Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

K. Karabükspor 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu! | STSL 21. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu başlığı baştan sona okumak çok eğlenceli oluyor. Maç öncesi; hiç umudum yok, 3 yeriz, kesin yeniliriz gibi mesajlarla başlıyor. Maç saatinde; ya iyi oynuyoruz, takım biraz canlanmış sanki, hami takıma bişeler katmış mesajları. Golden sonra gaza gelip ilk 5 hesapları bile yapan çıkıyor bir anda 2 yi atsak neredeyse şampiyonluk hesabı yapmaya başlayanlar bile çıkacak.. Sonra golleri yemeye başlıyoruz ve malum mesajlar; ya ben demiştim bu takımdan bişe olmaz, bu takımın derdi hoca değil gibi mesajlar. Maç sonu ise toplu küfür halinde geçiyor.
    "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• maç 1-0 ken bir aşağıya indim bir sigara içeyim dedim...Maç 2-1 olmuştu...

Bir sigara içim sürecinde 2 gol yiyebilen PROFESYONEL futbolcularımızı ve ARMUT toplayan defansımızı kutlamak lazım....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• maçın koşu mesafesi rakamları nedir bilen bir arkadaş yazabilir mi ?

Yorum

• maç ilk yarısı güzeldi ikinci yarı kötüydü penaltımız verilmedi adrianın net pozisyonu vardı ayrıca güzel bir tribün yaptık uzaktan gelen herkese üni ts karabük ailesi adına teşekkür ederiz

Yorum

• ilk yarı daha iyiydik. penaltı pozisyonu bence de penaltıydı. Ancak benim sezon başından beri gözlemlediğim; sizlerin de dikkatini çektiğini düşündüğüm bir kaç husus var. Bunları paylaşmak istiyorum.

1) Trabzonspor orta sahası oyun kurmak adına yetersiz. Açıkçası Colman ve Zokora'ya bel bağlanmaz. Adrian ise istikrarsız. Ona da her maç kesinlikle güven olmaz.

2) Sürekli 55-70 arası dk larda (bu dklarda gol bile bulduğumuz zamanlar dahil) oyundan düşme yaşıyoruz. Yani ikinci yarıda maçın ortalarında 15-20 dk kadar, inanılmaz bir şekilde kendi sahamıza mahkum kalıyoruz. Kontra futbolu anlayışı diye düşünlülebilir belki ama fırsat bulsakda kendi sahamızdan çıkmakta güçlük yaşıyoruz. Onur'a çok top geliyor olması bunun kanıtıdır. Bence takımın kondisyonu ve dolayısı ile mücadele gücü süper lig takımlarının hemen hepsinden çok eksik.

3) Kulübe çok yetersiz. Başka bir ifade ile, Trabzonspor hiç bir maçı eksik oyuncuları yüzünden kaybetmiyor. Yani bugünde Colman yoktu hissettik, ya da P.Henrique yoktu ondan atamadık veya Bamba yok gol yedik falan gibi yorumlar hiç bir zaman bizim takım için yapılamıyor. Yedekten giren hiç ama hiç kimse de oyunun kaderini değiştirecek yeterlilikte değil.

4) Onur,Olcan ve bir iki futbolcu daha ekleyebilirisn... Bunlar hariç onların yerine kimi oynatsan en az bu kadar performans verebilir diye düşünüyorum. Lige erken pes etme var evet ama rakipler de puan kaybedince yakalıyayım diye bir hırs, çaba da göemiyorum ki bu bence en önemli sorundur.
            Tuttuğum Değil Tutulduğum Takım; TRABZONSPOR

Yorum

• Hakan Ünsal tersini söylemiş bence, Camia büyük-takım küçük. .takımın bu halde olmasının nedeni ise camianın sahip çıkmayıp, çapsız yöneticilere teslim olmuş olması...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Camia da, takım da küçük. Bunu hepimiz kabul edelim. Büyük olan taraftar. Taraftarın da gücü perde arkasında dönen dolaplara yetmiyor. Sonra da işte böyle yıllarca birileri kupamızı versin diye çabalar dururuz...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Ben Hakan Ünsal'ı ciddiye almıyorum. 3 maç üst üste kazansak tersini konuşacaktır. 3 maça bile gerek yok hatta, Karabük maçını yenseydik başka konuşurdu. Çok değil GS bi kaç sezon önce ne haldeydi net hatırlıyoruz. Herkes F.Terim gelsin istiyordu... Her büyük takım böyle şeyler yaşayabiliyor. Sonra şampiyon oluyor hepsi geçiyor. Biz şampiyon olsak da hakkımız yeniyor, o da bizim suçumuz değil elbette. Trabzonspor'un büyüklüğü hiç bir yönden tartışılmaz. Son uluslararası araştırma bizi Türkiye'nin en iyi takımı ilan etti.

Biz kendi eksiklerimizi görelim yeterli. Neden bu kadar erken ligden kopuyoruz. Üstüste puan kayıpları yaşıyoruz. Bunlar üzerinde durmak gerek. Yorumcuların çoğu rüzgar nereden eserse günlük yorumlar yapıyor.

Hakan Ünsalınki de böyle işte... dediğim gibi üç maç kazansak tam tersi konuşur bunlar.
                  Tuttuğum Değil Tutulduğum Takım; TRABZONSPOR

Yorum

• Tüm Türkiye deki Trabzonsporluları peşine takabilecek, harekete geçirebilecek bir lidere ihtiyaç var..bence bu lider zaman içinde çıkacak, umudumuzu kaybetmeyelim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Maçın Öyküsü;

.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X