Ey gidi Cale seni arar olduk..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yeterki öyle olsun, biz susmaya haziriz. Ama suan hicbir sekilde hazir degil bence, bunu Juve macinda gördük.İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemalouda bu takımda her zaman oynar...Bugünde gelir asistini ve golünü atar susarsınız...
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Oynamaz renktaş oynamaz. Ne ismi nede kendisi oynamaz. Malouda bitmiş fazla zorlamanın anlamı yok. maç başı ücretini alsın sezon sonu gitsin.İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemalouda bu takımda her zaman oynar...Bugünde gelir asistini ve golünü atar susarsınız...
mustafa akbaş tercihinide eleştirmeyi abes görüyorum kadir kaç haftadır iğrenç oynuyor oraya koyacak başka adam yok yani artık...
özer ısrarını bende anlayamıyorum bakalım forvet arkası nasıl oynicak...
colmanın olmaması ise ayrı bi güzellik...olcan inş. sarı görmez.
Ben mi farklı maçlar izliyorum yoksa siz mi anlamadım. Özer'in bir şeyler yapma çabası takımı biraz olsun canlandırıyor. Adrian'la mı olacak bu iş ?● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Cale Belçika liginde oynuyor gayet de iyi oynuyor izliyorum maçlarini hatasiz maç çikariyorİlk olarak Ercan DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEy gidi Cale seni arar olduk..Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
Yenersek birden 3 sıra fırlayacağız.Gel gör ki bu tarz durumlarda ya yenildik ya da puan kaybettik,malum deplasman karnemiz ortada.Sadece küme düşme potasındaki Kayserispor u yenebildik.3 puan için ümidim çok az.İnşallah yanılırımEn son federer61 tarafından düzenlendi; 02.03.2014, 15:35.KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR
https://twitter.com/backhandwinner
Yorum
-
Iki farkli kazanirsak Sivasi da gecip 4. siraya yükseliriz. Umarim bu firsati degerlendiririz. Cok önemli bir mac.
Ilk 11 Henrique disinda güzel."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Maludayı sol kanata koyma salaklığını tekrar görmeyiz inşallah, Olcan'ı sola, Özeri sağa maludayı ortaya çekerek, rakiplerin sol kanat dansını belki engelleyebiliriz. Yine yeni yeniden Henriqe! Allah akıl fikir versin!
Maluda ve Henriqe demek 9 kişiyle galibiyet aramak demek ki , olmuyor zaten!Kayıp Geçmişin izinde...
Ozzyfast52
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum