İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Gökhan Alsan Colman'in yerine oynamali bence. Colman zaten kart sinirinda, şikecilere karsi oynasin kafi.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Resmi sitede macin kadrosu yok veya ben bulamiyorum, nerede yaziyor bu kadro?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi sitede macin kadrosu yok veya ben bulamiyorum, nerede yaziyor bu kadro?
..
Yorum
-
Zokora-Bourceanu yan yana olabilir colman olmadigi icin...
Ama ben olsam Zokorayi kesinlikle stopere cekerim.
Mustafa, Aykut, Akbas, Caner hangi ikili olursa olsun facia...Olmaz.
Zokora-Bourceanu yan yana cok defansif kacar...
Zokora stopere cekilmeli...En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 01.03.2014, 14:03....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
AW: Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle18 kisilik kadromuz.
Malouda, Aykut Demir, Olcan Adın, Zeki Yavru, Adrian, Caner Osmanpaşa, Bourceanu, Gökhan Alsan, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Zeki Ayvaz, Özer Hurmacı, Bosingwa, Yusuf Erdoğan, Emre Güral, Zokora, Onur Kıvrak, Henrique.
haber61
Denebilir bir 11..
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya da hasan kabze,gekas ve mehmet güven yokmus dogru mu?- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanımdan geçtiSoho Green's Fotosu bugünden mi yoksa? sen mi cektin onu
..En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 01.03.2014, 17:57.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
Yorum