Onur boyle yan ve orta gelen toplari tutamayip korner hediye ederse ve mustafa belese kart gormeye devam ederse olcanda topu kaybedip komsayip devam ederse zor avrupaya gideriz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
K. Erciyesspor 0 - 5 Trabzonspor | STSL 30. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kasımpaşa kazanınca puan durumuna bir bakan bir ben mi varım merak ettim.. 7 puan var.. cincon haftaya elazığ deplasmanında biz anteple içerdeyiz.. antepin bugün yenilmesi iyi olmadı.. az da olsa küme düşme durumları oldu..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
geçen hafta kaçan 2 puanı eklediğimizde içerdeki gs maçı bizim için şampiyonlar ligine vize alacağımız bilet olabilirdi...gs ligde havluyu atmış gibi....
..hakemler diyeceğim komplo teorisi diyen olacak, hoca ...yönetim...vs....''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Anlamıyorum.....
1 maçı eksik ezikbahçenin tam 20 puan gerisindeyiz.....
Ne lig,ne kupa ne avrupada iddamız yok..hepsine aylar önce havlu atmışız.....
5-0 yensek ne olucak 10-0 yensek ne olucak.....
ben sadece Yusuf'un özgüveninin geldiği için sevindim o kadar.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden faik hocam...avrupaya gitmemiz için kalan maçlarımız da maks. puan almalıyız
lakin bu farklı sonuç gereksiz sevinçlere neden olmamalı diyorum sadece.....
takımın kapasitesi belli , yapabilecekleri belli.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo konuda haklısınız.....
lakin bu farklı sonuç gereksiz sevinçlere neden olmamalı diyorum sadece.....
takımın kapasitesi belli , yapabilecekleri belli.....
tamam o konuda aynı fikirdeyiz...elimizde ki malzeme bu....sezon sonuna kadar yapabilecek bir şey yok...sadece önümüz sezonun yapılanması iyi düşünülmeli he bu İHO ile mi olur başka biri ile mi onu bilemem ama şimdiden bir şeylere el atılmalı...
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
İlk olarak Belgium61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur boyle yan ve orta gelen toplari tutamayip korner hediye ederse ve mustafa belese kart gormeye devam ederse olcanda topu kaybedip komsayip devam ederse zor avrupaya gideriz
Yorum
-
Bu akşam alınan galibiyette Yusuf'dan Henrique'den ve Olcan'dan bahsetmeyeceğim...
Stoperde oynayan Bosingwa'dan bahsetmek istiyorum...
Trabzonspor'da böyle bir oyuncu görmek beni gerçekten mutlu ediyor.
Futbolcu dediğin bu şekilde olmalı...
Ve diyorum ki, stopere dün akşamki Bosingwa soğukkanlılığında ve arkadan oyun kurabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var.
Bir de Sol Bek bulmamız gerek!
(Forvet olayını hiç açmıyorum bile.)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum