2 puan fazla olur.bence 0 puan alırız.hatta duruma göre eksi puan bile alabiliriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 1 Gaziantepspor | STSL 31. Hafta | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
İlk olarak laudrup61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalan maçlardan maksimum 2 puan çıkarırız en fazla. bursa tehlikeli takım bakarsın bize patlayacağı tutar, seyirci avantajları var. antalya düşmemek için herşeyi yapar beraberlik. gs yi hiç hesap etmiyorum bile.
rakiplerin maçları kolay, 6. 7. bile bitirebiliriz
gençlerbirliği karabük bile ortak oldu
borcenau demişsinizde rakip şut anlamında beceriksiz olmasa elek ederlerdi bizi. zokoro varken bu kadar rahat gelemiyorlardı, galibiyet alacağımızı düşünmüyorum ilerki haftalarda. az daha 2:0 dan maç verecektik yineBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Passolig siddetle birlikte taraftarlari tribunden uzak tutmayi basardi. Mission completed. Maca gelirsek kotu oyuna ragmen net pozisyonlar harcadik ozelikle final paslarda sikinti vardi.
Caner cok kotu gereksiz faul yapiyor. Olcan son haftalarda cok formsuz kafasi baska yerlerdemi acaba. Macin iyileri Bosingwa, Yusuf, Henrique ve tabiki Alex.Henrique sezon basinda cocuk yapsin , cocugu dogduktan sonra baska bir sey olduHemen saldirmayin tabiki henrique tek forvetimiz olamaz ama bence yaninda saglam bir forvet alinirsa daha fazla katkisi olabilir asist ozeligi yuksek.
Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak laudrup61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalan maçlardan maksimum 2 puan çıkarırız en fazla. bursa tehlikeli takım bakarsın bize patlayacağı tutar, seyirci avantajları var. antalya düşmemek için herşeyi yapar beraberlik. gs yi hiç hesap etmiyorum bile.
Yalnız rakiplerin fikstürünün kolay olduğunu düşünmüyorum. Üstelik bu rakiplerden Kasımpaşa haricindekilere ikili averajda üstün olmamız da çok önemli...
Sivasspor: Beşiktaş, Rizespor (D), Akhisar, Karabükspor (D)
Kasımpaşa: Antalya, Beşiktaş (D), Rizespor, Akhisar (D)
Gençlerbirliği: Galatasaray (D), Antalya, Beşiktaş (D)
Karabükspor: Kayserispor (D), Konyaspor, Fenerbahçe (D), SivassporTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk yarıdaki güzel oyun ve 2 gol sayesinde kazandığımız bir maç oldu. İkinci yarı MRA dönemindeki Trabzonspor'u izledik. En önemli iki isim - Yusuf,Bosingwa - çıkınca hakimiyet tamamen Gaziantep'in eline geçti. Tabi burada Zeki'nin de büyük payı var. Geçen haftaki performansının sadece 1 maçlık olduğunu görmüş olduk. İkinci yarı bi ara topla oynama yüzdeleri %71'e %29 antep lehineydi..
Son haftalarda Yusuf ve Henrique'nin uyumu çok önemli.. Yusuf sakatlıktan sonra kendini toparlamış. Henrique ise gol atmak dışında yaptığı duvar paslarıyla da katkı vermeye başladı. Son olarak da Olcan'ın bencilliği bir kaç maçtır sınırı aşmaya başladı. Son dakikalarda 2 kez Emre'ye pas vermedi. Giderek düşen bir performansı ve umursamıyormuş gibi bir hali var..
Yorum
-
İlk yarı iyi oynadık Yusuf ve Bosingwa'nın sakatlığı ikinci yarıda baya etkiledi takımı ama maçın son çeyreği toparlandık Olcan'ın bencilliği olmasaydı 4-1 bitebilirdi maç pas verme fobisi falan olmalı bu adamın..
Haftaya Mustafa ile beraber büyük ihtimal Bosingwa'da olmayacak savunma çok zayıf kalacak onun için haftaya çok gol atmalıyız çünkü çok gol yiyebiliriz
Özer yetişirse ilaç olur takıma..Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..
Yorum
-
Ilk yari fena oynamadik. Ikinci yari Yusuf ile Bosi olmamasi bizi zorladi ama antep in pozisyonu pek yok. Onur`a is düsmedi. Daha cok atmaliydik beceremedik.
Yusuf varken iyidi. Genelinde Adrian ile Bourceanu en iyileriydi...Paolo zaman zaman iyi isler yapti.Caner-Zeki-Mustafa ile Trabzonspor olmaz....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Hami hocada tebrikleri hak ediyor bence. Ilk once Colman ve Zokora gibi takima ihanet edenleri kadro disi biraktigi icin. Ilk yaridaki maclari hatirlayin her macta spikerler "Onur kalesinde devlesiyor" kac kez dile getiriliyodu. Hami hoca altindaki maclara bakin ,zor pozisyon veriyoruz her ne kadar top rakipte olsada cok etkili olamiyorlar. Birde bu kadroyla MRA'ya nispetten daha cok futbol oynatmaya calisiyor.
Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk
Yorum
-
gençlerbirliği karabük bile ortak oldu
borcenau demişsinizde rakip şut anlamında beceriksiz olmasa elek ederlerdi bizi. zokoro varken bu kadar rahat gelemiyorlardı, galibiyet alacağımızı düşünmüyorum ilerki haftalarda. az daha 2:0 dan maç verecektik yine
Yorum
-
maalesef bu maçta lampard zekinin defosu ortaya çıktı, hiç bir işe yaramadı.. yine adrianın ne kadar ziyan bir oyuncu olduğu da kanıtlanmıştır umarım.. sırtına 10 numara geçiren biri bir tane olsun düzgün pas veremez mi? azıcık futbol öngörüsü olsa bu maç da beşlik olurdu...Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Maci seyredemedim ama macin sonlarina dogru, Olcanin Henrique ile verkacinda Henrique pasi oraya nasil atabildi hayret ettim, sene basinda Egin Keles oldu seno sonu Fatih Tekke, bu yetersiz beklerle bu takim yine iyi oynuyor sag-sol beklerimiz cok berbat gercekten.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum