İlk olarak pirana61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | STSL 18. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yoooo herkes goruyo bunu adrinani cikarmak maci vermekti oda verdi yaptirdigi muthis sahin transferi goz kamastirdi hayran kaldim sahine besiktas kimdirki %36 ya %64 topla oynama orani cikiyor ulan barcelonaylami oynuyorsun kici kirik besiktas mra ve iho gittigi gun Trabzonspor yeniden dogacak. Bu ikili gidinceye kadar Trabzonspor siradan bir anadolu takimidir ha eskidehir ha karabuk ha trabzonspor....Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
Herkes kötü ıyı olan kım?İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle*Takımda bir şey değişmeyeceğini biliyordum.
*bu bjk yi bu haliyle yenemiyorsan vay halimize
*ikinci yarı giren oyuncular bizi eksik oynattı
*abdulkadir-hanrıgue-şahin
*sıfır katkıyla oynadılar
*her kes olcanı beğeniyor.
*ben beğenmiyorum,
*dün berabere kalmamızı olcan istedi
*bencil,kendini beğenmiş bir oyuncu
*bu oyuncu pas vermediği pozisyonlardan sonra yuhlanması gerekirdi.
*bu takımda bu formuyla Yusuf oynamaz
*şımarmış,yedekte olması gereken bir oyuncu
*maluda ilk yarı 17 maçta sahada görünmedi
*sahada gezindi,dünya yıldızımız
*ama biz onu her şartta alkışladık.
*bu oyuncu bizim takımda direk oynayamaz,
*bunun dokunulmazlığı var
*akçay hoca başkandan tırsar
*onun içindirki ne kesebilir
*nede oyundan alabilir.
*bosikwa nın takıma katkısı nedir?tartışırım.
*akçay hoca sezon öncesi ne hedeflar vardı
*hedeflerdan sadece bir tane kaldı
*UEFA
*ama ben ümitliyim
*zeki yavruyla
*kadirle
*mustafayla
*abdulkadirle
*takıma hiç bir katkısı olmayan
*bosigwa,maluda,henrıguyle
*bencil olcanla
*biz
*juventusu
*eleriz!!!!!Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bence iyi olan bir emre oda kac mac gider tartisilir takimda zerre degisen birsey yok ayni tirsak oyun ayni olcan uzerine kurgulanmis oyun yapisi ayni 2.yarilar fiziksel dibe vurus buyuk hocamizin 6.ciilik hedefinin bile tutmayacagini dusunuyorum iyi ihtimal 8.bitiririz ligi.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes kötü ıyı olan kım?Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Bence Onur,Mustafa,Aykut,Bosingwa,Olcan,Emre formanın hakkını tam anlamıyla verıyor.Malouda 5-6 maçtır hocanın fantazılerıne kurban edılıyor,Yusuf 1-2 maça çekıngenlığını üzerınden atar,Zokora ve Adrıan kesınlıkle yetersızler,Kadır,Henrıque,Abdülkadır,Zeki Yavru (61),Janko bu takımın formasını gıymemelıler.haftaya Rıze'yı yenemezsek tam anlamıyla ılk dört hedefı sona erecek,yenersek ılk dört potasına gırerız,yenemezsek lıgı 5.bıtırırız gıbıme gelıyor.Eskısehır Bursa bızden daha yetersızler bızı geçeceklerıne ıhtımal vermıyorum.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence iyi olan bir emre oda kac mac gider tartisilir takimda zerre degisen birsey yok ayni tirsak oyun ayni olcan uzerine kurgulanmis oyun yapisi ayni 2.yarilar fiziksel dibe vurus buyuk hocamizin 6.ciilik hedefinin bile tutmayacagini dusunuyorum iyi ihtimal 8.bitiririz ligi.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
*************************************************İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes kötü ıyı olan kım?
fatih merhaba,
iki sezondur
devrim yapılması taraftarıydım.
tolga bizdeyken
onur ve tolga hariç
yerli ve yabancı tüm oyuncuları
zarar etme pahasına satın,takasta kullanın veya kapının önüne koyun dedim.düzlüğe çıkış yolu budur.
bu takımın geçen sezon kağıt kalem bize hesap yaptırdığını unutmayın.
iyi olan kime gelirsek
onur
az buçukta colman ve adrian derim.
Yorum
-
Merhaba Uğur abı.sevgılı abım bence yerli kalıtemız 2-3 takvıyeyle daha ıyı yerlere gelebılir.Onur,Aykut,Mustafa,Olcan,Emre,Yusuf,Gökhan,Soner'ın yaş ortalaması 24.yabancılardan Bosıngwa ve Malouda kesınlıkle kalmalı gerı kalan yerlı yabancı kım varsa gönderılmeli.3 tane genç ıyı yabancı alınmalı 1 tanesı mümkünse sol beke.en az 15-20 mılyon euroya 7-8 hazır oyuncu alınabılır.yenı stadın ısım hakkını sezon sonuna kadar satarsak 2010 şampıyonluk kadrosunun bır benzerını kurabılırız.İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle*************************************************
fatih merhaba,
iki sezondur
devrim yapılması taraftarıydım.
tolga bizdeyken
onur ve tolga hariç
yerli ve yabancı tüm oyuncuları
zarar etme pahasına satın,takasta kullanın veya kapının önüne koyun dedim.düzlüğe çıkış yolu budur.
bu takımın geçen sezon kağıt kalem bize hesap yaptırdığını unutmayın.
iyi olan kime gelirsek
onur
az buçukta colman ve adrian derim.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Sivas bizden cok daha iyi bir takim bize attigi 4 puan farkta.bunu belli ediyor.bursada aldigi adamlar takima hemen oturdu bizde ya oturmaz ya oynatilmaz bursada bizi rahat gecer ben fenerin sampiyon gsnin 2.kadimpasananin 3.besiktasin 4.sivasin 5.bursanin 6.bizim 7.veya 8.olacagimizi dusunuyorum.gecen sene 9.olan takimi busene8. yapmakki butakim Trabzonspor ismini tasiyor ve kupada ilk turda elenmissin kesinlikle basarisizliktir hocada yonetimde kulliyen basarisizdir.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Onur,Mustafa,Aykut,Bosingwa,Olcan,Emre formanın hakkını tam anlamıyla verıyor.Malouda 5-6 maçtır hocanın fantazılerıne kurban edılıyor,Yusuf 1-2 maça çekıngenlığını üzerınden atar,Zokora ve Adrıan kesınlıkle yetersızler,Kadır,Henrıque,Abdülkadır,Zeki Yavru (61),Janko bu takımın formasını gıymemelıler.haftaya Rıze'yı yenemezsek tam anlamıyla ılk dört hedefı sona erecek,yenersek ılk dört potasına gırerız,yenemezsek lıgı 5.bıtırırız gıbıme gelıyor.Eskısehır Bursa bızden daha yetersızler bızı geçeceklerıne ıhtımal vermıyorum.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Bize iyi oynamak da yaramiyor aslinda.
Ne zaman iyi oynasak,iyi oynamaya calissak puan kaybediyoruz mesele bursa macinda böyle olmustu.
Bazen mra nin kötü futbol anlayisini rakibi uyutma taktigini istemiyor degilim.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
2. mücadelesi kızıştı.Dün iştah olarak iyiydik.İlk yarı oyunu beğendim.1-2 kişi eksik olmamıza rağmen. Sonra 75 den sonra yorgun göründük..bjk yı cesaretlendirdik.abdulkadir maalesef baskıyı kaldıramadı.Kendisine güvenen biri olarak çıkış yapamadı nedense.ne olursa olsun. Emre için sevindim.İlk yarı gibi çok kötü olacağımızı sanmıyorum.normal olsak şu durumda ilk dörde adayız.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum