Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ligin puan durumunda niye Trabzonspor yazıyor ki Onur yazsın, vallaha Onur felan giderse bu şeref yoksunu yönetim olduğu sürece Trabzonsporlu felan değilim bu ne kepazeliktir arkadaş. Trabzonspor'u düşürdükleri duruma bak son kornerde zamana oynuyorlar edepsiz herifler. Yönetim bu takıma transfer yapmıyor orda ne halt yemeye var, Kupa'yı mı getirdi Aziz'i istifa ettiriyordu hiçbir şey yaptıkları yok. Aralıkta seçim olsun diye yalvardık. Klüp kendini fesh etsin komple. Hakemler bu denli her tarafı yamalı bohça Trabzon'u bulmuşlar onlarda doğruyor.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bir de artık Colman artık bitmiş, bitmiş yani. Zorlamanın alemi yok.
      ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu takımda ortasaha problemi had safhada. Her maçta rakip takım oyuncuları yürüyerek geçiyor. Colman bu takımda oynamaz ayıptır. Zokora-Bourceanu ikilisine dönmemiz şart.
        Yahu Bourceanu kim de ona dönüyoruz ? Kaç kez izlediniz be kardeşim.Seneye hangi anadolu kulübüne itelesek de kurtulsak diyeceğimiz 29 yaşndaki bir futbolcuyla 3.5 yıllık sözleşme imzladılar üstüne 4.5 milyon TL bonservis verip.

Bourceanu'ymuş ...
        #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gönderelim bu hocayı da bakalım kim gelip düzeltecek bu rezil takımı.

sıkıntı zaten orada, bu takımı düzeltecek değil dağıtacak hoca lazım.

büyük takım hocası bu takımı düzeltmekle uğraşmaz, çünkü bunlardan bir cacık olmayacağını bilir.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Tam 3 yildir futbol namina hicbirşey yapmiyoruz. şu şikecileri mutlu ediyoruz ya o daha cok zoruma gidiyor. . .
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• MRA ya basın toplantısında birisi sezon sonu puan hedefini sorsun.29+15=44 puan demezse hiçbirşey bilmiyorum...

Yorum

• 2. maç, 2. puan kaybı.
                İho, Mra ve şakşakçıları kına yaksın.
                Avrupa'ya gidememe adına çok önemli bir adım attık.
                Bu kafalar olduğu sürece daha atacak çok adımımız var.
                Kıçı kırık bjk'yi evinde yenemedin, küme düşmemeye oynayan rize'yi yenemedin, daha kimi yeneceksin?
                Şu ilk yarıdaki puan kayıplarını avrupa maçlarına bağlayan zeka küplerini sahneye davet ediyorum.
                "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• maç sabote edilmiştir benim gözümde o nasıl bir korner kullanma şeklidir, mra çökmüş kalmış yedek kulübesinde, elleri birbirine bağlı kısmetini kapatmış misali onun bu halinden futbolcu transfer edemeyeceğimiz belli oldu onunda umudu yok basiretsiz herif serbest vuruş kullanacaz 1.90 lık adamı çıkarıyorsun bırak kullanılsın sonra çıkar emre yi, henrique hemen fesh edilmeli adam alınmasa bile ( sanki alacaklar da). İho yalancısın ve kul hakkı var milyonlar üzerinde, bir ara forvetsiz oynadık
                  TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Birazdan jaja transferi aciklanir...bizde yeriz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    şu saatten sonra isterse messiyi alsa sikimde değil. defolsun gitsinler bu takımdan

Yorum

• bu takım bu maça galibiyet için çıkmamış oynanan futbolu ve sondakika da kullanılan kornerden anlaşılıyor.
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Bu skora biz degil asil rizeliler uzulmesi lazim adamlar ne pozisyon kacirdi be. Bu futbolla birak ilk 5i kume dusmesek iyidir

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk
                        .

Francesco
                        Totti

Yorum

• Allah belanızı versin koca trabzonsporun sahada oynadığı futbolamı yanarsın 90. dakkada rakip sahada kornerde zamana oynamasına mı yanarsın yeter ulan bıktık artık bu takımın yönetiminde bir tane trabzon doğumlu adam istemiyorum artık ne çektiysek kendi adamımızdan çekiyoruz

Yorum

• trabzonspor bu değil asla..umarım bu takımın başında profesyonel adamları görürüz bir gün
                            Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Sizi bilmem ama ben böyle bir oyun anlayışını futbol kavramına küfür görüyorum. Yeter artık MRA!
                              https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• Transfer gereksiz zaten boşver ihooo

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X