Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biletlerde alan kisinin tc kimlik numarasi yer almadikca bu duzen degismez
    ancak bu duzeni ve karaborsaya canak tutan mevcut yonetimi alasagi edecegiz!!!
    Alan kişinin Tc Kimlik numarası ve ismi biletlerde yazıyor. Ancak girişte kontrol edilmiyor..
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Disarida kalacak yabanci sikintili olacak...

emre güral olsaydi sikinti olmazdi.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alan kişinin Tc Kimlik numarası ve ismi biletlerde yazıyor. Ancak girişte kontrol edilmiyor..
        bu daha da feci bi durum.
        yaziklar olsun
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

kulübe baski yapalim bütün biletler kontrl edilsin diye

email, telefon, fax...
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• kontrol hikaye. birak adamin elinde patlasin.
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Karaborsayi engellemek şu aşamada zor.kaldiki fb ve gs stad etrafında bile kötü niyetliler engellenemezken Trabzon'da hiç bir sey yapamazsın.bu isi engellememin tek caresi hırsız tiplerden bilet almamak.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Geluyruk ula!
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Devlet üzerine giderse karaborsa denilen olay 2 saatte biter. Her şey ayan beyan ortada çünkü
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Bunun önüne geçecek kimse yok mu? Adamın BMW'si var ama karaborsa bilet satıyor.. Ve bunun gibi onlarca var sosyal medyada.. Vali balkonlara polis koydurmak dışında başka ne işe yarar ?
                    İl kodu 34 diyor burda ?
                    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Ynt: Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta

İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İl kodu 34 diyor burda ?
                      O benimde dikkatimi çekti de İstanbulda oynayıp fener maçı bilet fiyatını 20 lira yapacak kulüp var mi
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Arkadaş sen sezon boyunca maç kaçırma gel şikecilerin maçına gideme var mı böyle birşey...

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İl kodu 34 diyor burda ?
                          34 olayı Biletix ten kaynaklı bi olay ama dikkatimi çekti trabzondaki biletler gri ağırlıklı bu biletler renkli Yada bana öle geldi.

Yorum

• biletlerin ucuz olması karaborsaya davetiyedir. ayrıca Trabzonspor taraftar gruplarının çoğunun takımla bir ilgisi olmayıp temel amaçlarının takım üzerinden para kazanmak olması zaten karaborsanın kaçınılmaz olmasını gösteriyor. ben daha once bir şikebahçe maçına karaborsa TG tarafından kombine aldım maçlık, içerde iade ettim. kombinenin üzerinde ücretsizdir satılamaz yazıyordu. karaborsa yeni değil, hep vardı, Trabzon gibi satılmış taraftarları olan tribünlerde hep olur. Asıl olan da bizim gibi uzaklardan maçlara gidenlere olur. urfalılar da hep karaborsa satmışlardı kupa finalinde, mecburen aldık. 20 liralık bilete 60 lira vermiştim de sevinmiştim.
                            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• yine umudum yok büyük ihtimalle yine istemediğimiz bi sonuç alıcaz bu da yetmezmiş gibi insanlara maçı seyrettirmiyosunuz 500 tl imiş onursuz herif

Yorum

• Sezonun kalanı açısından en önemli maç,takım açılış peşinde koşuyor.
                                Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X