aykut stoper mı dıye oturup mulahaza edilebilir belki ama tek gercek su ki aykut sol bek değil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta
Daraltma
X
-
Giray oynayacağına orayı boş bırakırım.İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGirayı yollayan MRA nın ta kendisi değilmidir???
Sent from my iPhone 5 using TapatalkTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Ilk yaridan memnun olmayan varmi? Ama hoca unutuyor, mac 90dk, 45dk ile mac kazaniilmaz.
Yorum
-
VALLAYORUM YAPMAK Icin bile degmez. Bozmayin psikolojinizi. Fener maclarini izleyin. Bizim kazanma ihtimalimizden daha cok fenerin kaybetme ihtimali beni daha fazla mutlu ediyor.fener maclarini iple cekiyorum. Fener kaybettiginde benden mutlusu yok, bizim kaybetmek ya da kazanmamizin bir manasi da yok. Hedefi 6. Lik olan bir takimin mCina yorulmayinYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Bu maçtan önce hücum oynayalım 4 yiyelim yenilelim diyen taraftarlar vardı.Hücum oynamayı bırakın ne oynadığımız belli değil!Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray oynayacağına orayı boş bırakırım.
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVALLAYORUM YAPMAK Icin bile degmez. Bozmayin psikolojinizi. Fener maclarini izleyin. Bizim kazanma ihtimalimizden daha cok fenerin kaybetme ihtimali beni daha fazla mutlu ediyor.fener maclarini iple cekiyorum. Fener kaybettiginde benden mutlusu yok, bizim kaybetmek ya da kazanmamizin bir manasi da yok. Hedefi 6. Lik olan bir takimin mCina yorulmayin
Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum