Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocaya değil 1 yıldır 1 golcü alamayan işbilmezlere kızın.
    Evet yönetim derhal gitmeli ama hoca yönetimden de önce gitmeli.
    Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• abi kime söveceğimi şaşırdım yemin ediyorum evde bile saçma sapan küfürler ettim birader laf arasında barca yenilmiş bu hafta dedi bir kalayda onlara çektim nedir ulan bu rezalet

İHO paşamız nargilesini fokurdatsın taraftar kimin umrunda

Yorum

• Ne oynadığı belli olmayan bir takım, akılsız hareketler... Son dakikada köşe vuruşunu direk kullanmamanın mantığı nedir Allah aşkına. Anlayamıyorum. Hiç mi akıl yok kardeşim.

Teknik direktör desen ayrı bir alem. Henrique girerken Yusuf'u çıkaracak diye umut ettim, gitti Colman çıktı. Sonra peşinden Yusuf. Allah'ım sabır ver!
        .: Rahmet için, önce NAMAZ :.

Yorum

• Sen galibiyete oynamıyorsun anlaşılan.
          Maç berabere sen emreyi çıkarıp özer i alıyorsun amacın ne beraberlik mi? Peki 10 dk sonra henrique yi niye aldın oyuna amacın ne ? 10 dk ne düşünerek oynartın forvetz. Böyle bir rezillik olur mu yaa.

Yorum

• Genjler takım bildiğin çiftlik olmuş Trabzon'da yaşayıp bu takımdan para kazanmayan enayilik eder.Elin malları yiyenece parayı Trabzonun evlatları yesin.
            trabzonspor

Yorum

• ziya doğanı aradım valla ondan daha kötüsüde varmış.
              Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Oh ne deplasmanda 1 puan daha toplamda 5 puan kim tutar bizi savulun mra oyunu forse etti az bir onuru varsa istifa et onursuzlari Trabzondan tasliyarak kovmaliyiz
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Yahu hadi hoca anlamay, yahu bir tane gazeteci yok mu; hocam ligin en kotu futbolunu oynuyor trabzonspor bunun nedeni nedir diye soracak olan. Ne diyecek bakalim. .
                  BİZE HERYER TRABZON!!!
                  Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Rizespor - Trabzonspor | 03.02.2014 - 20.00 | STSL 19.Hafta

Bunun artık lamı cimi yok sefillere oynuyoruz ve bu 1 değil 2 değil 3 değil belinde 30 maç oldu bu sene hep böyle! Deplasmanda en ezik takımlar bile bizi hep masarsa etti. Trabzonspor bu olamaz! Hocayı hep savundum ama artık yeter! Saha da rakibin yarısı kadar mücadele etmeyen oyuncular için duruşları iyidir deyip bununla avunmak neyin kafası anlamıyorum! Hoca hiç agresif değil kariyeri de olmadıgı için bence oyuncular onu dinlemiyor pek! Bu arada şimdi aklıma geldi annesi vefat etti geçenlerde onun durgunluğu mu var onda bilemem ama bugün hele çok kötü

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Rizenin forvet hattı bizden daha iyi. Trabzonsporun büyüklüğünü kaldıramaz bu yönetim.
                      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• en azından rizeliler trabzon bizi küme düşürdü demezler bu sezon ...

Yorum

• Rizespor - Trabzonspor | 03.02.2014 - 20.00 | STSL 19.Hafta

Onur'a fazla para verildiğini iddia eden var mı? Bence diğerleri de maaşlarının bir kısmını ona versinler.

Yorum

• Colman eğer bunca olaydan sonra yine sahaya 11 çıkıyor ise Yönetimden hocaya-masöreden antrenöre kadar herkes istifa etsin...
                            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• bu hakem ne serefsiz biri cikdi, son saniyede orta yerine zamana oynamak hic yakismadi hemde mac 0-0 iken

Yorum

• Birazdan jaja transferi aciklanir...bizde yeriz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X