İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu | STSL 22. Hafta
Daraltma
X
-
Başka maçta verilmemiş olabilir ama o hareketi tartışmam yarın Juventus maçında yine yapsın yine kırmızı yer. Küfürden 2 kere ceza aldık 4'ten itibaren seyircisiz veriliyor lâkin bu 2 cezanın 1'i talimat sonrası olduğu için sıfırdan başladı. Seyircisiz oynama için sahada olay çıkması lazım...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
-
şikeciler icin o kadar cok sey yapiliyorki, maalesef hepsini takip edemiyoruz. Bu kadar kayirmayi takip etmek güc cünkü.İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFederasyon ŞB'nin cezasını kaldırabilmek için ilk yarıdaki cezalar sıfırladı. Çünkü devre arası kural değişti. Muhtemelen bizimki de sıfırlanmıştır. Eğer öyleyse sınırda değiliz
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Şekipin 2011deki telefon görüşmeleri malum. Suçlunun cezasını çekmemesi yüzünden kirli sistem hala devam ediyor. İstediği hakemi getirir, istediğine ceza verir istediğinin cezasını kaldırırlar...Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
Biz güclü bir camia olsaydik,adam gibi bir yönetime sahip olsaydik firat aydinus bu maca verilemezdi.
Adam her yönettigi macta bizi lime lime dogruyor tff inadina onu bizim maclara veriyor biz de boyun büküyoruz,adaletin bu mu dünya?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
sezonun acilis macinda colmani atmadi. her macta bize dogruyor filan geciniz efendim. sanki herhangi bir hakem gelse herhangi birimiz vay süper hakem diyecegiz kimi verseler ayni.İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz güclü bir camia olsaydik,adam gibi bir yönetime sahip olsaydik firat aydinus bu maca verilemezdi.
Adam her yönettigi macta bizi lime lime dogruyor tff inadina onu bizim maclara veriyor biz de boyun büküyoruz,adaletin bu mu dünya?burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Firat aydinus resmen bir Trabzon düsmanidir yönettigi her macta bizi dogramistir sen eger hatirlamiyorsan o benim sorunum degil.İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesezonun acilis macinda colmani atmadi. her macta bize dogruyor filan geciniz efendim. sanki herhangi bir hakem gelse herhangi birimiz vay süper hakem diyecegiz kimi verseler ayni.
Bizi sevmeyen hakemler coktur bu kesin ama abitoglu,özkalfa gibi bizim maclarda adalete yakin yönetimler gösteren hakemlerde yok degil."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
kardesim her macta diyorsun yani sanki kasten bize verildi havasi yaratmaya calisiyorsun, örneginide verdim besiktas maci orda dogradimi bizi, dogramadi!İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFirat aydinus resmen bir Trabzon düsmanidir yönettigi her macta bizi dogramistir sen eger hatirlamiyorsan o benim sorunum degil.
Bizi sevmeyen hakemler coktur bu kesin ama abitoglu,özkalfa gibi bizim maclarda adalete yakin yönetimler gösteren hakemlerde yok degil.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Ayrica o macta bizi yine deli etmisti, pozisyonlar aklimda degil suan. 
Yorum