Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
bu takım rizeye de yenilir juveden de fark yer hak ediyorlar adamlar oynamıyor ne sıkıntıları var çözmek mümkün değil mra gitsin diye mi yapıyorlar yoksa paramı alamıyorlar onur hariç 1 kişi iyi oynuyor diyemiyoum.
Elime kağıt kalem alabilsem de çizebilsem, o pozisyonda sol ayağıyla koşan rakip adamın önünden arkaya doğru kesecekti. Zaten bizim oyuncular öne koşacak öne hareketli arka dediğin topu direğin dibine vur değil "kavisli falsolu rakibin önünden yani kale tarafından kesme orta yerden" kastım bu çok basit olacaktı boş kaleye dokunmak kalacaktı kim olsa. Bu orta sahayla verim felan bilmemde şu Engin kadar topu saklayamıyor onu desene bana madem bu kadar iyi topu saklasın rakibin içinden geçmeye çalışmasın ya şu son pozisyon ne dir çıkmadan önce o ne rezilliktir gidemiceksen önüne atma topu Koray fizikli içe kat et şut dene sık sık 0'a inmek zorundamısın. Malouda adam kovalıyor sezon için evet ama bugün Malouda adam felan kovalamadı. Yermisin yemezmisin bilemem ama Malouda bugün 10 üzerinden 0 bile alamaz dikkatli izleyen birisi için.
Malouda ile Engini kıyaslamak anlamsız.ikisi çok farklı özelliklere sahip.yapılan orta dibinden değil 20-25 metreden yapılıyor 20-30 cm oynayabilir sende kendini ona göre ayarlamak zorundasın.sana göre kötü bana göre orta saha oyuncularımız içinde en üretkeniydi.
Yorum