Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

K. Erciyesspor 0 - 5 Trabzonspor | STSL 30. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur boyle yan ve orta gelen toplari tutamayip korner hediye ederse ve mustafa belese kart gormeye devam ederse olcanda topu kaybedip komsayip devam ederse zor avrupaya gideriz

Yorum

• Bu maçı kazanmamızın ne kadar önemli olduğu Kasımpaşa'nın galibiyetiyle daha net anlaşılmıştır..
      Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
      Komünar..

Yorum

• Kasımpaşa kazanınca puan durumuna bir bakan bir ben mi varım merak ettim.. 7 puan var.. cincon haftaya elazığ deplasmanında biz anteple içerdeyiz.. antepin bugün yenilmesi iyi olmadı.. az da olsa küme düşme durumları oldu..
        20+10+20+11 = 61
        2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• antep maçını izledim rezalet oynuyorlar..2 pas yapamadan 5-0 lık maçtı

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• geçen hafta kaçan 2 puanı eklediğimizde içerdeki gs maçı bizim için şampiyonlar ligine vize alacağımız bilet olabilirdi...gs ligde havluyu atmış gibi....

..hakemler diyeceğim komplo teorisi diyen olacak, hoca ...yönetim...vs....
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• şu forvet hattımızla neredeyse gs kadar gol atmışız ya bu da gayet iyidir...

Yorum

• Anlamıyorum.....

1 maçı eksik ezikbahçenin tam 20 puan gerisindeyiz.....

Ne lig,ne kupa ne avrupada iddamız yok..hepsine aylar önce havlu atmışız.....

5-0 yensek ne olucak 10-0 yensek ne olucak.....

ben sadece Yusuf'un özgüveninin geldiği için sevindim o kadar.....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• neden faik hocam...avrupaya gitmemiz için kalan maçlarımız da maks. puan almalıyız

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    neden faik hocam...avrupaya gitmemiz için kalan maçlarımız da maks. puan almalıyız
                    o konuda haklısınız.....

lakin bu farklı sonuç gereksiz sevinçlere neden olmamalı diyorum sadece.....

takımın kapasitesi belli , yapabilecekleri belli.....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o konuda haklısınız.....

lakin bu farklı sonuç gereksiz sevinçlere neden olmamalı diyorum sadece.....

takımın kapasitesi belli , yapabilecekleri belli.....

tamam o konuda aynı fikirdeyiz...elimizde ki malzeme bu....sezon sonuna kadar yapabilecek bir şey yok...sadece önümüz sezonun yapılanması iyi düşünülmeli he bu İHO ile mi olur başka biri ile mi onu bilemem ama şimdiden bir şeylere el atılmalı...

Yorum

• İlk olarak Belgium61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Onur boyle yan ve orta gelen toplari tutamayip korner hediye ederse ve mustafa belese kart gormeye devam ederse olcanda topu kaybedip komsayip devam ederse zor avrupaya gideriz
                        Ne içiyorsan bize de gönder ..

Yorum

• Biraz daha tedbirli olsaydık 3.lük yani şampiyonlar ligi hayal olmayacaktı ! GS bu saatten sonra zor toparlanır !!
                          McLas was Here

Yorum

• Bu akşam alınan galibiyette Yusuf'dan Henrique'den ve Olcan'dan bahsetmeyeceğim...

Stoperde oynayan Bosingwa'dan bahsetmek istiyorum...

Trabzonspor'da böyle bir oyuncu görmek beni gerçekten mutlu ediyor.

Futbolcu dediğin bu şekilde olmalı...

Ve diyorum ki, stopere dün akşamki Bosingwa soğukkanlılığında ve arkadan oyun kurabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Bir de Sol Bek bulmamız gerek!

(Forvet olayını hiç açmıyorum bile.)

Yorum

• Eskişehir maçında kaçan 2 puandan dolayı şampiyonlar ligi gider ise çok ama çok yazık olur !
                              McLas was Here

Yorum

• Keskin virajimiz Eskişehir ve Erciyes maçlarıydi.kalan 4 mac nispeten daha kolay olacak.12 puan alirsak Sampiyonlar ligi icin yeterli olabilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X