Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Siz sanırım yaşınıza da bakarsak 80 lerde kalmışsınız hala...

Şuan o beğenmediğiniz köfteci akhisar bjk yede 4 atıyor gs ve fb yıde yenıyor..

Konu şu şuanki maddi yapı ve futbol durummunda takımlar arasında oyle buyuk farklar kalmadı bu bir..

İkincisi sizin bu biz buyuguz bız şoleyız bız boleyız mantıgınız sayesınde videoton da dahil olmak uzere elendik...

Evet bu hoca göze hoş gelen birtop oyantamıyor..Evet bizde istiyoruz daha ıyısını..

Ama varsa yoksa yonetım ıstıfa teknık dırektor ıstıfa..sizlere hıç bırey begendırılemıyor maalesef..

Yonetımsek hata yuzunden sadece 1350 000 euro yu havaya attık..naapsın bu adamlar..ellerınden gelenı yapıyorlar..

MRA saçmalıyor bazen ama hakem hataları olmasa bu takım en az 9 puandaha yukardaydı şuan..

Şu krıtık donemde destek dıyoruz..Siz hala barça gıbı futbol..Çılgın transferler bekleyıp olmayınca aman da ıstıfa manda ıstıfa..

offfff offffff
    Hah, yaşıma ne zaman birisi laf edecek diye bekliyordum, sağolasın yetiştin imdadıma...

Aslında sana teşekkür etmem lazım... Sayende, Videoton'a benim yüzümden elendiğimizi de öğrendim. Ben de iki senedir ''Videoton'a kim yüzünden elendiysek onun gelmişini geçmişini..'' diye saydırıyordum. Meğer benmişim sebep. Kendime sövmüşüm yıllardır...

Bir diğer teşekkür etme sebebim ise, yine sayenizde, ''çılgın transferler'' ve Barça gibi futbol istediğimi de öğrenmiş oldum... Demek ki, bu sayfalarda ''boşuna transfer yapmayın, kulübü borçlandırmayın'' diye yazdığım en az elli yazıyı, içime kaçan Mithat Halis yazmış...

Vallahi teşekkür ediyorum, billahi ediyorum... Kabul buyurunuz lütfen...

Not: Bir arkadaş, Akhisar'ı küçümsediğimi yazdı, siz ise kendimizi dev aynasında gördüğümü... Bi karar vereydiniz artık...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeş, bana sataşmak için bu kadar kasmak zorunda mısınız? Yani, küçümsemek tabirini külliyen reddederim de, asıl bu kafa yapısının bizi bu günlere taşıdığını söylemene takıldım... Şu klasik, ''Karadeniz takımlarını bir bir küme düşürdük, o nedenle başarısız oluyoruz'' diyen istatistik özürlü arkadaşlar geldi aklıma... Sözde, o malum takımlar bize yatıyormuş, biz de aradan sıyrılıp şampiyon oluyormuşuz. Ama bunları küme düşürünce, bize yatacak takım kalmamış falan filan... Neresinden tutsan elinde kalır...

Bizi buralara taşıyan kafa yapısının, ''kemençeyle kupa getirme'' vaadinin peşinden koşan, kulübün ve takımın, işinin ehli olmayan, kafatası milliyetçisi çapsız adamlara teslim edilmesine ses çıkarmayan, üstüne üstlük ''marjinal erkek'' pozlarıyla halen burnundan kıl aldırmayarak destek veren ''en Trabzonspor'lu'' malum tayfa olduğunu anlayamadı iseniz, ne desek boş artık...

Ben Balıkesir'i, Akhisar'ı niye küçümseyeyim... Sonuç ortada... Adamlar bağırtmış bizi... Tabela orda... Ben de salak ve kör değilim... Gerçi, bana bu kadar zorlama nedenlerle saldıran herkese açıklama yapma ihtiyacı duyduğum için biraz salak olabilirim de... Tam olarak emin değilim...
      Organize bir şekilde Trabzonspor küçültüldü abicim. Gayet başarılı oldular bu konuda. Taraftar sıradan bir anadolu kulübü refleksleri vermeye başladı. Maç kazanınca stada gitmeler, napalım izleyecek adam mı var da izleyelim demeler gırla gidiyor.

Transfer konusunda da küçüldük. Eskiden ligde anadolu takımlarında parlayan oyuncuları almaya uğraşırdık. Artık çöplerini topluyoruz. Sesini çıkartan da yok. İyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama mesela bir Tarık Çamdalı'nın peşine düşeceğimize Özer Hurmacı'ların peşine düşer olduk.

Takım 6-7. sıralarda cirit atıyor, hesap soran yok. Yeni bir takım kurulmuş olsa, sabır edelim bu takım yeni kuruldu deriz belki ama o da yok.

Küçüldük. Bir daha da zor büyürüz bence. Bir sonraki nesil de Trabzonspor'un yanında istanbul takımlarını da tutmaya başlar. Bursaspor'dan bir farkımız kalmaz.
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• Çok değil 3-4 sene önce bir transfer döneminde Gökhan Ünal, Selçuk İnan, Giray Kaçar'ı, Egemen Korkmaz'ı alabilen bir takımdık. O senenin en gözde Türk oyuncuları idi bu adamlar. Ne bileyim 1 sene sonra Alper Potuk için uğraşıyorduk. Şimdi kıytırık bir adamı bile fenerbahçe istediği zaman biz alamayız onu fener alır der olduk. O adamlardan daha iyi oyuncuları alamadıktan sonra onlarla nasıl yarışacaksın ki?

Trabzonspor Kasımpaşa'dan bir oyuncu alacaksa o Babel'dir, Scarione'dir, Adem Büyük'tür. Şahin'le Özer değil. Onları alırsan anca 6. oluyorsun işte.
        En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 09.02.2014, 16:29.
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Organize bir şekilde Trabzonspor küçültüldü abicim. Gayet başarılı oldular bu konuda. Taraftar sıradan bir anadolu kulübü refleksleri vermeye başladı. Maç kazanınca stada gitmeler, napalım izleyecek adam mı var da izleyelim demeler gırla gidiyor.

Transfer konusunda da küçüldük. Eskiden ligde anadolu takımlarında parlayan oyuncuları almaya uğraşırdık. Artık çöplerini topluyoruz. Sesini çıkartan da yok. İyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama mesela bir Tarık Çamdalı'nın peşine düşeceğimize Özer Hurmacı'ların peşine düşer olduk.

Takım 6-7. sıralarda cirit atıyor, hesap soran yok. Yeni bir takım kurulmuş olsa, sabır edelim bu takım yeni kuruldu deriz belki ama o da yok.

Küçüldük. Bir daha da zor büyürüz bence. Bir sonraki nesil de Trabzonspor'un yanında istanbul takımlarını da tutmaya başlar. Bursaspor'dan bir farkımız kalmaz.
            Kesinlikle harfiyen katılıyorum. Son bir hamle şansımız kaldı artık... Ve korkarım ki, o hamle de zamanında yapılmazsa, her şey için çok ama çok geç olacak...

Yorum

• Onur-Bosingwa-Mustafa-Aykut-Kadir-Alex-Colman-Özer-Adrian-Olcan-Emre

Yedek: Fatih, Caner, Mustafa Akbaş, Zokora, Henrique, Yusuf, Zeki Yavru

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok değil 3-4 sene önce bir transfer döneminde Gökhan Ünal, Selçuk İnan, Giray Kaçar'ı, Egemen Korkmaz'ı alabilen bir takımdık. O senenin en gözde Türk oyuncuları idi bu adamlar. Ne bileyim 1 sene sonra Alper Potuk için uğraşıyorduk. Şimdi kıytırık bir adamı bile fenerbahçe istediği zaman biz alamayız onu fener alır der olduk. O adamlardan daha iyi oyuncuları alamadıktan sonra onlarla nasıl yarışacaksın ki?

