Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seçileceğinden umudu olmayan hazırlıksız,parasız bir başkan ve yönetiminden,hala 2 puanlı sistem'in geçerli olduğunu zannedip 65.dk'da takımını forvetsiz bırakan çağ dışı bir futbol oynatan teknik direktörden,hangi takımda oynadıklarının farkında olmayan ruhsuz,isteksiz,teknik kapasitesiz,güçsüz,akılsız,cahil futbolcu sürüsünden anca bu kadar takım olur.Trabzonspor artık miadını doldurmuş çürük bir bina gibi yıkılıp yeniden yapılması gerekiyor bence.

Yorum

• İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herşeyi anladık diyelim tamam.

Emre'nin çıkıp Özer'in oyuna dahil olması? Oda neydi öyle sen koca bir futbol takımını forvetsiz bıraktığınını farkında değilmisin? Lig sonuncusuna karşı 1 puanamı yatıyorsun?

Ya kazanacaksın ya kazanacaksın. Kazanamıyorsan takımın futbol oynayarak kaybedecek. Allah cezanı versin.
      Vallahi o dakikada oh be boş boş koşan adrian çıkacak diye sevindim, sonrası rüyada olduğumu farkedip TD'ün MRA olduğunu farkettim, 1-2 dakika bile olsa doğruyu yapacağını umut etmek güzeldi ama.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Emin ol senden iyi biliyorum. Colmanın bu takımda kadroda olması bile utanç kaynağı.
        Utanç kaynağı olsa iyi. Resmen varlığı takıma ihanet ya adam yanından yürüyerek geçiyor oda izliyor. Yıllardır hemde. Sonradan giren Özer hepsinden daha mücadeleci çıktı.

Yorum

• Mra ve Iho denen yalakalar bu takimdan defolun
          Zihniyetize tukureyim

Yorum

• Onur olmasa vallahi küme düşürür bu takımı bu adam,o potansiyeli fazlasıyla var,dua edin gençler Onura bişey olmasın...

Yorum

• jevuntus yetkilileri maçı izlemiş olsa bari paf takım falan çıkartırlar karşımıza
              Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Her deplasmanda sanki Real Madrid oynuyoruz.

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Tsyi bitirmek icin mi geldiniz oyle laflar hakediyorsunuz ki
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aklim almiyor arkadas

1461'de cesur futbol oynatan adam geliyor Trabzonsporda eziliyor.

Hoca artik yeter. Her deplasman boyle mac izliyemem ben.

Sezon basindan beri savundum ama artik yeter. Isten izin aliyoruz mac izliyelim, af edersin macmi izliyoruz biri agzimizami ........ belli degil.

ISTIFA ET MRA
                    Su sehir efsanesini bir kenara birakin bu adam 1461 dede bu oyun anlayisi ile oynadi futbolu bilmeyen bir adam ordada kontra oynadi cok puan kaybetti takimlarin seviyeleri denk oldugu icin ilk4 te gezindi durdu.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Beceremezsem giderim demiştin beceremedin git işte...
                      2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Ne olacak bu takımın hali birileri bir şey yapmayacak mı....
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Onur olmasa bu takım kümenin en büyük adayıdır o kadarda ciddiyim ! MRA İSTİFA İHO İSTİFA ! Bırakın gidin !
                          TRABZONSPOR
                          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Taha Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            jevuntus yetkilileri maçı izlemiş olsa bari paf takım falan çıkartırlar karşımıza
                            Bu iyiydi.
                            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• sinirimi nerden çıkarayım bilemiyorum.

Yorum

• İlk olarak balli_kuymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Seçileceğinden umudu olmayan hazırlıksız,parasız bir başkan ve yönetiminden,hala 2 puanlı sistem'in geçerli olduğunu zannedip 65.dk'da takımını forvetsiz bırakan çağ dışı bir futbol oynatan teknik direktörden,hangi takımda oynadıklarının farkında olmayan ruhsuz,isteksiz,teknik kapasitesiz,güçsüz,akılsız,cahil futbolcu sürüsünden anca bu kadar takım olur.Trabzonspor artık miadını doldurmuş çürük bir bina gibi yıkılıp yeniden yapılması gerekiyor bence.
                                Bizim kadronun çok çok altında olan takımlar hatta ptt ve daha alt liglerdeki takımlar bile bu kadar kötü Futbol oynamıyor. Bu futbol Transferle falan izah edilemez ve bence düzelmez, Anlayış değişmeli, birilerinin Trabzonsporda Futbolu, Teknik Direktörlüğü, Kulüp başkanlığını öğrendiği dönemler artık BİTMELİ.

Puan kaybı değil haftalardır değişmeyen rezil futbola ve futbol anlayışına isyanım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X