Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5. günün şafağında doğuya baksak gandalf kurtarır mı bizi

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugün olurda Allah korusun yenilirsek Mra da azicik gurur varsa basar istifayi, Koskoca Trabzonspor deplasmanda nerdeyse galibiyeti yok, ayiptir, tarih bunu unutmayacak.
      Etmezler merak etme
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Türkiye liglerinde deplasmanda kontraatak futbol oynayan takim kalmismidir.
        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Arkadaşlar zokora ilk 45 dk da iki tane top kesmekten başka ne yaptı?

Ben mi çok beklenti içerisindeyim bilmiyorum ama defansif orta saha olan bir adam resmen oyunda yok. 2 tane top kesti onlarda yüklenen rizeye karşı pozisyon olduğundan göze batıyomuş gibi geliyo ama ne bileyim ben yanlış değerlendiriyorum galiba.

Malouda konusunda da kendi başlığında da yazdım. Bence yetenekten ziyade malouda da bir isteksizlik var onun sebebi de Mra ile arasında sorun olduğunu düşünüyorum. Hemde ciddi bir sorun.

Yoksa bu isteksizlikle bu kadar gol ve asist yaptığına göre verimli olması içi ne yapmak lazım acaba

Yorum

• alex su haldeki zokora dan formayi alamicaksa harbi fuzuli transfer yapmisiz derler
            # 61 Onur Recep Kivrak
            " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Galip gelemezsek ilk dörde giremeyiz.
              Biz burda yırtınırız ama takımda öyle bir konsantrasyon yok zaten abi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ya ben bu gombak futbolu begenmedim pek... Baska bisey oynasak olmazmi??

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben YIlmaz Vural diyorum kesinlikle..bizi ayaga vursl kaldirir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  adam dünyada takımları ligten düşürme şampiyonu.şimdiki hedefi ise bu kulvarda guinness rekorlarına girmek.aman bulaşmayalım bu adama.

Yorum

• Abi birakin hala 3sene oncesini.....ozaman da kadromuz cok iyi degildi ama takim hava yakalamisti...bizde su anda rksik olan tek sey ruh yok....olu gibi top oynuyoruz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Bu takımın ne hocası hoca, ne forveti forvet.......... juve fark atacak......
                      #

Yorum

• süpürücü bir orta sahamız yok ah kampl ah ulan su tip adamları alsalar varya.. .. .

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biz burda yırtınırız ama takımda öyle bir konsantrasyon yok zaten abi.
                          Kondisyoner aldık şuana kadar faydasını göremedik galiba.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak nchls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            5. günün şafağında doğuya baksak gandalf kurtarır mı bizi
                            Tepenin ardından MRA çıkmazsa ne olayım
                            .

Yorum

• Ulan yiyorduk
                              .

Francesco
                              Totti

Yorum

• Rizespor - Trabzonspor | 03.02.2014 - 20.00 | STSL 19.Hafta

Onur olmasa...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X