Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

K. Erciyesspor 0 - 5 Trabzonspor | STSL 30. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beraberliğe çaktırmadan sevineceğim bir maçta lamsız cimsiz mazeretsiz alınan bu galibiyet beni çok şaşırttı. Henriqueye hiçbir zaman taraftarın geneli kadar çok kızmadım.Her zaman rakibi zorlayan aslında topla fena işler de yapmayan, tek kusuru sakarlığı olan bir adam.Bu senede şu sıkıntılı kadroda gayet iyi işler yaptı.Elbette Avrupada varolacağız diyen bir takımın oyuncusu değil ama bu kadar antipatiyi de haketmiyor. Dünkü maçın benim için kahramanı odur.Maçın kilidini çözen kafayla attığı gol,benim diyen golcünün yapabileceği bir iş değil. Yusufun ortası rastgele bir orta.Onu inanılmaz bir yere, o sertlikte göndermek Henrinin marifeti.

Yorum

• Sergio Busquets için söylenmiş bir söz vardı sanırım şöyleydi "Maçı seyrettiğinizde Busquets'i görmüyorsunuz ama Busquets'i izlediğinizde bütün maçı görüyorsunuz". Dün, bizim için de sahada böyle oynayan iki futbolcu gördüm ben Zeki ve Borceaunu. Borce her maçta öyle ama sanırım Zeki ve onun gibi adamların sahada illa 11 tane hiç hata yapmayan her atağı gol olan adam isteyen taraftarın elinden kurtulabilmeleri gerek... Ve ne gariptir ki burada durmadan böyle adamlara "boş, düz, iki pas attı diye kendimizi aldatmayalım diyen kişilerin sevdiği adamlar ya Jaja ya da adı ne olursa olsun ünlü yıldız olsun tipindeki adamlar. Lakin bu takımda yıldız oynamaz ve bu takım başarılı olduğu hiçbir dönemde elinde yıldızı da yoktu hepsi o başarılı dönemlerde Trabzon'da oynamazken adı sanı bilinmeyen adamlar, ya da Trabzonlu çocuklardı.

Ama olsun biz yine de Malouda'nın Cardozo'nun hatta tutturabilirsek Messi'nin peşinde koşalım. Ve hatta bak Puyol gelirse 40 yaşında gidip bin kişi havalanında karşılayalım en güzeli.
      En son evonon tarafından düzenlendi; 19.04.2014, 14:41.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben sizin kadar iyimser bakamıyorum. Maçı seyretmedim. Bazı futbolcularımız bugün iyi oynamış olabilir. Ona bakarsak skor da 5-0. Ligdeki konumumuz, oynadığımız futbol, kalitemiz değişti mi? Gerçekler değişti mi?
        Geçen sene ZTK yarı final mücadelesinde 6-0'lık Sivas maçı var.

O maçta da futbolcular küllerinden doğdu, efsane yeniden doğuyor gibi.

Fazlası ile abartılı, gerçek olmayan hayallere kapılmışlardı.

Dolayısı ile bizim taraftar genel olarak skor yorumcusudur. Rüzgar nereye eserse o yöne hareket eder.

Geçmişe sünger çeken anlayış terk edilmezse hiç şüphesiz öbür sezon da aynı senaryo tekrarlanacaktır.

gs'nin 2010 yılında yaptığı gibi geniş çaplı bir revizyon yapılmalı.

Yorum

• Bu takımda zeki oynayamaz, caner,kadir,mustafa ,zokora,maluda bunlarla kıçınıda yırtsan sampiyon olamazsın bukadar açık ve net bu gibi yaklaşımlar ihonun ekmegine ve olmayan vizyonuna yağ sürer bizim rakibiz 3 istanbul takımıdir çapulcu sivası geçip 4. olmak ki hala garanti degil basarı degildir.Biz 4.olmayı basarı sayıyorsak nuri albayrak niye gitti gs ile bjk yi yenip bir sezon 2.bir sezon 4.olan ziya dogan niye gitti.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Henrique'nin kafa golü tamamen şans eseri. Ayman'ın 30 metreden attığı gol gibi. Hava toplarında tam olarak sıfır.
            "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• Galibiyet herzaman güzeldir...Zevk alarak izledim. Ama fazla yanilmamaliyiz. Yeni sezonda stoper-sol bek-2 orta saha ve Golcu lazim...

Antepi de yeneriz insallah.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İHO ile Hami'nin siyasi görüşleri uymuyor, başarı önemli değil, önemli olan İHO ve babasının siyasetini sürdürebilecek bir teknik adam. Aldığı yıldızları!?! oyantabilecek bir teknik adam.

Ama Hami, futbolcuyken de sana hayrandım sanırım teknik adam olarak da sana hayran kalacağım, görüşün ne olursa olsun bizim gibiler için rant önemli değildir, önemli olan senin ve futbolcularının hırs ve aşk ile bordo mavi ışık altında sevinmeleridir...

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  90+3 'de bitmesi gereken maç 90+1 'de bitti hakemin buna yetkisi var mı?
                  Bir zamanlar hakemler daha fazlasını da yapıyorlardı(Erciyes maçındaki insani ve masum bir yorum.Üstelik de kimsenin sıralamasını,ikili averaj nedeniyle etkileyebilecek bir durum da değil.Bu tavrı onaylıyorum da).Unutmuyorum eskiden birkaç maçta hakemler abartılı yorumlarla da maçı erken bitirmişlerdi.Deplasman takımı skora razı son dakikalarda vakit geçiriyor,derken ev sahibi bir gol atıveriyor,hakem de maçı deplasman takımının geçirdiği vakitleri eklemeden bitiriveriyor,yanılmıyorsam Erman Toroğlu böyle birşey yapmıştı ve yine yanılmıyorsam BJK-Bursa maçıydı.Maçtan sonra da 'vakit geçiren takımın futboldan çaldığı dakikaları,onların lehine yorumlamam futbolun tabiatına aykırı' anlamına gelen birşeyler söylemişti.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yattara'yı örnek verdim çünkü adam yeteneğine rağmen maksimumunu vermiyordu. Yani göze hoş gelen hareketlerle arada sonuç alan performansla aldatıyordu. Şimdi ise çok daha yeteneksizleri 30 maç batırıp 1 maç oynayıp vay be pas attı, vay be şut attı sabredelim pişsin oldu olacak diye kendimizi aldatıyoruz. Bu yol geçmişteki aldanışımızın da gerisinde. Öyle olunca yeteneksizlere kapı açıyoruz. Kulüp geri gidiyor. Önündeki futbolcuya pas attı diye o futbolcu geleceğimiz olarak nitelendirilmemeli bunu demek istiyorum. Sezon içinde maçlarda müdaheleleri, top kazanmaları, futbol zekası, fizik yetenekleri vs. çok detaylı incelenmeli
                    dogru soyluyosun bı cıcekle bahar gcmez bunlar bızı aldatmasın,yusuf sahaya ılk cıktıgında kalıtelı oldugunu gostermıstı sonrasında ınıslı cıkıslı grafıkler cızdı yanı ozunde ıyı bı futbolcu oldugu bellı ama zekı caner abdulkadır kadır keles bunların hıcbırısı trabzonsopurun oyuncusu degıl,bu saydıgımısımler ılk cıktıgında destek vermıstım ama sonrasında gordumkı yeterlı degıller ve hepsınede yeterınce sans verıldı daha fazlası buyuk takımolan trabzonspra zarar verır baska bırsey degıl...

Yorum

• zeki takımın ve maçın en çok koşanıydı hami hocanın dediği savaşçı futbolcu.
                      sonere ayak dışı bi pası var biyerden bulun seyredin derim müthiş

Yorum

• Zeki çok ekstra oynadı,bu maç kıstas olamaz.Yetenekli topçu demek için ya da övmek için en az 15-20 maç da bu seviyede oynaması,kendini kanıtlaması lazım.Ki bence pek yetenekli de değil.Bu maç için hakkını teslim ederim,o kadar.

Tebrik ediyorum takımı.Yine zevksiz,tatsız,tuzsuz bir maç beklerken böyle bir maç izlemek şaşırttı beni.Gözümün pası silindi adeta.

Takım öne geçince daha bir özgüvenli oynuyor.Henrique de bir tatlı bir tuzlu.Oynadı mı oynatıyor adam

Yusuf'a ayrı bir parantez de açmak lazım.Geçirdiği sakatlıktan sonra yeni yeni toparlıyor.Ayağına sağlık koçum.

Yorum

• Hersey harikaydi dün aksam,takim sezonun en iyi macini cikardi diyebilirim.

Nasil kötü oynadiklari zaman elestiriyorsak iyi oynadiklari bir mactan sonra da takimi tebrik etmeliyiz.

