Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir kadrodan benden

deplasmanda dirençli bir takım kurmak lazım

zokora janko adrian malouda bu takımın direncini düşürüyor ilk yarı diyoruz fena değil ikinci yarı başında dağılıyoruz

onon için ben bu oyunculardan sadece birinin ilk 11 de sahada bulunması taraftarıyım. benim kadrom

.................................................. .....onur......................................... ...............

bosigwa.................mustafa................... .........aykut................................kadi r

.........................................alex..... .......colman..................................... ...........

olcan............................................. .................................................. ....özer

.................................................. adrian .................................................. .........

..............................................kesi nlikle emre.............................................. ..

baktınız colman oynamıyor özeri çekersin oraya sol kanada yusuf veya malouda

adrian gezinmeye başladı yerine malouda veya henrique alırsın ayrıca skor durumuna göre

bu arada bu yorumu yazarken tam henrique yazıyordum sayfa kapandı
    nedendir acaba

Yorum

• bu arada bizim sonere ne oldu

bir topçuyu da futbol oynayamaz hale getirdik helal olsun bize

Yorum

• kadro yapılanması ancak bu kadar dengesiz olur.orta sahada vasatın üstünde yaklaşık 10 isim varken defans ve forvet hattında toplasan vasatın üstünde 3 isim yok...şu antalyadaki boum gibi bir stoperimiz bile yok.
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bu gözler kadir keleş ve mustafa yumlu'nun oynadığı Trabzonspor'u gördü. Bundan daha büyük bir kepazelik, utanç verici bir olay bu yıl yaşanmadı sanırım. Mayıs ayı gelsin ve hemen kovulsun bu çöpler

Böyle ihanet görülmedi

Yorum

• .................................................. .....onur......................................... ...............
            bosigwa.................mustafa................... .........aykut................................Yusu f
            ..............................................zoko ra................................................ ............
            .........................................alex..... .......colman..................................... ...........
            özer............................................. .................................................. ....olcan
            ..............................................henr ique.............................................. ..

Yorum

• Benim cok sastigim iki transferden birini yapti konya bi cernat nasi geldi karabuke diye sasirmistim bide hlebe sasirdim.adamlar hlebi aldi ya boru mu.

Yorum

• Deplasmandaki juventus maçındaki kadroyla çıkmalıyız.orta sahada alex colman hatta zokora oynamalı.kadirin yerine akbaş oynasın.birde onu görelim.

Yorum

• Takımın bu yılki performansına bakılırsa istikrarlı denilebilecek sadece 4 adam var. Olcan, Onur, Mustafa Yumlu ve biraz da Bosingwa. Bunların dışındaki 7 kişi hangi 7 kişi olursa olsun fark etmiyor, istedikleri zaman Juventus ile kafa kafaya oynuyorlar, istemedikleri zaman Akhisar'dan 4 yiyorlar. Bu seneki Trabzonspor'un özeti budur.

Yorum

• Akbas ne yapacak, ne bekliyorsunuz. Kafadan 10 kisi ile basliyoruz.
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Arakdaslar Adam Colmani Tarihimizdeki en önemli macda oynatmadi, colman bundan sonra konyasppor,sivasspor,elazigspor gibi takimlara karsi ilk onbirde oynasa bile ... takarmi daha? zaaten sahada geziyordu simdi yerinde durur

Yorum

• onur
                        bosingwa aykut mustafa olcan
                        colman bourceanu gökhan alsan
                        özer yusuf
                        emre

Benim kadrom bu,bu kadro is yapar.

Juventus macinin en kötüleri kadir,zokora,adrian,malouda ve janko ilk 11 de olmamali.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Allah askina su Adrian'i yazmayin artik kadrolariniza. O pozisyonda Özer artik sürekli oynamali.
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak ensar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            boğaza kadar borca batmış bir kulüpten bahsediyoruz yeni kadro kurma fikri mantıklı değil
                            Hemserim hersene 10. Olarak nasil bitireceksin buborcu mac kazanamiyorsun ki para kazanasin bu kadro degisecek gs bunu yapti senin borcunun 10 kati borcu var bu basimizdaki culsuz gitmezse seneye bu takimin kapisina kilit vurulur.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arakdaslar Adam Colmani Tarihimizdeki en önemli macda oynatmadi, colman bundan sonra konyasppor,sivasspor,elazigspor gibi takimlara karsi ilk onbirde oynasa bile ... takarmi daha? zaaten sahada geziyordu simdi yerinde durur
                              Hakikaten, adam zaten Juventus maçını bekliyordu oynamak için, oynayamayınca bu seneki misyonunu tamamladı.

Yorum

• Borca gelirsek, borç olmadan başarı olmaz. Şike olmasaydı kupayı alsaydık otomatikman borcu amorti etmiş olacaktık ama belimizi büken bu şike davası. Avrupa futboluna hakim bir t.d gelirse takımın başına ucuza sağlam yabancı topçularla bir kadro kurup zirveye 2-3 sene oynadıkmı borç falan kalmaz. Şu ligde ilk 3 yapmak zor değil, adam gibi forvet olduktan sonra gözünü kapasak ilk beştesin. Örnek Akhisar, düşecek denilen takım neredeyse avrupaya gidecek, canavar gibi forvet hattı var koskoca Trabzonspor bir niasse tipi oyuncu bulup getiremez mi?

Ama kimse Trabzonsporu düşünmez, herkesin amacı Trabzona kapağı atmak çünkü Trabzon yağlı kapı.
                                En son laudrup61 tarafından düzenlendi; 01.03.2014, 00:53.

Yorum

Yükleniyor...
                                X