Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | STSL 18. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• olcan senin gibi adama tüküreyim pas atsana adam.
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Adam gibi vur su topa

Yorum

• Şahin yok ortalıkta hiç adını bile duymadım. Abdulkadir de yetersiz oglu yetersiz

Transfer olmadıkça bu sonuçlara pek kızamıyorum. Kadromuz yetersiz bu bi gerçek sonuçta

Yorum

• Trabzonspor - Beşiktaş | 1- 0 | STSL 18. Hafta | İlk Yarı Sonucu

Yazıklar olsun

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
          Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• bu hocanin capi bu kadar papis gelse ne olur
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Rezil mra
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• #

Yorum

• Trabzonspor - Beşiktaş | 1- 0 | STSL 18. Hafta | İlk Yarı Sonucu

Maçı Adrian değişikliğiyle vermiştik. Tabii Hoca'nın yanında Yunus efendiyi de unutmamak lazım...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ne forvet ne de başka bir şey..Hoca lazım.Korkmayan,futboldan anlayan bir hoca..Yazıklar olsun MRA ..Defolduğun gün bayramım olacak..

Yorum

• copleri sahaya foldurdu oyuncu degisiklerin hepsi cop
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şahin yok ortalıkta hiç adını bile duymadım. Abdulkadir de yetersiz oglu yetersiz

Transfer olmadıkça bu sonuçlara pek kızamıyorum. Kadromuz yetersiz bu bi gerçek sonuçta
                        kadron yetersizse ilk yarı saldırarak nasıl başarılı oluyorsun.
                        kadro yetersiz değil hoca yetersiz.bıktım şu bahaneden ya.hocan yaslanmasın geriye vermeyiz maç

Yorum

• Bitti maç. Transfer sezonu ne zaman bitiyodu?

Yorum

• Olcan yine kendine tercih yaptı 2 tane adam boştayken zor olanı tercih etmesi akıl alır gibi değil.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hakem de onun bunun cocugu kırmızıyı veremedi necipe şimdi cezasını çekiyoruz. Gerçi MRA sağolsun o da yardım etti baya hakeme.
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Akcay Henriquenide al Abdülkadirinide al git.Bu Maci anca bukadar salak bir Takim alamazdi.
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X