Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hemserim hersene 10. Olarak nasil bitireceksin buborcu mac kazanamiyorsun ki para kazanasin bu kadro degisecek gs bunu yapti senin borcunun 10 kati borcu var bu basimizdaki culsuz gitmezse seneye bu takimin kapisina kilit vurulur.
    abicim gs nin gelirleriyle taraftar avantajıyla sponsoruyla bizimkini karşılaştıramayız.bu düşünceyle yola çıkan önceki yönetimin enkazıdır bugünkü sonuç.ve bu enkazı mevcut yönetim kaldırabilecek kapasitede değildir.

Yorum

• Sanırım Gökhan Alsan 18 kişilik kadroda. Az önce twitter'dan konya deplasmanı diye fotoğraf paylaştı.

Yorum

• Gökhan Alsan Colman'in yerine oynamali bence. Colman zaten kart sinirinda, şikecilere karsi oynasin kafi.

..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Colman kadroda yok..

Yorum

• Resmi sitede macin kadrosu yok veya ben bulamiyorum, nerede yaziyor bu kadro?

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Resmi sitede macin kadrosu yok veya ben bulamiyorum, nerede yaziyor bu kadro?

..
              Yanımdan geçti

Yorum

• 18 kisilik kadromuz.

Malouda, Aykut Demir, Olcan Adın, Zeki Yavru, Adrian, Caner Osmanpaşa, Bourceanu, Gökhan Alsan, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Zeki Ayvaz, Özer Hurmacı, Bosingwa, Yusuf Erdoğan, Emre Güral, Zokora, Onur Kıvrak, Henrique.

haber61
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Zokora-Bourceanu yan yana olabilir colman olmadigi icin...

Ama ben olsam Zokorayi kesinlikle stopere cekerim.

Mustafa, Aykut, Akbas, Caner hangi ikili olursa olsun facia...Olmaz.

Zokora-Bourceanu yan yana cok defansif kacar...

Zokora stopere cekilmeli...
                  En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 01.03.2014, 14:03.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• AW: Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    18 kisilik kadromuz.

Malouda, Aykut Demir, Olcan Adın, Zeki Yavru, Adrian, Caner Osmanpaşa, Bourceanu, Gökhan Alsan, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Zeki Ayvaz, Özer Hurmacı, Bosingwa, Yusuf Erdoğan, Emre Güral, Zokora, Onur Kıvrak, Henrique.

haber61
                    Onur - bosingwa - yumlu - demir - akbas - bourceanu - alsan - malouda - özer - olcan - emre

Denebilir bir 11..

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Konya da hasan kabze,gekas ve mehmet güven yokmus dogru mu?
                      Bilgim yok. Bu isimler olsa da olmasa da Konya'yı yenebileceğimizi düşünmüyorum.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Hami yine Robin Hood olmaya çalışmaz umarım ...
                        .

Yorum

• 18 kisilik kadroya göre.

---------------Onur-----------
                          -Bosingwa---Musti--Zokora--Akbas(Aykut)
                          ---------Bourceanu-Özer-------
                          --Olcan-------Adrian----Malouda
                          -------------Emre(Paolo)--------
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Colman neden yok bu adam belki istikrarsız ama takımda ayağına top yakışan nadir futbolculardan biri..
                            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Janko 564'ncü kez gözden düşüyor ama çakma 10 numara yine kadroda

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yanımdan geçti
                                Soho Green's Fotosu bugünden mi yoksa? sen mi cektin onu

..
                                En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 01.03.2014, 17:57.

Yorum

Yükleniyor...
                                X