Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

K. Karabükspor 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu! | STSL 21. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu bahsettiğin tavrı hangi eski futbolcumuz, hangi eski antrenörümüz, hangi eski başkan ve yöneticilerimiz, Trabzon Milletvekilleri, siyasiler, Trabzon şehri sayesinde isim yapıp şöhrete kavuşmuş sözde sanatçılar kim gösterdi söyler misiniz bana. Tek suçlu Hami. Şenol Güneş, o yönetim, İHO ve o kadroda yer alan futbolcular haricinde bir Allah'ın kulu 2011 yılı şampiyonu Trabzonspor'dur demedi. Hatırlatmakta yarar görürüm...
    Tek suçlu Hami dedim mi?Hami'nin bir çokları gibi etliye sütlüye dokunmayan söylemlerini eleştirdim.Şikecilerin tv kanallarında lafı eveleyip gevelemelesine tepki koydum.Şu an sorsan eminim yine net tavır alamaz.Benim en sevmediğim insan tipidir bu adamlar.Pozisyon alamazlar.Hem kendi tarafımı hem karşı tarafı gücendirmeyim eyyamcılığıyla yaşama tutunurlar.He rneyse bu benim görüşüm.Hami önce bu camianın eski bir ferdi olarak kulübünün çiğnenen haklarında ses çıkarmasını bilsin.Sonra hocalık için bana bir şans verin desin.

Yorum

• yusuf efendi 1461 deki halini mumla aratıyor
      yetenekli genç adamların becerili oyuncu haline gelmesi niye mümkün olmaz bizim takımda
      hiç mi kişisel antrenman yapmıyor bunlar
      daha iyi olması gerekiyorken nasıl oluyor da tam tersi hale gelebiliyorlar

takımda kalması gereken yabancı sayısı taş patlasın 4 tane
      ciddi bir revizyona ihtiyacımız var
      bu maçta hakem genel anlamda kötü idi her zamanki gibi
      adamların penaltısını verse iş zaten bitmiş olurdu

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hakan ünsal denilen futbolcu eskisi az önce trt stadyumda "Trabzonspor büyük takım ama büyük bir camia değil" dedi...

üç kuruşluk adamların devlet (iktidar) kanalında Trabzonspor camiasıyla ilgili ettiği laflara bak...
        Belki camiamızın büyüklüğünü aklı almıyordur. Bunu mutlaka protesto etmeliyiz. Belki medeni protestolarımızdan telefonları, faksları, bina önü kilitlenirse aklı başına gelir. Özellikle TRT gibi devlet kurumunun her kesimi kucaklaması gerekirken, herkesten topladığı vergiyle böyle yanlı yorumlara kapı açması akıl alır gibi değil

Haydi protestoya!
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hakan Ünsal doğruyu söylemiştir... Maalesef...

Yorum

• belki sezonun en sikici maciydi.
            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              belki sezonun en sikici maciydi.
              Nasiiiii??? :-))))

Yorum

• İlk olarak Erkan SÜNGER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben penaltı değildi dicem kızacaksınız. Olcan almaya çalıştı ama alamadı. Neyse abartmadan saldırın

kardeşim dalga mı geçiyorsunuz yoksa ciddi misiniz...penaltı değilmiş...yahu takım berbat olabilir bilmem hangi topçumuz formsuz olabilir ama sahada adalet dağıtmakla yükümlü bir kişi bu takım zaten oynamıyo vermeyeyim penaltısı saymayayım golünü deme hakkı var mıdır...bu beğenmediğimiz hepimizin kızdığı takımın bu sene kaç kez hakkı yenildi hiç baktınız mı...şu maçı alsak diğer maçlarda da haksızlığa uğramazsak şuan nerede olurdu bu takım bu kötü haliyle hiç baktınız mı...kendi içimizde takımımızı eleştirelim yerden yere vuralım ama dışarıya karşı nedir bu takımımızı aşağılamak...kör sivrisinekler vardır derler onların bile görüp penaltı çalacağı bir pozisyonda hakem resmen 3 puanını çalıyor ve siz hala penaltı değildi takım hak etmedi havasındasınız...verse penaltıyı ve atsak 3 puanı alsak ne yazacaktınız merak ediyorum gerçekten...
                En son Turan AKYILDIZ tarafından düzenlendi; 16.02.2014, 15:44.
                t.akyildiz

Yorum

• Olcan'ın pozisyonu nasıl penaltı değil biri açıklayabilir mi ??

Top geçtikten sonra oyuncu müdahale yapıyor belki çok sert bir müdahale değil ama topla alakası yok bariz penaltı.

Yorum

• Turk futbolseverler dan dun giren defans oyuncularina alistirildigi icin pozisyon softcore geldi. Ingilterede olsa direkt penalti. Adam kalcasiyla onunu kesiyo
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nasiiiii??? :-))))
                      uyumamak icin kendimi zor tuttum. Cami'de olmasaydim coktan uzanmis olurdum. Cami'ye bir adam geliyor, yas belki 35 felan. Cogu zaman uyup kaliyor ve biz ona gülüyoruz. Onun durumuna düsmemek icin kendimle savastim, yoksa coktan dalmis gitmistim

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Turk futbolseverler dan dun giren defans oyuncularina alistirildigi icin pozisyon softcore geldi. Ingilterede olsa direkt penalti. Adam kalcasiyla onunu kesiyo
                        Merak ettigim birsey var, hakem orda ne gördü? Ya faul var, penalti vereceksin, yada olcan kendisini atiyor ve sari kart vereceksin. Baska ihtimal yokki. Hakem ne gördü, ne degerlendirdi, cok merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          merak ettigim birsey var, hakem orda ne gördü? Ya faul var, penalti vereceksin, yada olcan kendisini atiyor ve sari kart vereceksin. Baska ihtimal yokki. Hakem ne gördü, ne degerlendirdi, cok merak ediyorum.

hakem ne şiş yansın ne kabap misali öylesine devam ettirdi maçı işte...
                          t.akyildiz

Yorum

• Onura uyuz olmaya basladim artik bi takimin en iyi ismi her mac kaleci olur mu ? Yetersiz kendini bilmez oyuncu grubu yuzunden onura bile uyuz olmaya basladim

Yorum

• Takımın ruhsuz oyuncularının en başında;

1) Gustavo COLMAN
                              2) Didier ZOKORA

gelmektedir...

Siz bu iki oyuncu ile ortasaha kurmaya kalkarsanız her maç rakip ataklarını izlersiniz...

Ayrıca çoğumuzun es geçtiği bir nokta var ki bu bence en önemli sıkıntımız;

Takım sahaya yayılamıyor...

Yorum

• Hakan Ünsal doğru söylemiş ve cidden bu cümleyi kurduysa helal olsun.

Trabzonspor Camiası, Trabzonspor üzerinden para kazanan birçok şerefsizden oluşmakta.Öyle ki apaçık bir şike davasını neticelendirmek adına hiç yoktan Allah aşkına bir adım bile atmayan birkaç hırsız.

Buna göz yuman benim amcam babam dayım falan da dahil.
                                9 # Osvaldo'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X