Tebrik edilmesi gereken ilk kisi de hami dir,disiplinsizliklere taviz vermedi ve kazanan ilk o oldu.

Colman ve zokora yi kadro disi birakmakla ne kadar hakli ciktigi de dün net bir sekilde görüldü.

Eskiden deplasmanlarda mac kazanamazken simdi 4 atan 5 atan konuma geldik bu durum haminin eseridir.

Takimin en iyileri zeki yavru,yusuf,henrique ve olcan idi,caner ve kadir böyle bir macta bile yine sirittilar.

Umarim önümüzdeki haftalarda devamini getiririz bu takim seneye de avrupada olmak zorunda.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• arkadaşlar oyuncu bazında yorumlar yazmışlar ben oyuncu bazında konuşmayacam

tek söyleyeceğim malouda zokora colman gibi yıldızlarından mahrum trabzon ya bana sorsan colman giderse bu takım biter derim

ama sonuca bakın koşan basan mücadele eden bir trabzonspor skor önemli değil şu oyun istek bana yetti

o çocukların trabzonu ayakta tutmak için kendilerini parçalamaları yetti

zekiye hep olumsuz yorum yaptım

şunu diyecem colman olsa süper paslar atardı ama şimdi size soruyorum zeki kadar alex kadar adam kovalar mıydı

o topu kaparsa atardı ama nerde zokora ardından colman ona uydu adamlar bir maçta iki pas atoyor bizim gözümü boyuyor yalandan press

yalandan koşuyorlar işte

hangi golde hatırlamıyorum tam erciyes atağa çıkarken zeki adama bastı kayarak topu kaptı atak oldu gol attık şimdi size soruyorum

hangisi o presi yapıyor colman mı zokora mı malouda mı

son olarak teknik direkterun oyuna etkisi % 15-20 derim ama ne var biliyor musununz arkadaşlar

sen bu kadar para alıyor oynatmazsam başkan beni yer korkusuyla kaardro kurarsan başarı gelmez

hami hocayı tebrik ediyorum trabzonsporu rezil durumdan kurtardı

adaleti arkadaşlar malouda 2,5 e katkı ortada ne zamandır ortada yok

yusuf 150 e izin istese vermez di mra niye sadece gücü yusufa yeter ona patronluk yapabiliyordu

Yorum

• atılan gollerin hiçbiri sıradan diyemeyiz yani çalışılmış organizasyonlar çerçevesinde atılan goller..

haminin sistemi bence günümüz futbolunda dortmundun uyguladığı ve en iyi yaptığı sistem..keza bu takım bundan daha iyisini de oynayamaz

mra zamanında ortasahada top kapsakta sağa sola pas atarak atağa çıkıyorduk şimdi direk ileri gidiyoruz

Yorum

• K. Erciyesspor 0 - 5 Trabzonspor | STSL 30. Hafta | Maç Sonucu

İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sergio Busquets için söylenmiş bir söz vardı sanırım şöyleydi "Maçı seyrettiğinizde Busquets'i görmüyorsunuz ama Busquets'i izlediğinizde bütün maçı görüyorsunuz". Dün, bizim için de sahada böyle oynayan iki futbolcu gördüm ben Zeki ve Borceaunu. Borce her maçta öyle ama sanırım Zeki ve onun gibi adamların sahada illa 11 tane hiç hata yapmayan her atağı gol olan adam isteyen taraftarın elinden kurtulabilmeleri gerek... Ve ne gariptir ki burada durmadan böyle adamlara "boş, düz, iki pas attı diye kendimizi aldatmayalım diyen kişilerin sevdiği adamlar ya Jaja ya da adı ne olursa olsun ünlü yıldız olsun tipindeki adamlar. Lakin bu takımda yıldız oynamaz ve bu takım başarılı olduğu hiçbir dönemde elinde yıldızı da yoktu hepsi o başarılı dönemlerde Trabzon'da oynamazken adı sanı bilinmeyen adamlar, ya da Trabzonlu çocuklardı.

Ama olsun biz yine de Malouda'nın Cardozo'nun hatta tutturabilirsek Messi'nin peşinde koşalım. Ve hatta bak Puyol gelirse 40 yaşında gidip bin kişi havalanında karşılayalım en güzeli.
                                Alkışlarım renktas.
                                https://twitter.com/Alika87

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X