Ertuğrul da pek iyi gitmiyorken hemen yarın ikna edilip getirilmeli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta
Daraltma
X
-
İHO istifa etmedikten sonra MRA gitse ne olur.Mra istifa etse İho'nun mra'nın yerine başka bir ikinci lig hocasını takımın başına getirmeyeceğinden kim emin olabilir ki? Trabzonspor'a artık zarardan başka birşey vermiyolar lakin koltuk sevdalılarının Trabzonspor'u rahat bırakacağını hiç sanmıyorum..yazık.Trabzonspor'a zarar verdiğini bile bile hala o koltukta olan insanların aldığı para haram olsun.Birbirimizi anlamamız için, aynı dili konuşmamıza gerek yok, ezildikten sonra, hepimiz aynı şarabız... -Kazım Koyuncu
Son nefese kadar Trabzonspor.
Yorum
-
abi bu adamın kapasitesi bu kadar napıcan ucuza anlaşmışdır kesin.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim başkanın bildiği tek hoca herhalde ondan. Pardon ikinci. O da defansif oynatıyordu, yanlış mı hatırlıyorum?
Yorum
-
mra git desin iho gitsin o zaman...İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiho git demeden mra gidemez
Yorum
-
Yediğimiz bütün goller tamamen hocanın kadro tercihinden kaynaklanıyor. Sanki hazırlık maçı oynatıyon. Zokora defansın son adamı hava toplarında sıfır adam bütün goller ordan geldi. Ama iş işten geçti. Umarım MRA ile İHO da gider. Başka bu takım düzelmez.
Yorum
-
niasse hepinizin bitarafına diyecem olmayacak...yönetim...trabzona gelen bütün yönetimler çıkarını düşünüyor...hırsızllık aymazlık peş,ndeler...5 milyonluk henrike ve adrian bedava niasse...Allah belanızın versin ulan kan kusun hırsızlarrrrrr
Yorum
-
Ynt: Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | CANLI..! | STSL 20.Hafta
yilmaz vural?İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler bize koyun gibi hoca lazım değil tekme tokat girişecek. Topçu korkacak.( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum