Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Büyük Trabzonspor olarak yine 1 puana duacı olduk.

Yorum

• Mevcut durumun nedenlerini düşündüğümde tek bir noktaya varıyorum....

Bu takımın gücü bu kadar. Sanırım daha iyisini beklemek iyimserlik olacak.

Yaklaşık 50 maçtır aynı oyunu oynuyor olmamızın başka hiç bir açıklaması olamaz...
      Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• bari juve deplasmanına gitmeyelim daha avantajlı olur 3-0 adamlar plaka yazaaklar kesin
        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Yahu bmn olarak hocaya, yönetime bir manifesto mu ceksek, yürüyüs falan mi yapsak ????
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beceremezsem giderim demiştin beceremedin git işte...
            Becerdi becerdi. Anlayana.

Yorum

• hayır anlamıyorum bu hoca diye ortalarda gezinen adam benden senden fazla ne biliyor merak ediyorum. Saha dizilişi sıfır defans yapıyor takım diyeceksin ceza sahasının 10 metre önünde bir tane topçumuz yok seken topları alıp ileri çıksın bu ne oynuyor neyin taktiğini biliyorda bu takıma hoca oluyor anlamıyorum arkadaş anlamıyorum ulan çok değil bir hafta desinlerki takımın dizilimini şu forumda siz kurun takımı sahaya anketlerle siz çıkartın 2 3 kat daha iyi bir takım çıkmazsa insan evladı değilim

Yorum

• Rizespor - Trabzonspor | 03.02.2014 - 20.00 | STSL 19.Hafta

Cok kotuyuz ya, buraya bu sezon hep aynı seyleri yazıyoruz. MRA takıma hiçbirşey katmıyor katamiyor. Forvet çıkarıp orta saha almak nedir nasıl bir anlayıştir?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• City chealse macini izliyorum bu lar top filan oynamiyor...bizim maclarda ki seyir zevki yok...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar hepimiz sinirliyiz, üzgünüz ama buraya küfür yazınca maalesef hiçbir şey değişmiyor. Küfür, argo veya hakaret kullanan üyeler cezalandırılacaktır.
                    Lütfen dikkat...
                    Evet küfür etmeyelim protesto edelim,kupa için değil sadece yönetim i protesto için yürüyelim dedim burda bazı ilerizakalılar bizi vatan haini belledi,dalga geçti gidin yürüyün tutanmı var diye.
                    İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!

Yorum

• Yöetim kalmalıda adam gibi bir t.direktör gelmeli.

Yorum

• Yusuf'u çıkarması gerekiyordu ama onu akıl edemeyeceğini düşünüp en azından Adrian'ı çıkarır sanıyordum adam gitti forveti çıkardı ya.

10 dk forvetsiz oynamanin hiçbir izahı olamaz, hakikaten saçmaladı MRA!
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Hoca transfer diyor olmuyor, Oynamayan oyuncuları yollayın diyor kimse gitmiyor, Colman kafasına göre davranıyor ceza görmüyor. Yollayın MRA'yı herkes rahat etsin...
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Son iki sezondur tatsız tuzsuz bir takım var ortada, taraftar ne oynan oyundan memnun ne de kadrodan. O küp beyinleri anlamıyor mu bunu !
                            .

Yorum

• maça dair bir kaç cümle..

yusuf aferin oğlum olmuşsun sen bundan sonra yolun açık olsun.. barış memiş vol.2

olcan efendi sende kendi çapında triplerinle mutlu mesud yaşa..

colman sen her şeyin en iyisine layıksın zira bu takımın idarecileri daha beterini hak ediyor..

iho akıllı adamsın vesselam hoca oynatmıyor ki neden forvet alayım desen kımse gık diyemez..

mra optum cnm kib bye..

onur sen sahadaki elimiz dilimiz kolumuz yüreğimiz herşeyimizsin..

ve özer.. umarım futbola olan açlığın 25 dk ile sınırlı değildir..

sonuç, küçük düşünen vizyonu olmayan korkak cesaretten yoksun insanların elinde oyuncak olmuş bir trabzonspor..
                              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X