Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aykut stoper mı dıye oturup mulahaza edilebilir belki ama tek gercek su ki aykut sol bek değil
    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Girayı yollayan MRA nın ta kendisi değilmidir???

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
      Giray oynayacağına orayı boş bırakırım.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ilk yaridan memnun olmayan varmi? Ama hoca unutuyor, mac 90dk, 45dk ile mac kazaniilmaz.
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Nediyor nediyor..bardağın boş yanına mı bakıyormuşuz..Ulan şefesiz mal seni.dalga mı geçiyorsun,yoksa akıl hastası mısın?

Yorum

• VALLAYORUM YAPMAK Icin bile degmez. Bozmayin psikolojinizi. Fener maclarini izleyin. Bizim kazanma ihtimalimizden daha cok fenerin kaybetme ihtimali beni daha fazla mutlu ediyor.fener maclarini iple cekiyorum. Fener kaybettiginde benden mutlusu yok, bizim kaybetmek ya da kazanmamizin bir manasi da yok. Hedefi 6. Lik olan bir takimin mCina yorulmayin
            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• BU MAL hoca bizle resmen naşak geçiyor senin kompak yapının AMK

Yorum

• Bu maçtan önce hücum oynayalım 4 yiyelim yenilelim diyen taraftarlar vardı.Hücum oynamayı bırakın ne oynadığımız belli değil!
                Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Bu takım Şenol Güneş ve onun gibi düşünen içten pazarlıklı ve futbol fukarası kişilerden,taraftarlardan kurtulmadıkça bi yol olmaz.

Yorum

• IHO tek bir şekilde istifa eder Avni Akerde net bir mağlubiyet daha alınır ve IHO çok ağır bir dille istifaya çağrılırsa o zaman EŞŞEK gibi istifa eder. Gerekirse küfür edilmeli ama 24.hafta sb maçında bu şekilde sahaya çıkılmamali..
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bu sene İho dayanırsa iyi

Yorum

• Allah belanızı versin başka bişey demiyorum birde dalga geçer gibi çıkmış konuşuyor karaktersiz.

Yorum

• Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• kardeşlerim ne olursa olsun hocanın oynattığı futboldan memnunum. eğer yönetim bize 1 forvet alsaydı. şimdi akhisar galibiyetini konusuyor olurduk. henrike diye bir çocuk bizim forvet yukumuzu kaldıramıyor. olay budur.

Вы попали по адресу!

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Giray oynayacağına orayı boş bırakırım.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                VALLAYORUM YAPMAK Icin bile degmez. Bozmayin psikolojinizi. Fener maclarini izleyin. Bizim kazanma ihtimalimizden daha cok fenerin kaybetme ihtimali beni daha fazla mutlu ediyor.fener maclarini iple cekiyorum. Fener kaybettiginde benden mutlusu yok, bizim kaybetmek ya da kazanmamizin bir manasi da yok. Hedefi 6. Lik olan bir takimin mCina yorulmayin
                                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X