Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ey gidi Cale seni arar olduk..

Yorum

• kadro bencede güzel.yalnız henrikenin yerine emre başlıyabilirdi.

Yorum

• Malouda'yı görmek istemiyorum artık!
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          malouda bu takımda her zaman oynar...Bugünde gelir asistini ve golünü atar susarsınız...
          Yeterki öyle olsun, biz susmaya haziriz. Ama suan hicbir sekilde hazir degil bence, bunu Juve macinda gördük.

..
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            malouda bu takımda her zaman oynar...Bugünde gelir asistini ve golünü atar susarsınız...

mustafa akbaş tercihinide eleştirmeyi abes görüyorum kadir kaç haftadır iğrenç oynuyor oraya koyacak başka adam yok yani artık...

özer ısrarını bende anlayamıyorum bakalım forvet arkası nasıl oynicak...

colmanın olmaması ise ayrı bi güzellik...olcan inş. sarı görmez.
            Oynamaz renktaş oynamaz. Ne ismi nede kendisi oynamaz. Malouda bitmiş fazla zorlamanın anlamı yok. maç başı ücretini alsın sezon sonu gitsin.

Ben mi farklı maçlar izliyorum yoksa siz mi anlamadım. Özer'in bir şeyler yapma çabası takımı biraz olsun canlandırıyor. Adrian'la mı olacak bu iş ?
            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bu maçın yerine perdeleri kapatıp bi korku filmimi izlesem gençler ne dersiniz?

Yorum

• İlk olarak Ercan DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ey gidi Cale seni arar olduk..
                Cale Belçika liginde oynuyor gayet de iyi oynuyor izliyorum maçlarini hatasiz maç çikariyor
                Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Yenersek birden 3 sıra fırlayacağız.Gel gör ki bu tarz durumlarda ya yenildik ya da puan kaybettik,malum deplasman karnemiz ortada.Sadece küme düşme potasındaki Kayserispor u yenebildik.3 puan için ümidim çok az.İnşallah yanılırım
                  En son federer61 tarafından düzenlendi; 02.03.2014, 15:35.
                  KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• Tekrar hatırlatayım konuk ekipte Gekas yok
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Henrique ilk 11'de mi? Paulo Henrique Careneiro Filho, dördü birden sahaya mı sürülmüş?
                      Allah'ım sabır ver!

Yorum

• Maçı 1-0 kaybedersek şaşırmam, tek forvetle özerle bir şey yapabileceğimizi sanmıyorum..
                        Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

2 farklı galibiyette 4. oluruz.

Yorum

• Iki farkli kazanirsak Sivasi da gecip 4. siraya yükseliriz. Umarim bu firsati degerlendiririz. Cok önemli bir mac.

Ilk 11 Henrique disinda güzel.
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Maludayı sol kanata koyma salaklığını tekrar görmeyiz inşallah, Olcan'ı sola, Özeri sağa maludayı ortaya çekerek, rakiplerin sol kanat dansını belki engelleyebiliriz. Yine yeni yeniden Henriqe! Allah akıl fikir versin!

Maluda ve Henriqe demek 9 kişiyle galibiyet aramak demek ki , olmuyor zaten!
                              Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Asrın forveti Henrique... İlk 11'de demek.. Bugün 1 golü var..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X