Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlk yarısı 6-0 üstünlüğümüzle biten Karabükspor maçının ikinci yarısında gol atamadığı için yuhalanan takımdan Rize'den 1 puan aldığı için övülen takıma geldik. "Ne oldu?" demiştin ya, işte ha boyle oldi Abi. Bir de büyüklüğümüzü hatırlatanları kınayan taraftarlar türedi. Bu da oldi.
    artık futbol o değil. ilk yarı 6 ikinci yarıda 8 tane atamadı diye yuhalayamazsın adamı. artık önemli olan şey kazanmak. bizim de kendi namımıza bu kafayı değiştirmemiz gerekiyor. 30 yıl öncesinde kalmayalım...

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk yarısı 6-0 üstünlüğümüzle biten Karabükspor maçının ikinci yarısında gol atamadığı için yuhalanan takımdan Rize'den 1 puan aldığı için övülen takıma geldik. "Ne oldu?" demiştin ya, işte ha boyle oldi Abi. Bir de büyüklüğümüzü hatırlatanları kınayan taraftarlar türedi. Bu da oldi.
      O maçtan birkaç hafta sonra da Gençlerbirliği'ne ilk yarıda gol bulamayıp, ikinci yarı 6 tane atmıştık. Maç sonunda TRT spikerinin "Sayın Şenol Güneş ilk yarı 0-0 ikinci yarı 6-0 bu nasıl bir şey" şeklindeki sorusu dün gibi kulaklarımda...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu maçı yenersek bazı taraftarlar herşeyi toz pembe gibi görecek yine ona üzülüyorum.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu maçı yenersek bazı taraftarlar herşeyi toz pembe gibi görecek yine ona üzülüyorum.
          Yenilirsekte hoca ve yönetim birsey olmamis gibi görevlerinin basinda olacaklar yine ona üzülüyorum.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O maçtan birkaç hafta sonra da Gençlerbirliği'ne ilk yarıda gol bulamayıp, ikinci yarı 6 tane atmıştık. Maç sonunda TRT spikerinin "Sayın Şenol Güneş ilk yarı 0-0 ikinci yarı 6-0 bu nasıl bir şey" şeklindeki sorusu dün gibi kulaklarımda...
            Şenol Güneş değildir o yahu başka birisidir, ya da tesadüftür.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Ömer Sak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yenilirsekte hoca ve yönetim birsey olmamis gibi görevlerinin basinda olacaklar yine ona üzülüyorum.
              Sonuç olarak kongreye kadar eziyete devam.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 6-1 yensek bile hoca falan değilsin mra...
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• onur
                  bosingwa-yumlu-aykut-kadir
                  ----burceanu-colman
                  özer-------adrian-----olcan
                  --------emre
                  İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                  ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    6-1 yensek bile hoca falan değilsin mra...
                    6-1 bile yensek bu yönetim beş dakika kalmamalı...

Yorum

• Trabzonspor - Akhisar Belediye| 09.02.2014 - 19.00 | STSL 20.Hafta

Mra ve iho oldugu surece bu takim hersene kume dusmeye adaydir
                      tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz?... Bir köftecinin sponsor olduğu Akhisar takımıyla maç yapacağız ve burada kazanırız-kazanamayız diye yorum yapıyoruz... Bu hale getirdiler takımı... Hey gidi koca Trabzonspor heeey... Marjinal olmak adına, başkan ve teknik kadroya emir subayı gibi destek vermeye devam eden bir kaç tip hariç, herkes durumun farkında da, iş işten geçti bir defa...

Biz eskiden böyle takımlarla maç yapılacağı zaman, tahminlerimizi 4 ve üzeri atar mıyız diye yapıyorduk... Şimdi 3'ün altında yemek başarı kriteri haline geldi... Başarısızlık ve çapsızlığın arkasında durmayı destek olmak zanneden bir takım zavallıların sayesinde... Ve onların sandık dışındaki uzantılarının desteğiyle... Varsın biz futboldan ve hatta hiç bir şeyden anlamıyor olalım... Siz ve sizin limoncu tayfanız her şeyi biliyor olun... Olun da, sonuç? Hani nooldi???
                        Siz sanırım yaşınıza da bakarsak 80 lerde kalmışsınız hala...

Şuan o beğenmediğiniz köfteci akhisar bjk yede 4 atıyor gs ve fb yıde yenıyor..

Konu şu şuanki maddi yapı ve futbol durummunda takımlar arasında oyle buyuk farklar kalmadı bu bir..

İkincisi sizin bu biz buyuguz bız şoleyız bız boleyız mantıgınız sayesınde videoton da dahil olmak uzere elendik...

Evet bu hoca göze hoş gelen birtop oyantamıyor..Evet bizde istiyoruz daha ıyısını..

Ama varsa yoksa yonetım ıstıfa teknık dırektor ıstıfa..sizlere hıç bırey begendırılemıyor maalesef..

Yonetımsek hata yuzunden sadece 1350 000 euro yu havaya attık..naapsın bu adamlar..ellerınden gelenı yapıyorlar..

MRA saçmalıyor bazen ama hakem hataları olmasa bu takım en az 9 puandaha yukardaydı şuan..

Şu krıtık donemde destek dıyoruz..Siz hala barça gıbı futbol..Çılgın transferler bekleyıp olmayınca aman da ıstıfa manda ıstıfa..

offfff offffff

Yorum

• Zor mac olacak gene cile cekecegiz ve 84.dakikada skoru 2:1'e getirecegiz cünkü rüyamda gördüm.Gene of cekecegiz gene gene gene.... bize rahat yok.

Yorum

• Umarım ilk dakikalarda gol atıp öne geçmeyiz. Golden bitişe kadar geçen sürede sinir hastası oluyoruz. Önemli olan iyi oyun, sonuç kendi gelir zaten
                            FxY

Yorum

• Onur-Bosingwa-Zokora-Mustafa-Aykut-Alex-Colman-Olcan-Özer-Emre-Janko

İstediğim kadro.

Onur
                              Bosi...Zokora...Mustafa...Aykut
                              Özer.....Alex......Colman....Özer
                              Janko....Emre

Aha bu da diziliş. İnşallah böyle bir kadro ile oynarız. Yeter çektiğimiz çile artık.
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                senden okudugum en kötü yorum

bir anadolu takimini nasil böyle kücümsersin

biz onlanrin abisiyiz sözde
                                ayni bu kafa yapisi bizi bugünki günlere tasidi
                                Kardeş, bana sataşmak için bu kadar kasmak zorunda mısınız? Yani, küçümsemek tabirini külliyen reddederim de, asıl bu kafa yapısının bizi bu günlere taşıdığını söylemene takıldım... Şu klasik, ''Karadeniz takımlarını bir bir küme düşürdük, o nedenle başarısız oluyoruz'' diyen istatistik özürlü arkadaşlar geldi aklıma... Sözde, o malum takımlar bize yatıyormuş, biz de aradan sıyrılıp şampiyon oluyormuşuz. Ama bunları küme düşürünce, bize yatacak takım kalmamış falan filan... Neresinden tutsan elinde kalır...

Bizi buralara taşıyan kafa yapısının, ''kemençeyle kupa getirme'' vaadinin peşinden koşan, kulübün ve takımın, işinin ehli olmayan, kafatası milliyetçisi çapsız adamlara teslim edilmesine ses çıkarmayan, üstüne üstlük ''marjinal erkek'' pozlarıyla halen burnundan kıl aldırmayarak destek veren ''en Trabzonspor'lu'' malum tayfa olduğunu anlayamadı iseniz, ne desek boş artık...

Ben Balıkesir'i, Akhisar'ı niye küçümseyeyim... Sonuç ortada... Adamlar bağırtmış bizi... Tabela orda... Ben de salak ve kör değilim... Gerçi, bana bu kadar zorlama nedenlerle saldıran herkese açıklama yapma ihtiyacı duyduğum için biraz salak olabilirim de... Tam olarak emin değilim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X