Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Malouda çıkar - Emre girer
    Zokora çıkar - Yusuf girer
    çift forvete döneriz Özer Alex'le ortaya geçer Yusuf kanada.
    ya da
    Malouda çıkar - Adrian girer
    Henri çıkar - Emre girer
    aynı taktik devam eder şu takımdan daha iyi olur ama kabızdan hallice oynamaya devam ederiz.
    Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!

Yorum

• Ynt: Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

İlk olarak haciosmanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adrian sarhos haliyle su takimda oynar. Özer nedir ya?? Trabzon dogumlu oyuncular hep torpilli sanirim!!! MUSTAFA AKBAS kim yahu? Cek oraya yusuf erdoganI ve keyfine bak..
      Mustafa Akbaş iyi oynadı. Gerçi Konya da sol kanatta ki zaafiyeti bildiği için hep o kanattan hücum etti. O yüzden biraz da adı fazla duyuldu.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Malouda Henrique out Adrian Emre in.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• malouda çıkmalı adrian girmeli
          mustafa akbaş çıkmalı yusuf erdoğan girmeli
          zokora çıkmalı emre girmeli

bu 3 değişiklik maçı getirir ama nerde bizde böyle yürekli hoca.......
          & ONUR RECEP KIVRAK &
          ^^KELEBEK^^

Yorum

• Ilk yarıya göre M.Akbaş Kadirden daha hamleli ve daha önde basıyor. Kadiri de ilk maçında beğenmiştik sonrası malum! Perşembe oynayan, zokora-Olcan yerine Colman- Yusuf tercih edilebilirdi. Şimdi Konya'nın baskısı artacak, takım oyundan tamamen düşecek.
            Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Ben tv başında seyrediyorum, Malouda saha içinden seyrediyor .
              .

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                malouda iyi oynamıyor ama şu adamı allah rızası için forvet arkasında oynatmayın artık...

olcan çıkıp emre girmeli 4-3-3 e geçmeliyiz...

Özer bugün iyi elinden geleni yapıyor ama kanatta oynayamz bence forvet arkası oynamalı...

Bu arada bu takımın daha 2 gün önce juve ile maç yaptığını unutmayın...Bu maçı ben bu yüzden mazur görüyorum...

Ama olcan emre değişikliği ve 4-3-3 ile maçı alıcağımızı düşünüyorum...
                Sen juventus maçını seyrettinmi, eminmisin? ben orada Trabzon un yorulacak bi şey yaptığını göremedim.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yediğimiz ofsayt golüne bir bakın bakalım.

Mustafa yine kendi yerini boşaltıyor
                  nereyi diyorsun pozisyonda ??

ilk djalma sol bek in arkasından kaçıyor boş alana topu alıyor mustafa buna bişi yapamaz..Ofsaytı bozmuş dersende djalma aykutunda arkasındaydı...

Sonra djalma ortayı açtı mustafa merkezi korudu top sağ bek mevkisine geldi

Sonra ordanda bi orta açıldı aykutun arkasından ofsayttan topa vurdu...

mustafa ne yapcaktı ??

Yorum

• İlk olarak haciosmanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adrian sarhos haliyle su takimda oynar. Özer nedir ya?? Trabzon dogumlu oyuncular hep torpilli sanirim!!! MUSTAFA AKBAS kim yahu? Cek oraya yusuf erdoganI ve keyfine bak..
                    Özer Adrian'a 5 çeker boşversene. Özer ilk 25'da gayet iyiydi. O kadar pres yaptı. Kanatta oynatıyor adamı. Adrian ne asıl. Kız futbolcu. Adrian defolup gidecek bu takımda yeri yok.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Mustafa Akbaş o formayı verme daha çok lyisin maşallah...
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• Ynt: Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        malouda çıkmalı adrian girmeli
                        mustafa akbaş çıkmalı yusuf erdoğan girmeli
                        zokora çıkmalı emre girmeli

bu 3 değişiklik maçı getirir ama nerde bizde böyle yürekli hoca.......
                        Mustafa Yusuf mu?
                        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Adam Malouda'yı forvet arkası oynatıyor!!!

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kayip ilani

Bu adamın fotosunu görünce bi gülmek geliyor bana.

Yorum

• Bourceanu nun da Zokora nin onunde oynamasi lazim , adam 100 bin defa daha akilli Zokora dqn

Yorum

• Trabzondaki taraftarımız Trabzonsporu bu hale getirendir..3 yıldır iğrenç futbol ve basiretsiz yönetime ses çıkarmayan böyle bir kitle olduğu sürece bu takımdan hiçbir halt olmaz..maçlarda bir grup istifaya davet eder bir grup ıslıklar hacı da bir grup yüzünden istifa etmem der yine kalırız eline..3 yıldır her maçı acaba tüm bu çöpleri takımdan gönderip kaliteli topçu alabilecek dik duran bir başkan ne zaman gelir diye izleyerek geçiriyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X