Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | STSL 18. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gsnin kaybıyla beraber kaybımız büyüdü, dün bıraktığımız iki puan şampiyonlar ligi için de şansımızı bitirdi...

Avrupa yolunda GS, BJK, Sivas, Kasımpaşa, Eskişehir, Bursa gibi takımlar var, yedisinden dördü gidecek, kupayı gs alırsa 6. olmak da avrupaya gitmeye yetecek ama bizim ilk hedefimiz bundan sonra 3.lük olmalı...
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Markus merk yusuf un pozisyonu icin faul ama kirmizi kart degil diyor.

Körle yatan sasi kalkarmis yillardir lig tv de olan bir yorumcuya yakisir bir yorum iste.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu maçı kaybetmemizin iki nedeni var aslında.
        1 Sadri şener 2 Hacıosmanoğlu
        yuh artık takım da yavaş yavaş taşlar oturuyorken böle yorumlar garip becne gayet iyi oynadık azıcık yapıcı olun ya.

Yorum

• Maçı kazanmalıydık. Kötü bir gol yedik ama o golü kendimiz çağırdık. İkinci golü atamazsan golü yersin. Malouda hangi golü atacak merak ediyorum. Takımda sıkıntı orta alanda. Forvet hattı da sıkıntılı ama bence orta alanda topu rakibe bırakan bir oyuncu ekibimiz var. Forvet transferi mutlaka yapılmalı ama bir tane de orta alana oyuncu şart...
          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yuh artık takım da yavaş yavaş taşlar oturuyorken böle yorumlar garip becne gayet iyi oynadık azıcık yapıcı olun ya.
            Taslar yerine oturup oturmadigi rize macinda belli olacak,ic saha maclari bir ölcü degil.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Oyuncu değişiklikleri skandal ötesiydi.Bu hocayla zor dostum zor.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bence bu maç hücum futboluna göz kırptı.

Yorum

• Avni Aker'de son 2-3 yıl da bjk ile oynadığımız maçlarda tarihi farkı kaçırdık. Niye ? çünkü golcü bir santraforun yoktu diye.. Bu fırsatları başka takım olsa hemen değerlendirir. Sen ise hepsini kaçırdın ve fark atman gereken maçlarda puan kaybettin.

İnadına golcü transferi yapmayın ve inadına bu takım böyle sürünsün.

beşiktaş'ı bu halde yakalayıp 5 tane atamıyorsan sen takım değilsin
                  En son Sacit tarafından düzenlendi; 27.01.2014, 01:02.

Yorum

• İkinci yarı felaket.
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Topla oynama Ts:%34 bjk:%66 nasil oturmus taslarbe barcelonayla oynadik mubarek.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Sezonun ilk yarısına bakınca bjk karşısındaki takım Barca gibi geldi bana,
                        önceki garipliklerimizin aksine sahada Trabzonspor olduğunu hissedebildik,
                        eksiklerimiz yok mu,çoook,
                        ama ne olursa olsun ben olumlu sinyaller aldım takımdan,
                        2 klas takviye ile bu takım ritmini bulurdu ama kimin umrunda bu durum.

-gerekli takviyeler yapılırsa ilk 3 te oluruz,
                        -gerekli takviyeler yapılmaz da bjk maçındaki gibi oynarsak ilk 10 da oluruz,
                        -gerekli takviyeler yapılmaz da ilk yarıdaki gibi oynarsak düşme hattı.

Bir sözümde hakem denen insana !
                        oldum olası sevmediğim bir tip,
                        Emre'nin pozisyona bişi diyemem penaltı olmayabilir ama Yusuf'a yapılan tartışmasız kırmızı kart idi,veremedi alçak,
                        bir de suç bastırır gibi çırpınarak oyunu devam ettirmesi yok mu aklıma direk 14 lü geldi
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Kosu mesafelerini merak ettim gercekten.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Atiba ya dikkat eden oldu mu... Almadık adamı gayet de iş yaparmış gibi geldi bana...
                            Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                            Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                            Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu maçı kaybetmemizin iki nedeni var aslında.
                              1 Sadri şener 2 Hacıosmanoğlu
                              doğru.forvetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
                              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sivas bizden cok daha iyi bir takim bize attigi 4 puan farkta.bunu belli ediyor.bursada aldigi adamlar takima hemen oturdu bizde ya oturmaz ya oynatilmaz bursada bizi rahat gecer ben fenerin sampiyon gsnin 2.kadimpasananin 3.besiktasin 4.sivasin 5.bursanin 6.bizim 7.veya 8.olacagimizi dusunuyorum.gecen sene 9.olan takimi busene8. yapmakki butakim Trabzonspor ismini tasiyor ve kupada ilk turda elenmissin kesinlikle basarisizliktir hocada yonetimde kulliyen basarisizdir.
                                Sivas takım olarak bizden daha iyi değil atakları daha organize o kadar.ligi üzerimizde bitirebilirlermi pekala olabilir.Bursa kesinlikle iyi bir takım değil,Daum'un takımı disipline etmesi bir bakıma etkisini gösterbildi yalnız fena savruk oynuyorlar adeta istim üzerindeler.öncelikle Rize'yi yenersek ilk dört için önemli bir adım atmış olacaz.genel itibariyle takım başarılımıdır sorusuna kısmen evet diyebilirim.çünkü avrupada şubat ayını gördük ligdede şuana kadar son 3 sezonda en fazla bu sezon puan topladık.1-2 nokta transferle rahatlıkla 60 puanı buluruz.60 puan başarımıdır bence evet.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X