Trabzonspor Kasımpaşa'dan bir oyuncu alacaksa o Babel'dir, Scarione'dir, Adem Büyük'tür. Şahin'le Özer değil. Onları alırsan anca 6. oluyorsun işte.
                Hedef ilk 6 zaten.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kesinlikle harfiyen katılıyorum. Son bir hamle şansımız kaldı artık... Ve korkarım ki, o hamle de zamanında yapılmazsa, her şey için çok ama çok geç olacak...
                  Abi Muharrem Usta kongre olursa dava sonucu aday olacak mı?
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi Muharrem Usta kongre olursa dava sonucu aday olacak mı?
                    Olacak evet. Malum güçlerin engelleme çabaları nereye kadar gider bilemiyorum tabi... Şu an, ülkeyi yöneten egemen güçlerin tam istediği bir yönetim iş başında çünkü... Aklı başında ve gerçek Trabzonspor'lu olan kesimin dışında, politikacısı, basın yayın kuruluşları ve içerdeki İrlanda'lıların planı tıkır tıkır işliyor. İsyan edenler ise, her alanda baskı altında yaşamaya mahkum ediliyor. Durum bu...

Yorum

• Güzel maç olacak gibi, beklentinin aksine rahat galibiyet alabiliriz. Zokora'nın yedek bırakılışı ayrıca hoşuma gitti. Haydi Bourceanu
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Güzel maç olacak gibi, beklentinin aksine rahat galibiyet alabiliriz. Zokora'nın yedek bırakılışı ayrıca hoşuma gitti. Haydi Bourceanu
                        Nasil yedek? Nerde yaziyo?
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          artık futbol o değil. ilk yarı 6 ikinci yarıda 8 tane atamadı diye yuhalayamazsın adamı. artık önemli olan şey kazanmak. bizim de kendi namımıza bu kafayı değiştirmemiz gerekiyor. 30 yıl öncesinde kalmayalım...
                          Kardeşim,

Hangi kafayı değiştirmemiz gerekiyor? Kazanmak diyorsun da, biz kazanılan bir şey görmüyoruz ortalıkta... Kalecin iyiyse 1 puan alırsın, hata yaparsa, 3 yer bereket okursun... Maçtan sonra hocan garip açıklamalar yaparak raaakibin gücünden ve gelecekte nasıl canlar yakacağından bahseder... Taraftarın önemli bir kısmı, hocaya zaman verilmesi gerektiğini, öze dönüş konusunda başarılı sayılabileceğimizi filan söyler... Çünkü Trabzon'lu olmayı üstün ırk olmak zannederler. Hayalleri, 11 Trabzon'lu oyuncunun forma giydiği şampiyon Trabzonspor olanlara, her hafta Milli Piyangodan büyük ikramiye hayalleri kurmalarını tavsiye ederim şahsen... Daha gerçekçi bir hayaldir.

Şimdi kafayı değiştirelim... Sahaya 6 ofansla çıkıp, Allahına kadar defans yaparak 3'ten az gol yersek dua edelim... Bu mudur yani? Ben taraftarım, futbol izlemek, saldıran takım görmek istiyorum. Çok şey mi istiyorum?

Yorum

• bu takım ıcerde 3 5 2 dısarda 5 4 1 veya 4 2 3 1 oynamalıdır
                            Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onur-Bosingwa-Mustafa-Aykut-Kadir-Alex-Colman-Özer-Adrian-Olcan-Emre

Yedek: Fatih, Caner, Mustafa Akbaş, Zokora, Henrique, Yusuf, Zeki Yavru
                              İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nasil yedek? Nerde yaziyo?
                              Pardon yukarıdaki iletiye göre yazdım. Açıklanmamış mı?
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN

Yorum

• Kazanmamız gereken bir haftada kazanmamız gereken bir maç.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X