Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şeref filan demiyorum ben az Bi şey yüzü olan basın açıklaması bile yapmadan istifa eder gider sessizce.... Rezillik...... Yeter mra!!!!.......
    #

Yorum

• Vahid gelecek dertler bitecek
      Yillardir ayni terane
      Dunyanin duzeni degisir de
      Trabzonum duzeni degismez

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Halen bu hocayı savunan varsa onlarada yazıklar olsun.
        Bu hocayı savunan kalmadı da, İş işten de geçti be dostum.
        Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
        Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
        Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
        Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• iho artik sikenin ekmeyini yerken playback yapmak yerine baskanlik yapsan diyorum,,

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Akhisar'dan 4 tane yiyen Trabzonspor fıkra olsa gülmezdik 2-3 sene önce gerçek oldu
            4+3 =7 bi sezonda yedi tane

Yorum

• Tribünlerden niye istifa sesi gelmiyor demiş birisi. Kupayı elimizden alıp fenere veren başbakanı yüzde altmış ile seçen kitle mi ses çıkaracak?

Yorum

• ben savunuyordum mra ama

arkadaş iyi olabilirsin ama yapamıyor

kadro kötü diyelim ama

kadro tercihlerin dede yanlış yapıyor

Yorum

• iho git demeden mra gidemez
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Ogün Temizkanoglu ‏@OgnTemizkanoglu 6 Min.
                    Halilhodzic ile her konuda anlaşıldı
                    TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                    TRABZON / AYASOFYA MAH.
                    HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rakip takim Trabzonspor futbolcularini duvar pasinda duvar olarak kullaniyor.
                      Ya ne hallere dustuk, nereden buluyorsunuz bunlari. Resmen guluyoruz aglamaktanbeter halimize...
                      "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                      http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• 4 yesen 5 atacak Hoca arıyordun ya hani 4 yesen 5 atacak takımın yok senin bunu da artık kabul et.

Trabzonspor'a şu kadoyu lâyık görenleinr tablosudur bu. Sadri Şener Yönetimi'nden Hacıosmanoğlu Yönetimi'ne kadar.

Tabi ki Mustafa Reşit Akçay da kadro ve oyun istikrarını sağlayamadı, oyun şablonu diye bir şey maalesef oturtamadı. Tabi ki teknik kadro da sorumlu herkes buna dahil.

Tüm bunların arkasında 13. sandık sorumlu mu derseniz bence hayır, 13. sandık olmasaydı gelecek olan kişiler de hassasiyet gösterilen o önemli konuda güven vermedi.

Maalesef yakın vadede çözüm getirecek tek iş teknik direktör değişikliği olarak görünüyor ancak kalıcı çözüm bu değil. Yönetimlerin hatalarını teknik direktörler üstleniyor veya fatura onlara kesiliyor. Sportif anlamda tüm yetkiyi üstlenecek ve Yönetim'e söz geçirebilecek bir teknik direktör kısa vadeli çözüm olacak maalesef.
                        En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 09.02.2014, 20:59.
                        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Seyfi_B tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kardeş, abim gidiyor vira avrupa grubu ile. Benim işlerim var gidemeyecem.
                          Olsun kardes ne edelum zaten fuzulu para! Evde kal oh ne mutlu sana.

Yorum

• 2011 den sonra kadrodaki erozyonun en büyük sorumlusu olan şenol güneştir
                            disiplinsiz diye gönderdiği adamlara bak birde ondan sonra alınan kabiliyetsizlere
                            kimse hikaye anlatmasın
                            giderken takımın ne halde olduğunu unutmadık
                            kendisine emanet edilecek kalitede gbir kadro kursun başka hoca ondan sonra gelir takımın başına
                            şu an kendisine hiç mi hiç ihtiyaç yok

Yorum

• iho çık açıkla allah aşkına seçimli kongre kararı al sende bizde kurtulalım bu işkenceden.. kadronun komple revize edilmesi lazım. elle tutulur oyuncular belli zaten gerisi çöp

Yorum

• İlk olarak Memduh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tribünlerden niye istifa sesi gelmiyor demiş birisi. Kupayı elimizden alıp fenere veren başbakanı yüzde altmış ile seçen kitle mi ses çıkaracak?
                                Allah razı olsun, güzel cümlen için...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X