediye edecektik. Yusuf ve Bosingwa'nın takımda kilit rol oynadıkları bu maçta belli oldu. İnşallah Bosingwa'nın ciddi bir sakatlığı yoktur.

Yorum

• Arkadaşlar ''Zeki'' dün akşam da iyi futbol oynadı.

Evet üst düzey bir oyuncu değil, katılıyorum bu görüşlere. Fakat ortasahada canla başla mücadele ediyor.

Bourceanu ile birlikte oldukça aktif ve dinamik bir görünüme sahip ortasahamız oldu.

Beğensek de beğenmesek de Zeki ve Bourceanu ortasaha iyi iş çıkarıyorlar...

Önlerinde oynayan Adrian eskiye nazaran daha iyi oynuyor diyebiliriz. (Bence daha efektif olmalı ya neyse...)

Fakat Adrian'ın mevkisinde bana göre ''ÖZER'' 1 numaralı oyuncumuzdur. Özer bu mevkide daha canlı ve istekli bir futbol oynuyor.

Nitekim takımımıza genel olarak baktığımızda Yusuf, Olcan, Özer ve bunların gerisinde oynayan Zeki ve Bourceanu oldukça istekli ve hırslı futbolcular... Bu da takımın maç kazanma arzusunu yüksek seviyelere çıkarıyor.

Hami Hocayı tercihlerinden dolayı tebrik ediyorum. Umarım gelecek sene iyi bir santrafor, ortasaha ve solbek transferi ile takımı daha da toparlar...

Bir kaç şey de Bosingwa hakkında yazmak istiyorum...

Açıkçası Bosingwa böyle oynayacaksa ''Stoper'' oynasın! Arka tarafı inanılmaz toparladı!

Sanırım Uluslararası bir oyuncu olmak böyle bir şey...

Ben uzun zamandır böyle iyi stoper oynayan bir oyuncu görmemiştim takımımızda...

Her şeyi ile Hami Hocayı bir kez daha kutluyorum.

Umarım çok çok iyi bir Hoca olur.

Yorum

• her maç günü gibi dünde siteye giremedim :@

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X