şeref filan demiyorum ben az Bi şey yüzü olan basın açıklaması bile yapmadan istifa eder gider sessizce.... Rezillik...... Yeter mra!!!!.......
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta
Daraltma
X
-
Bu hocayı savunan kalmadı da, İş işten de geçti be dostum.İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalen bu hocayı savunan varsa onlarada yazıklar olsun.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
4+3 =7 bi sezonda yedi taneİlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisar'dan 4 tane yiyen Trabzonspor fıkra olsa gülmezdik 2-3 sene önce gerçek oldu
Yorum
-
Ya ne hallere dustuk, nereden buluyorsunuz bunlari. Resmen guluyoruz aglamaktanbeter halimize...İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakip takim Trabzonspor futbolcularini duvar pasinda duvar olarak kullaniyor."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
4 yesen 5 atacak Hoca arıyordun ya hani 4 yesen 5 atacak takımın yok senin bunu da artık kabul et.
Trabzonspor'a şu kadoyu lâyık görenleinr tablosudur bu. Sadri Şener Yönetimi'nden Hacıosmanoğlu Yönetimi'ne kadar.
Tabi ki Mustafa Reşit Akçay da kadro ve oyun istikrarını sağlayamadı, oyun şablonu diye bir şey maalesef oturtamadı. Tabi ki teknik kadro da sorumlu herkes buna dahil.
Tüm bunların arkasında 13. sandık sorumlu mu derseniz bence hayır, 13. sandık olmasaydı gelecek olan kişiler de hassasiyet gösterilen o önemli konuda güven vermedi.
Maalesef yakın vadede çözüm getirecek tek iş teknik direktör değişikliği olarak görünüyor ancak kalıcı çözüm bu değil. Yönetimlerin hatalarını teknik direktörler üstleniyor veya fatura onlara kesiliyor. Sportif anlamda tüm yetkiyi üstlenecek ve Yönetim'e söz geçirebilecek bir teknik direktör kısa vadeli çözüm olacak maalesef.En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 09.02.2014, 20:59.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Olsun kardes ne edelum zaten fuzulu para! Evde kal oh ne mutlu sana.İlk olarak Seyfi_B tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş, abim gidiyor vira avrupa grubu ile. Benim işlerim var gidemeyecem.
Yorum
-
2011 den sonra kadrodaki erozyonun en büyük sorumlusu olan şenol güneştir
disiplinsiz diye gönderdiği adamlara bak birde ondan sonra alınan kabiliyetsizlere
kimse hikaye anlatmasın
giderken takımın ne halde olduğunu unutmadık
kendisine emanet edilecek kalitede gbir kadro kursun başka hoca ondan sonra gelir takımın başına
şu an kendisine hiç mi hiç ihtiyaç yok
Yorum
-
Allah razı olsun, güzel cümlen için...İlk olarak Memduh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünlerden niye istifa sesi gelmiyor demiş birisi. Kupayı elimizden alıp fenere veren başbakanı yüzde altmış ile seçen kitle mi ses çıkaracak?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum