Hoca aslında şu yönden haklı dana Henrique o pozisyonlardan birini atsa, Aykut denen komando saçmalamasa maç bizim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta
Daraltma
X
-
Sahi bu ''Öze dönüş'' sloganını kim çıkardı ve nasıl yayıldı anlamıyorum.Trabzon'da büyük yetenekler varda biz mi göremiyoruz?Çıkan oyuncular ortada Mustafa Yumlu,Zeki Ayvaz,Zeki Yavru bu oyuncularla şampiyon mu olunur.Sanırsın memleketten yetenek fışkırıyor.
Yorum
-
adam haklı.sıradan bir anadolu takımıyız şu halimizle.taraftar tepki veremiyor.sıradanlığın göstergesi bu.o hoca ve başkan keyif yapacak taraftar inletmeyecek istifa diye o stadı.tabi sıradan takım oldukİlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşansal büyüka: onur bu takımı haketmiyor,trabzonspor artık sıradan anadolu takımı oldu diyebiliriz...dedi
Yorum
-
Ynt: Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20.Hafta
Hay ağzına sağlık yahu, aynı şeyleri yazacaktım.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen hic Senol Günesin berbat bir durumda gelip bizi kurtardigini gördün mü???? Öylesyse ciksin gelsin meydan bir yigit görsün, sartlar olgunlasmadigi takdirde Senol Günes asla gelmez, adam uyanik iyi kadro olmadigi müddetce gelmez, gelemez.
Yorum
-
sorunu kadroda gorenler.. akhısarın karabuk un eskisehırın sıvasın vs vs kadrosu bızden daha mı kaliteli ? sorun kadrodan verım alabılmekte...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak Kirk_Cooley tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş olmasa bu ülkede Burak, Onur falan olmazdı bu tiplere göre
Yineliyorum 2010-2011 sezonundaki takımda Jaja olmasaydı o takım en fazla 3. olurdu mesela o takıma Adrian'ı koyun belkide 5. olurdu. Jaja tıkanmış defansları çözen kişiydi.
O yıl takımdaki olmaması gereken kişiler Şenol ve Umut Bulut'du.
bana göre de o sene olmaması gerekenler tribünde senin gibi tiplerdi.
aslında hala da geçerli bu düşüncem.
Yorum
-
hacının idolü kim ? tayyip...tayyip in kabinesinde ki kuklaları şöyle bir gözünüze getirin...işte hacı da tayyibin kukla bakanlarla hükümet ettiği gibi maşa olarak kullanamayacağı adama görev vermez...mra "kendimi vururum" dese gene istifa ettirmez...ettirse de yerine yeni bir kukla getirir...zaten kukla olmayacak kadar haysiyeti olan kim varsa hacının olduğu yerden kaçtı...tekke, alper hoca, çakıroğlu, ismi aklıma gelmeyen 10 dan fazla yönetim kurulu üyesi vb...kalanlarda önlerinde ki taslarına konulan rantdan vazgeçemeyen mezhebi geniş kuklalar... bu bir durum tespitidir. bu derde düştüğüm günün amk.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum