Büyük Trabzonspor olarak yine 1 puana duacı olduk.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Becerdi becerdi. Anlayana.İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeceremezsem giderim demiştin beceremedin git işte...
Yorum
-
hayır anlamıyorum bu hoca diye ortalarda gezinen adam benden senden fazla ne biliyor merak ediyorum. Saha dizilişi sıfır defans yapıyor takım diyeceksin ceza sahasının 10 metre önünde bir tane topçumuz yok seken topları alıp ileri çıksın bu ne oynuyor neyin taktiğini biliyorda bu takıma hoca oluyor anlamıyorum arkadaş anlamıyorum ulan çok değil bir hafta desinlerki takımın dizilimini şu forumda siz kurun takımı sahaya anketlerle siz çıkartın 2 3 kat daha iyi bir takım çıkmazsa insan evladı değilim
Yorum
-
Evet küfür etmeyelim protesto edelim,kupa için değil sadece yönetim i protesto için yürüyelim dedim burda bazı ilerizakalılar bizi vatan haini belledi,dalga geçti gidin yürüyün tutanmı var diye.İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar hepimiz sinirliyiz, üzgünüz ama buraya küfür yazınca maalesef hiçbir şey değişmiyor. Küfür, argo veya hakaret kullanan üyeler cezalandırılacaktır.
Lütfen dikkat...İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!
Yorum
-
maça dair bir kaç cümle..
yusuf aferin oğlum olmuşsun sen bundan sonra yolun açık olsun.. barış memiş vol.2
olcan efendi sende kendi çapında triplerinle mutlu mesud yaşa..
colman sen her şeyin en iyisine layıksın zira bu takımın idarecileri daha beterini hak ediyor..
iho akıllı adamsın vesselam hoca oynatmıyor ki neden forvet alayım desen kımse gık diyemez..
mra optum cnm kib bye..
onur sen sahadaki elimiz dilimiz kolumuz yüreğimiz herşeyimizsin..
ve özer.. umarım futbola olan açlığın 25 dk ile sınırlı değildir..
sonuç, küçük düşünen vizyonu olmayan korkak cesaretten yoksun insanların elinde oyuncak olmuş bir trabzonspor.....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum