Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yahu arkadaslar biz burda hoca mi tartisacagiz

onumuzde o kadar guzel ornekler varki kullernden dogan kulupler

Dortmund

Liverpool

Napoli

bu kuluplerin hicbiri parayla kullerinden dogmadi acalim gozumuzu gercegi gorelim lutfen
    doğru futbolcuları asgari ücretle çalışıyor.yani ayda 846 tl ye.para olmazsa hiçiz.tıpkı hacinin zamanı gibi.

Yorum

• Şenol güneşmiş peh sanki bu kadroyu ben kurdum bu sözleşmeleri ben yaptım....Allaha yakın bize uzak olsun..
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• hani nerede kapakçılar, neredesiniz.

bu futbol zihniyetiyle sürdürülemez dediğimiz tekil galibiyetler sonrası kapak dağıtma günü düzenleyenler nerede?

hoca gitsin diye takım yenilsin istiyorsunuz diyenler neredesiniz. savunun hocanızı.

istifa yetmez, bu zamana kadar aldığı paraları da iade etsin. takıma verdiği zarara karşılık da limon mu satar ne yapar, tazmin etsin.

Yorum

• soldaki MRA-IHO
          Sagdaki BIZ

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Bize A'dan Z'ye yeni bir Trabzonspor lazım. Sadri Şener'in Ersun Yanal zamanında kurduğu takım gibi...
            Pavel Nedved; "futbolcular gider, iyi futbolcular kalır."

Yorum

• Seçimler de yaklaşıyo Tayyibin acil önlem alması lazım Trabzonspor için ,yoksa Trabzon tehlikeye girebilir . Sonuçta kendileri Trabzonsporu alet ettiler siyasete.

Yorum

• yabancı, türkiye diye bir ülke olduğunu, türkiyede futbol denen bi sporun olduğunu yeni öğrenen bir yabancı hoca lazım bize.
                özevlat adı altında kim varsa tasfiye edilmeli ayrıca.

Yorum

• İstifa etmiyorlarsa ve taraftar da tepkisini göstermiyorsa bu kulüp sahipsiz demektir. İstedikleri gibi dalga geçip sağa sola edebilirler
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kardeşlerim ne olursa olsun hocanın oynattığı futboldan memnunum. eğer yönetim bize 1 forvet alsaydı. şimdi akhisar galibiyetini konusuyor olurduk. henrike diye bir çocuk bizim forvet yukumuzu kaldıramıyor. olay budur.
                    hocanın oynattıgı futboldan memnun olmak demek Trabzonspor gercegini anlamamak demek.

Rakibin korner kazanınca sevindiği Trabzonspor dan, ilk yarıdaki oyun iyiydi belki 4 gol yedik ama umutluyuz diye acıklama yapan hocanın hala takımın başında kaldıgı Trabzonspora.

Valla sizi bilmem ama ben bu takımın,bu camianın potansiyelinin farkındayım.

İHO ve MRA gibi capsız adamların asla taşıyamayacagı kadar büyük bir camiadayız.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20.Hafta

- tefecilere güvenip transfer sözü veren, vizyonsuz iho gitmeli önce!
                      - hoca kompakt yapısıyla başbaşa bırakılmalı ve gönderilmeli, valla oyunculara laf söylese onlardan dayak yiyecekmiş gibi bir hali var. Bizim büyüklüğümüzün farkında kesinlikle değil hala 1461 çalıştırıyorum sanıyor.
                      - Aykut tan ne stoper ne de beck olur. Beğenmediğiniz bamba bile Aykut'u beşe katlar.
                      - Aykut madem oynuyor Giray niye gönderildi? Kesinlikle Aykut'tan daha iyiydi
                      - henriqe nin lisansı iptal ettirilmeli. Dünya futbolunu kurtarmalıyız
                      - Adrian gibi kızı gibi oynayan bir oyuncu bu Lig'te oynayamaz
                      - alındığı yere gönderilmeli ücret talep edilmemeli ayıp olur zararın neresinden dönersek kardır.
                      - öyle bir oyuncu yapımız var ki asla takım olamayız. Hepsi bir birinden farklı uyum sıfır yetenekler kısıtlı.
                      - 45 yaşındaki Emrah kadar mücadele eden bir oyuncumuz yok. Mücadele sıfır bu da otorite zaafından kaynaklanıyor
                      - hocayı kimse sallamıyor eminim. Volkan olayını hatırlayın ağladı oyunu bıraktı çıktı mahalle maçında yapsan dayak yersşn bizim filozof çıktı savundu

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynen düüsn adamin yakasindan, bence yaptigi sampiyonluk yeter, artik bir daha gelmesinn bu takima, daha hala onun eserinin izdirabini cekiyoruz, bilmem anlatabildim mi???
                        Gelmesin gerçekten de buralara göre değil daha iyi yerler de çalışsın

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İstifa etmiyorlarsa ve taraftar da tepkisini göstermiyorsa bu kulüp sahipsiz demektir. İstedikleri gibi dalga geçip sağa sola edebilirler
                          bak kardeşler anlamadığınız şu hocanın istifasından önce yönetim gitmeli.önce hoca istifa ederse gene yönetiminekmeğine yağ sürmüş olacağız.

Yorum

• bu taraftara söz veripte çocuk gibi oyalayan yönetim forvet alamadığı için istifa etmelidir.

Вы попали по адресу!

Yorum

• Onur'un , kaptanımızın ağladığı videoyu izliyorum yarım saattir tekrar tekrar. İçim parçalanıyor içim. Yazık değil mi bu adama ? Yazık değil mi bize ? Benim gücüm yetmiyor ama gücü olan artık buna DUR desin Allah AŞkına

Yorum

• Yeminle rahatladım
                                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X