ihoooooooooo anladın sen onu ihoooooooooo, yüz var mı sende ihooooooo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Rizespor - Trabzonspor | 03.02.2014 - 20.00 | STSL 19.Hafta
Trabzonspor hem sportif hem de takım anlamında hiç bu kadar kötü yönetilmemiş ve raaaaaakipler karşısında bu kadar madara olmamıştı herhalde. Fakat şu da var bu rezillik Şenol güneşle başladı, Tolunay ve mra ile devam ediyor.
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
ilk yarisi bizim lehimize gelisebilirdi ikinci yarida cok risk alan rize icin galibiyete yakin oynadi dedigim gibi rizenin fazla risk almasi dogaldi dedigim gibi ilk yariyi farkli bi sekilde kendi lehimize cevirebilirdim dedigim gibi dedi dedigim dedi de dedigim dediydimdi dedigimmismiydi oups dedigimmide kalmisim ben
ne lan bu haha
puanlar paylasildi kardeslik kazandi
# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
son dk da kornerde vakıt gecıren takım benım takımım deıl bırde su adrıan top rakıpteyken ayak bıle uzatmıyoya nefret edıyorum defolun gıdın alayınız bu klupten bıde su bı tarafı kalkan yusuf denen para duskunu karaktersıze bır daha o formayı gıydırmemek lazım
herkesın laf attıgı ozer de takımda tek top yapan adamdı bılgınıze
Yorum
-
Herşeyi anladık diyelim tamam.
Emre'nin çıkıp Özer'in oyuna dahil olması? Oda neydi öyle sen koca bir futbol takımını forvetsiz bıraktığınını farkında değilmisin? Lig sonuncusuna karşı 1 puanamı yatıyorsun?
Ya kazanacaksın ya kazanacaksın. Kazanamıyorsan takımın futbol oynayarak kaybedecek. Allah cezanı versin.
Yorum
-
özer özer deyip durmayın ne bok yaptı
millet burnundan soluyor gelmiş üstüne milletin damarına basıp duruyorsunuzEn son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 03.02.2014, 22:06.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum