gol yemeden bir maç bitirmiş olmamız bile çok büyük bir başarı. kayserispor'la birlikte ligin en berbat takımı olduğumuz aşikar. erciyes ve elazığ bile şahlandı biz hala sürünüyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn cok 1461 den gelen fotbulcilara aciyorum.. usaklarin zamani gelmeden ts ye alindilar...kariyerleri bitti , futbolcu cöplugu de doldukca doluyor...plansizca yönetilmeye devam ediliyoruz..allah yardimcimiz olsun .
ne yaparsın biliyormusun böyle topçuları son dk oyuna alarak alıştırırsın
aldığın maçlardada takım malup son umut olarak alıp adama taşımayacağı yükü yükleyip ezmezsin
biz şu an onu yapıyoruz bu çocuklara
Yorum
-
gecen hafta zorlandigimiz kayseri bu hafta vark yedi haftaya konya yenilir ligin en kötü takimiyiz ve bize gelen teknik direktorler veya ciraklari korkak. Heleki yönetim mi Allah birdaha bunlar kadar aciz birilerini getirmesin demek isterim ama her gelen gideni aratiyor. Onur gibi Kalecimiz olmasa kayserile beraber kümeyi garantilemistik. Seneye Bosu ve Alex disindaki yapancilari hala bu kadro da tutani yada tutmak istiyene yaziklar olsun derimYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoludugun havadan memnun degilsen camıni ac iyi gelir.
Yorum
-
Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta |Maç Sonucu
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegecen hafta zorlandigimiz kayseri bu hafta vark yedi haftaya konya yenilir ligin en kötü takimiyiz ve bize gelen teknik direktorler veya ciraklari korkak. Heleki yönetim mi Allah birdaha bunlar kadar aciz birilerini getirmesin demek isterim ama her gelen gideni aratiyor. Onur gibi Kalecimiz olmasa kayserile beraber kümeyi garantilemistik. Seneye Bosu ve Alex disindaki yapancilari hala bu kadro da tutani yada tutmak istiyene yaziklar olsun derim
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih gardaşum nasılsın nerelerdesin hala ist mısınevet istanbuldayim sende iyisin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah kardedim şükür TS disinda iyiyizevet istanbuldayim sende iyisin inşallah.
iyiyim şükür kardeş benim işler de ts farksız
ne öldürüyor ne güldürüyor
Yorum
-
malouda bugün kötüydü de takım malouda'nın katkı vereceği birşey oynamıyor ki. adam gibi bir santrforumuz olsa, en azından rakibin iki stoperini kanatlara desteğe gitmeye cesaret vermeyen bir santraforumuz olsa malouda da olcan da nefes alacak. tamam bugün adam kötü hatta isteksiz oynadı, direk soyunma odasına gitmesi de yanlıştı ama adamdaki iştahsızlığın sebebi başka. yılların kariyeri, tecrübesi... durumun farkında. bu sistemde katkı veremeyeceğini en iyi o biliyor. zaten sene başında da çok koştuğu çok yıprandığı maçlar da dahil etkili olabildiği maç sayısı bir elin parmağı kadar. bizim taraftar şunu anlamıyor, malouda oynadığı hiç bir takımda sazı eline alan topçu olmadı. malouda büyük topçu, ama onu büyük topçu yapan özellikleri takım oyununa yatkınlığından kaynaklandı her zaman.
Yorum
Yorum