Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen
Daraltma
X
-
-
Disarida kalacak yabanci sikintili olacak...
emre güral olsaydi sikinti olmazdi....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Yorum
-
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
-
Karaborsayi engellemek şu aşamada zor.kaldiki fb ve gs stad etrafında bile kötü niyetliler engellenemezken Trabzon'da hiç bir sey yapamazsın.bu isi engellememin tek caresi hırsız tiplerden bilet almamak.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
-
Devlet üzerine giderse karaborsa denilen olay 2 saatte biter. Her şey ayan beyan ortada çünküTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
biletlerin ucuz olması karaborsaya davetiyedir. ayrıca Trabzonspor taraftar gruplarının çoğunun takımla bir ilgisi olmayıp temel amaçlarının takım üzerinden para kazanmak olması zaten karaborsanın kaçınılmaz olmasını gösteriyor. ben daha once bir şikebahçe maçına karaborsa TG tarafından kombine aldım maçlık, içerde iade ettim. kombinenin üzerinde ücretsizdir satılamaz yazıyordu. karaborsa yeni değil, hep vardı, Trabzon gibi satılmış taraftarları olan tribünlerde hep olur. Asıl olan da bizim gibi uzaklardan maçlara gidenlere olur. urfalılar da hep karaborsa satmışlardı kupa finalinde, mecburen aldık. 20 liralık bilete 60 lira vermiştim de sevinmiştim.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)Yorum
-
yine umudum yok büyük ihtimalle yine istemediğimiz bi sonuç alıcaz bu da yetmezmiş gibi insanlara maçı seyrettirmiyosunuz 500 tl imiş onursuz herifYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum