Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçı izlemedim ama yorumlara falan bakınca maçtan önce söylediklerim doğru çıktı.
    Malouda, Zokora ve Adrian 3 tane sıkıntılı adam.
    Topsuz oyunda yoklar, pres yapmaz, koşmazlar.
    Bu adamların oynadığı takım her maç rakibe muhtaç oynar, 2 kişi eksikle oynamak zor olsa gerek.

Yorum

• ts gibi bir takımın konya yarısahasını bile geçememesi,sürekli geri ve yan pas oynaması gerçekten utanç verici.

bourceanunun isteğinin,verdiği mücadelenin yarısını zokora da gösterseydi en azından bugünkü maçta rakip yarı alanına geçerken bu kadar zorlanmayacaktık, özellikle de ilk yarıda.

ikincisi henrique kendisnden forvet olamayacağını bir kez daha göstermiş oldu.bana kalırsa top toplayıcı dahi olamaz.

Yorum

• Tek forvet ile kimi oynatsan netice ayni.
        Solbeksiz 10 kisi, tek forvet ile 9 kisi oynuyoruz, hic kimseden verimde alamiyoruz ortaya futbol ile ilgisi olmayan bir tablo cikiyor. Bu girsin su ciksin ile kac tane mac kazanacagiz, olsa olsa 3 mac falan aliriz bu sekilde. Sistemi degistir, solbeki feshet, forveti ciftle. Olmazsa yine olmasin ama bu sekilde hic olmuyor.
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Konya'yı rahat yenecek kadromuz var fakat sistem diye bir şeyimiz olmayınca ne yapsan faydasız.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok kötü oynamadı.Olcan,Henrique gibi kötü oynadı.artistlik filanda yapmadı.soyunma odasına gitme hakkı vardı gitti.anlamak yada işine geldiği gibi anlamak için gayret sarfetmekte maharet olsa gerek.bu adam 1 ay sakat kaldı.sakat oyuncudan verim almak en az 2 hafta tam idmanla olur.21 yaşındaki Yusuf sakatlıktan sonra 3 ayda zor kendine geldi.futbol klavye başında oynanan bir spor dalı değil.

Bu zihniyet bizi bu durumlara düşürdü zaten. Yabancıların yaptığı her şeyi hoşgörüyle karşılıyoruz. Adamlar bizi takmıyor bile ama biz bir iki şirin hareketlerine kanıyoruz el üstünde tutuyoruz.

Bir futbolcu formsuzdur kötü oynar eyvallah ama hiç mücadele etmeyip maç sıfır sıfırken kaplumbağa gibi dışarı çıkıp, bide arkadaşının uzattığı eli sıkmıyorsa saygısızlık yapmış olur. Bu adam üstelik 2.5 milyon Euro kazanıyor.

Biri istediği zaman kampa gelir. Diğeri iki hafta daha çok tatil yapmak için bilerek kart görür, bizde bırakın cezayı enayi gibi övüp okşayalım.

Yorum

• Malouda antrenmanda hazir gözükmese hoca oynatmaz herhalde,eger sözlesmesinde mutlak ilk 11 yazmiyosa tabi.

Yorum

• İlk olarak Ugur Kurucelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu zihniyet bizi bu durumlara düşürdü zaten. Yabancıların yaptığı her şeyi hoşgörüyle karşılıyoruz. Adamlar bizi takmıyor bile ama biz bir iki şirin hareketlerine kanıyoruz el üstünde tutuyoruz.

Bir futbolcu formsuzdur kötü oynar eyvallah ama hiç mücadele etmeyip maç sıfır sıfırken kaplumbağa gibi dışarı çıkıp, bide arkadaşının uzattığı eli sıkmıyorsa saygısızlık yapmış olur. Bu adam üstelik 2.5 milyon Euro kazanıyor.

Biri istediği zaman kampa gelir. Diğeri iki hafta daha çok tatil yapmak için bilerek kart görür, bizde bırakın cezayı enayi gibi övüp okşayalım.
                Tam aksine yabancıların her yaptığını hoş görüyle karşılamıyoruz öyle olsa en fazla yabancı oyunculara sövülmezdi.yerli oyuncularımız çokmu maharetliler?Onur ve Mustafa dışında aldığı parayı hakeden kaç tane yerli oyuncumuz var?mücadele etmedi kısmına hiç katılmıyorum.adamın belliki sakatlıktan sonra fiziken yetersizliği var.geriye gelip bir kaç defa top çıkardığı oldu.topu alınca araya kaçacak bir tane oyuncumuz yok.orta saha ve forvet oyuncularının birbirine uzaklığı en az 20 metre.bu şartlarda bırak Malouda'yı Messi olsa zerre katkı veremez takıma.

Yorum

• Malouda kusursuz oynadi,bosingwa sahada basmadik yer birakmadi zokora adeta resital sundu henrique hayatinin topunu oynadi ama konya yi yenemedik mac yorumum bu.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bosingwa mücadeleden kaçmazken Malouda'nın 5 metre yanındaki rakip takım oyuncusunu izlemesini. "Yıldız futbolcu" mantığı arkasına saklanarak savunmanın bir mantığı yok.
                    .

Yorum

Tam aksine yabancıların her yaptığını hoş görüyle karşılamıyoruz öyle olsa en fazla yabancı oyunculara sövülmezdi.yerli oyuncularımız çokmu maharetliler?Onur ve Mustafa dışında aldığı parayı hakeden kaç tane yerli oyuncumuz var?mücadele etmedi kısmına hiç katılmıyorum.adamın belliki sakatlıktan sonra fiziken yetersizliği var.geriye gelip bir kaç defa top çıkardığı oldu.topu alınca araya kaçacak bir tane oyuncumuz yok.orta saha ve forvet oyuncularının birbirine uzaklığı en az 20 metre.bu şartlarda bırak Malouda'yı Messi olsa zerre katkı veremez takıma.
                      Oyun sistemimizin olmadığı konusunda sana katılıyorum.
                      Ama Bourceanu deliler gibi koşup, sağa sola deplase olup, defanstan top alabilmek için kendini gösterirken, yanı başındaki Zokora'nın her yerden ve her şeyden kaçması;
                      Malouda'nın sahada yürümesinin sistem ile alakası yok.

Yorum

• Maludo zokoro colman henrike resmen takimi sabote ediyor..80dakka rezil futbola katlandik hami yuzunden zamaninda maludo zokoroyla baslamasan bidon henrikeyi zamaninda cikarsan olmaz dimi..bidon cikti pozisyon bulmaya ilerde basmaya basladik ayiptir..bu yonetim bu hocalar bizi kanser etcekler bu sene..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Adam gibi futboldan anlayan bi hoca olsa takimin basinda cok ciddi soyluyorum zokoro maluda henrike 18 e bile giremez..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Çok kötü oynamadı.Olcan,Henrique gibi kötü oynadı.artistlik filanda yapmadı.soyunma odasına gitme hakkı vardı gitti.anlamak yada işine geldiği gibi anlamak için gayret sarfetmekte maharet olsa gerek.bu adam 1 ay sakat kaldı.sakat oyuncudan verim almak en az 2 hafta tam idmanla olur.21 yaşındaki Yusuf sakatlıktan sonra 3 ayda zor kendine geldi.futbol klavye başında oynanan bir spor dalı değil.
                            Yahu Fatih Bey,Neyi ispatlamaya çalışıyorsun neyin inadını ssürüyorsun anlamadım..Yazmayayım dedim ama milletede cevap yetiştirdiğini görünce dayanamadım..

Malouda kötü oynadı..Hiç mücadele et me di..Bu kadar..Sakatlıktan çıkmış diye sahada yürümesimi lazım?? Yürüyecek kadar enerjisi var o zaman oynamasın hocasınada bunu söylesin..Deneme tahtası mı orası??Bi denedim olmadı diye bir şey mi var ya??

Nike futbol halısaha turnuvası mı orası..Tek galibiyetine dünya kadar para veriyor TFF..Sende yıllık 2.5 milyon euro alıyorsun.Babanın hayrınada oynamıyorsun..EEE?? Hala neyi savunuyorsunuz Malouda için anlamadım?

Tek iyi bir pas..İyi bir asist olmaz mı yahu??Çıkarken de neyin tribi bu?Juventus maçında hami yi oynarım diye kandırdın..Kasmadın..Bu maçta bi çalım bi sorumluluk alma yok..Çıkıyorsun bide tripler yürüyerek gelme takımı sabote etme..Tamam takım barça gibi oynadıda bu sırıtmadı ama baktıgında elınden geleni vermeye çalışsanı yırtınanı görüyorsun..Özer olcan yumlu m akbaş bourceanu evet hatalar yapsa dahi henrique dhi kastı..Ama yani malouda hiç birşey yapmadı ne bir ikili mücadele kazandı ne doğru bir pas verdi..

Sakatlıktan çıkmışsada hazır olunca oynayacaksın..Oynuyorsan sahada yırtınacaksın elinden gelen yapacaksın arkadaş..Olay bu..

Yorum

• adamların kendileri değil isimleri sahada,yazık yazık
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

• Su oynadigimiz sistem birak Maloudayi ,Henriqueyi falan Messiyi getirin, Ronaldoyu getirin onlarida 6 ay sonra bitirmezse bende birsey bilmiyorum.
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

Yükleniyor...
                                X