Seneye bu takımda bir tane bile Trabzon kökenli topçu kalmasın.Resmen berbatlar.
K. Karabükspor 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu! | STSL 21. Hafta
Daraltma
X
-
''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Yorum
-
! + 1 milyon !İlk olarak BİGSTAR61 tarafından gönderildizamaninda ihoyu destekleyenlerin ......... ...... ....... ..... ...... ...... ....... .... ......anladiniz onuYorum
-
-
Bu sezon toplam 5 mağlubiyet alırız diyen üyenin kafasını istiyorumYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.Yorum
-
Akli basinda hicbir hoca bu takimin basina gelmez. Gelen hocanin piskolojik durumundan süphelenirim.
FrancescoTotti
Yorum
-
K. Karabükspor 2 - 1 Trabzonspor | İkinci Yarı Oynanıyor! | STSL 21. Hafta
Futbol ileri açıkta oynayan oyuncunun bu kadar rezil oynayan takımda goller atıp asist yapıp defansa yardım etmiyor diye eleştirilmesi mi ?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiYorum
-
Sisteme uygun degil. Kötü oldugu tartisilir bence. Daha Futboldan anlamayan Yönetimlerden sistemin ne oldugunu bilmelerini bekliyoruz. Sonra da dogru Transfer yapmalarini.
Ayrica Transferi Yönetimler yapmamali, oda ap ayri bir konu.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Ynt: K. Karabükspor 2 - 1 Trabzonspor | İkinci Yarı Oynanıyor! | STSL 21. Hafta
:thumbup:
Discovery cihazımdan gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum