Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Niye etsin ki? Baskı yok adama tribüne gidenler bağırıyormu istifa diye? Malesef.bu adam gitmez kolay kolay.

gitmesin daha iyi işte, sezon sonuna kadar taraftarı barut fıçısı moduna soksun, bana uyar

sezon sonu gerçekleşecek olan kongreye kadar takımın başında kalsın, ben razıyım yönetime tek oy çıkmayacak bu gidişle, gayet güzel görevini yapıyor devam devam. kaderimizi belirleyecek o kongre, ben attım formayı bayrağı dolaba, o günü bekliyorum...
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz?... Bir köftecinin sponsor olduğu Akhisar takımıyla maç yapacağız ve burada kazanırız-kazanamayız diye yorum yapıyoruz... Bu hale getirdiler takımı... Hey gidi koca Trabzonspor heeey... Marjinal olmak adına, başkan ve teknik kadroya emir subayı gibi destek vermeye devam eden bir kaç tip hariç, herkes durumun farkında da, iş işten geçti bir defa...

Biz eskiden böyle takımlarla maç yapılacağı zaman, tahminlerimizi 4 ve üzeri atar mıyız diye yapıyorduk... Şimdi 3'ün altında yemek başarı kriteri haline geldi... Başarısızlık ve çapsızlığın arkasında durmayı destek olmak zanneden bir takım zavallıların sayesinde... Ve onların sandık dışındaki uzantılarının desteğiyle... Varsın biz futboldan ve hatta hiç bir şeyden anlamıyor olalım... Siz ve sizin limoncu tayfanız her şeyi biliyor olun... Olun da, sonuç? Hani nooldi???

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz?... Bir köftecinin sponsor olduğu Akhisar takımıyla maç yapacağız ve burada kazanırız-kazanamayız diye yorum yapıyoruz... Bu hale getirdiler takımı... Hey gidi koca Trabzonspor heeey... Marjinal olmak adına, başkan ve teknik kadroya emir subayı gibi destek vermeye devam eden bir kaç tip hariç, herkes durumun farkında da, iş işten geçti bir defa...

Biz eskiden böyle takımlarla maç yapılacağı zaman, tahminlerimizi 4 ve üzeri atar mıyız diye yapıyorduk... Şimdi 3'ün altında yemek başarı kriteri haline geldi... Başarısızlık ve çapsızlığın arkasında durmayı destek olmak zanneden bir takım zavallıların sayesinde... Ve onların sandık dışındaki uzantılarının desteğiyle... Varsın biz futboldan ve hatta hiç bir şeyden anlamıyor olalım... Siz ve sizin limoncu tayfanız her şeyi biliyor olun... Olun da, sonuç? Hani nooldi???
        Çok haklısın bunlar hep yanlış transfer politakası yüzünden sabırla bekliyecez başarıyı.
        Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hey Allah'ım ya. Neyi tartışır olduk burada.

Koskoca Trabzonspor, evinde Akhisar'ı yenermi beraberemi kalır yoksa yenilir mi?

Bizi bu hallere düşürenler utansın.
          Aynen abi ama onlarda utanma duygusu varmı onu bilemem adamlar artık o kadar yuzsuz olmuşlarkı yüzlerine tükürsen YARABBİ ŞÜKÜR derler

Yorum

En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz?... Bir köftecinin sponsor olduğu Akhisar takımıyla maç yapacağız ve burada kazanırız-kazanamayız diye yorum yapıyoruz... Bu hale getirdiler takımı... Hey gidi koca Trabzonspor heeey... Marjinal olmak adına, başkan ve teknik kadroya emir subayı gibi destek vermeye devam eden bir kaç tip hariç, herkes durumun farkında da, iş işten geçti bir defa...

senden okudugum en kötü yorum

bir anadolu takimini nasil böyle kücümsersin

biz onlanrin abisiyiz sözde
            ayni bu kafa yapisi bizi bugünki günlere tasidi
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bencede Emre Janko ikilisi is yapar, Janko indirir emre cakar arkalarinda adrian

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gitmesin daha iyi işte, sezon sonuna kadar taraftarı barut fıçısı moduna soksun, bana uyar

sezon sonu gerçekleşecek olan kongreye kadar takımın başında kalsın, ben razıyım yönetime tek oy çıkmayacak bu gidişle, gayet güzel görevini yapıyor devam devam. kaderimizi belirleyecek o kongre, ben attım formayı bayrağı dolaba, o günü bekliyorum...
                Benimde tek umudum o kongre. Muharrem Usta gelirse bu takımı kurtarabilir.Twitterda falan bakıyorum çok iyi bilgili taraftarın dilinden anlayan birine benziyor.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Tolunay hoca takimin basinda olsaydi suanda Soner tüm sezon boyunca ilk on birde oynuyordu ve belkide cok iyi bir orta saha kazanmis olacakdik.

Yorum

• ------------------onur----------------
                    --------yumlu----zokora----aykut-----
                    bosingwa------------------------olcan
                    ------------alex------colman---------
                    ----------------adrian----------------
                    ---------emre---------janko----------

yedekler:fatih,caner,kadir,soner,özer,g.alsan,şahin

şöyle agresif bir kadroyla çıksak bir kere de
                    Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• * Akhisar yensede yenilsede bir futbol kimliği koyar ortaya.

* MRA Efendinin maç sonu konuşması hazır çünkü sabit şekilde hep iyi konuşma yapıyor işin enteresan tarafı Hayal satmıyor en azından diyen kafanın en çok bu yönü hoşuna gidiyor

* Ayrıca yukarda DEEP BLUE abinin yazına sonuna kadar katılıyorum orda rakibe saygısızlık yok güçlü bir camiayken ne hallere düşüldüğünün anlatımı var tabi anlamak isteyene !

* Ayrıca Akhisar 3 atar diyorum , çünkü bu MRA' kesinlikle bilerek takımı sabote ediyor. Yemesekte futbol olarak eziliriz
                      En son SEDAT tarafından düzenlendi; 09.02.2014, 13:43.
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Maca holiganlik yapmak icin gelenler evlerinde otursun...

Her mac Aziz'e küfür etmekle bir yere varilmaz...

$ikebahce macina 4 hafta kaldi ve alacagimiz 1+1 ceza ile $ikebahce maci seyircisiz oynanacak...

Ba$tan beri dedim bu TFF'nin maddedeki degi$iklige gitmesi kesinlikle sadece bizim icindir diye...

Tepki vermeyelim demiyorum ama küfürle olmaz bu i$ler...
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• TRABZONSPOR

09.02.2014
                          Fotoğraf: kadiryeter Kadir Yeter. TRABZON.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maca holiganlik yapmak icin gelenler evlerinde otursun...

Her mac Aziz'e küfür etmekle bir yere varilmaz...

$ikebahce macina 4 hafta kaldi ve alacagimiz 1+1 ceza ile $ikebahce maci seyircisiz oynanacak...

Ba$tan beri dedim bu TFF'nin maddedeki degi$iklige gitmesi kesinlikle sadece bizim icindir diye...

Tepki vermeyelim demiyorum ama küfürle olmaz bu i$ler...
                            kesinlikle tek amaç sahalardaki küfürler değil bu zamana kadarda vardı yine olacak amaç tsye en ağır şekilde cezalar verebilmek.fener maçını seyircisiz oynatmak için ellerinden geleni yapacaklar. eğer bi tepki verilecekse bu fener maçına saklanmalı. kimse galeyana gelip ceza aldırmasın kulübe mantıklı olalım

Yorum

• şimdi peşinen anlaşalım. akhisara 10 tane atarsak hiçbir şey yokmuş gibi hayatlarımıza devam edeceğiz tamam mı ???

Yorum

Biz eskiden böyle takımlarla maç yapılacağı zaman, tahminlerimizi 4 ve üzeri atar mıyız diye yapıyorduk... Şimdi 3'ün altında yemek başarı kriteri haline geldi... Başarısızlık ve çapsızlığın arkasında durmayı destek olmak zanneden bir takım zavallıların sayesinde... Ve onların sandık dışındaki uzantılarının desteğiyle... Varsın biz futboldan ve hatta hiç bir şeyden anlamıyor olalım... Siz ve sizin limoncu tayfanız her şeyi biliyor olun... Olun da, sonuç? Hani nooldi?
                                İlk yarısı 6-0 üstünlüğümüzle biten Karabükspor maçının ikinci yarısında gol atamadığı için yuhalanan takımdan Rize'den 1 puan aldığı için övülen takıma geldik. "Ne oldu?" demiştin ya, işte ha boyle oldi Abi. Bir de büyüklüğümüzü hatırlatanları kınayan taraftarlar türedi. Bu da oldi.
                                En son poetricus tarafından düzenlendi; 09.02.2014, 14:49.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X