İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ne oynadığı belli olmayan bir takım, akılsız hareketler... Son dakikada köşe vuruşunu direk kullanmamanın mantığı nedir Allah aşkına. Anlayamıyorum. Hiç mi akıl yok kardeşim.
Teknik direktör desen ayrı bir alem. Henrique girerken Yusuf'u çıkaracak diye umut ettim, gitti Colman çıktı. Sonra peşinden Yusuf. Allah'ım sabır ver!.: Rahmet için, önce NAMAZ :.
Yorum
-
Sen galibiyete oynamıyorsun anlaşılan.
Maç berabere sen emreyi çıkarıp özer i alıyorsun amacın ne beraberlik mi? Peki 10 dk sonra henrique yi niye aldın oyuna amacın ne ? 10 dk ne düşünerek oynartın forvetz. Böyle bir rezillik olur mu yaa.
Yorum
-
Oh ne deplasmanda 1 puan daha toplamda 5 puan kim tutar bizi savulun mra oyunu forse etti az bir onuru varsa istifa et onursuzlari Trabzondan tasliyarak kovmaliyizYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Rizespor - Trabzonspor | 03.02.2014 - 20.00 | STSL 19.Hafta
Bunun artık lamı cimi yok sefillere oynuyoruz ve bu 1 değil 2 değil 3 değil belinde 30 maç oldu bu sene hep böyle! Deplasmanda en ezik takımlar bile bizi hep masarsa etti. Trabzonspor bu olamaz! Hocayı hep savundum ama artık yeter! Saha da rakibin yarısı kadar mücadele etmeyen oyuncular için duruşları iyidir deyip bununla avunmak neyin kafası anlamıyorum! Hoca hiç agresif değil kariyeri de olmadıgı için bence oyuncular onu dinlemiyor pek! Bu arada şimdi aklıma geldi annesi vefat etti geçenlerde onun durgunluğu mu var onda bilemem ama bugün hele çok kötü
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum