Gurbetçi Gençler grubunun facebookta yazıya döktüğü olay gerkçekse tam bir skandal. Böyle bir rezillik olamaz ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bence Fb deki Canerden ders alınıp olcan sol bekte oynamalı..Olcan gibi bir sol bek bu takıma faydalı olur.Hemde uzun vadede parasız sol bek açığını çözerdi..
Olcan sol bek oynarken sol bekimizin çizgiye inip orta açtığını gol kovaladığını gördük..Ama çok bilmiş taraftar ve basın yüzünden yalan oldu..Olcan ofansif olarak tam bir sol açık değil..Ama yetenekli..Aynı fb li caner gibi...Defansif yönünü kuvvetlendirip sol bek yapılmalı bence..MRA ısrar etseydi şimdi caner gibi bir sol bekimiz vardı..
Önünde yusuf şimdiki gibi değil de o ilk oynadığı zaman ki hırslı adamını defansa kadar kovaladığı oyunu oynaması şartı ile değerlendirip sol kanadımızı kuvvetlendirebiliriz...
2. olarakta henrique gibi daha 22 yaşında ve özellikle dikine giden ve çalım yeteneği çok iyi olan bir adamı,forvetsizlikten sureklı tek forvet oynatıp koreltıyoruz..bu takımda maalesef dikine gidip adam eksiltebilecek tek adam henriqe onu asıl yerinde yani forvetiın hemen arkasında veya arka da yakın kanada doğru oynatabilirsek çok ıyı olacak..
Özellikle Alex zokoranın hafif önünde orta saha mız için çok iyi oldu..İkisi orda olduğu müddetçe defansın sakarlığı dışında geçit vermeyiz..Özerinde ortasahadaki gayretli futbolu arkadaşları ıle alışıp efektif olarak da artarsa şu aşağıdaki kadromuz belkı bu hafta değil ama ilerleyen haftalarda bizi rahat 3. yapar bu ligde...
Adrian ve malouda şu formları ve fizik kaliteleri ile ancak mudahale adamı olurlar 60 dan sonrası için..
Colmanda öne geçersek oyunu tutmak için bu kadroya koyulabılır şu formu ıle..Selçuk colman zamanındaki colman olsa zokoranın yerıne koyacam ama adam yuruyerek oynuyor şuan...
Kadrom şu şekilde olurdu..
--------onur-------------
bosingva aykut mustafa olcan
-----zokora alex---------
henrique özer yusuf
------emre----------
Yorum
-
Ynt: Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGurbetçi Gençler grubunun facebookta yazıya döktüğü olay gerkçekse tam bir skandal. Böyle bir rezillik olamaz ...
Yorum
-
arkadaşlar futbol mücadele savaşarak kazanılır
bizde ki problem şavaşan özellikle 90 dk oyuncu yok
sizlerde oynadığımız maçları görüyorsunuz bir gol atalım saldırgan oynadığımız bir maçta 15 dk ondan sonra çekilelim
tek plan bu
bu yüzden ki ikinci yarının hemen başında maçlar skor olarak tersine dönüyor ve kaybediyoruz
savaşan oyuncu diyorum ya bu potansiyele sahip olmayan oyuncuları saysam
zokora : arkadaşlar defans olur mu diyor ya olur bizimkilerden daha kral olur ama 60 dk ondan sonra başlar hata yapmaya
malouda: top verecen gidecek kaptıracak hiç bir kaptırdığı topun peşinede koşmaz
janko:
henriqueçok ağır bu adam ben bu adama mevki bulamıyorum hiç bir mevkide yaramaz bu adam tek artısı çalım atması ayakta kalması
adrian : top bizde iken iyi ama kaptırınca faydası yok
colman:: bu guruba yazmak istemiyorum ama bir maç diyoruz eski colman diğer maç bakıyorum boş geziyor yalandan press yapıyor
zokora malouda adrian janko henrique
bu adamlardan sadece biri 11 de olması gerekir
bence oda adrian bir takımda bir tane olur o da yetenekli olur takım idare eder press yapmayan topçuyu
bizim bunların hepsi 11 de oluyor kim kimi idare edecek
hami mesleğin başında bunu çok iyi görmesi gerek
defansta beğenmediğimiz kadir koşmaktan sakatlanıyor
öbürleri sahada geziyor
bunlar sahada oldukça koşan topçularıda bir şekilde kaybediyoruz
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorta saha alex zokora olmalı malouda oynamalı emre ile başlanmalı...mustafa aykut caner bossi olabilir...yusuf ve olcan
onur
bossı--mustafa-caner--aykut
zokora-
alex
yusuf-malouda-olcan
emre
ile başlamalı bence
aykut sol bek oynarsa mahkum olacağımız kesin
Yorum
Yorum