İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen
Daraltma
X
-
bu daha da feci bi durum.İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlan kişinin Tc Kimlik numarası ve ismi biletlerde yazıyor. Ancak girişte kontrol edilmiyor..
yaziklar olsunBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
kulübe baski yapalim bütün biletler kontrl edilsin diyeİlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlan kişinin Tc Kimlik numarası ve ismi biletlerde yazıyor. Ancak girişte kontrol edilmiyor..
email, telefon, fax..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Devlet üzerine giderse karaborsa denilen olay 2 saatte biter. Her şey ayan beyan ortada çünküTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İl kodu 34 diyor burda ?İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun önüne geçecek kimse yok mu? Adamın BMW'si var ama karaborsa bilet satıyor.. Ve bunun gibi onlarca var sosyal medyada.. Vali balkonlara polis koydurmak dışında başka ne işe yarar ?
# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
Ynt: Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta
O benimde dikkatimi çekti de İstanbulda oynayıp fener maçı bilet fiyatını 20 lira yapacak kulüp var miİlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİl kodu 34 diyor burda ?
Yorum
-
34 olayı Biletix ten kaynaklı bi olay ama dikkatimi çekti trabzondaki biletler gri ağırlıklı bu biletler renkli Yada bana öle geldi.İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİl kodu 34 diyor burda ?
Yorum
-
biletlerin ucuz olması karaborsaya davetiyedir. ayrıca Trabzonspor taraftar gruplarının çoğunun takımla bir ilgisi olmayıp temel amaçlarının takım üzerinden para kazanmak olması zaten karaborsanın kaçınılmaz olmasını gösteriyor. ben daha once bir şikebahçe maçına karaborsa TG tarafından kombine aldım maçlık, içerde iade ettim. kombinenin üzerinde ücretsizdir satılamaz yazıyordu. karaborsa yeni değil, hep vardı, Trabzon gibi satılmış taraftarları olan tribünlerde hep olur. Asıl olan da bizim gibi uzaklardan maçlara gidenlere olur. urfalılar da hep karaborsa satmışlardı kupa finalinde, mecburen aldık. 20 liralık bilete 60 lira vermiştim de sevinmiştim.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum