Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ihoooooooooo anladın sen onu ihoooooooooo, yüz var mı sende ihooooooo
    TrabZonguldaklı...

Yorum

• Ben bir yarı daha var sanıyorum iyimi... Cuma günleri maçlar 21'de başlamıyomuydu. Ben iptalim beyler...
      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Rizespor - Trabzonspor | 03.02.2014 - 20.00 | STSL 19.Hafta

Trabzonspor hem sportif hem de takım anlamında hiç bu kadar kötü yönetilmemiş ve raaaaaakipler karşısında bu kadar madara olmamıştı herhalde. Fakat şu da var bu rezillik Şenol güneşle başladı, Tolunay ve mra ile devam ediyor.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• ilk yarisi bizim lehimize gelisebilirdi ikinci yarida cok risk alan rize icin galibiyete yakin oynadi dedigim gibi rizenin fazla risk almasi dogaldi dedigim gibi ilk yariyi farkli bi sekilde kendi lehimize cevirebilirdim dedigim gibi dedi dedigim dedi de dedigim dediydimdi dedigimmismiydi oups dedigimmide kalmisim ben ne lan bu haha puanlar paylasildi kardeslik kazandi
          # 61 Onur Recep Kivrak
          " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Özer in hırsını beğendim..Hoşuma giden 90 dakkada tek şey buydu..

Yorum

• MRA istifa etmez,taraftar tarafından istifaya davet edilmeli,juventus maçı da buna engel.Juventusa elendiğimiz gün kendisiyle yollar ayrılmalı...

Yorum

• son dk da kornerde vakıt gecıren takım benım takımım deıl bırde su adrıan top rakıpteyken ayak bıle uzatmıyoya nefret edıyorum defolun gıdın alayınız bu klupten bıde su bı tarafı kalkan yusuf denen para duskunu karaktersıze bır daha o formayı gıydırmemek lazım

herkesın laf attıgı ozer de takımda tek top yapan adamdı bılgınıze

Yorum

• bir macta chelsea'ya karşı oynatacan MRA'yı bu ilkel adı konamaz futbol anlayışı yuzunden mac sonunda Mourinho dan iyi bir ayar yiyecek belki biraz toparlar. umut dünyası belki..
                  bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Arkadaşlar hepimiz sinirliyiz, üzgünüz ama buraya küfür yazınca maalesef hiçbir şey değişmiyor. Küfür, argo veya hakaret kullanan üyeler cezalandırılacaktır.
                    Lütfen dikkat...
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Herşeyi anladık diyelim tamam.

Emre'nin çıkıp Özer'in oyuna dahil olması? Oda neydi öyle sen koca bir futbol takımını forvetsiz bıraktığınını farkında değilmisin? Lig sonuncusuna karşı 1 puanamı yatıyorsun?

Ya kazanacaksın ya kazanacaksın. Kazanamıyorsan takımın futbol oynayarak kaybedecek. Allah cezanı versin.

Yorum

• Ceza almayacagim mra a laf soylemeyecegim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• bu mra mı istifa edecek ağzı kulaklarında. can karyağdıda sormuyor ona ki onur daha ne kadar kurtaracak sizi hezimetten.

Yorum

• Taraftarı mal yerine koyuyorlar şöyle açıklamalarla en çok da onu sindiremiyorum !
                            .

Yorum

• kadir caner ve onur her yerinizden öpsün sizleri mra ile iho...
                              TrabZonguldaklı...

Yorum

• özer özer deyip durmayın ne bok yaptı
                                millet burnundan soluyor gelmiş üstüne milletin damarına basıp duruyorsunuz
                                En son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 03.02.2014, 22:06.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X