Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | STSL 18. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• YILMAK YOK MRA. Biraz daha çalışırsan 2-3 sene içinde bir istanbul takımını yeneceksin yılma ve bize o 3 puanı getir.Allah uzun ömür verirse daha çok sene var önünde hadi şimdi az biraz çalış.

Bu arada maç içinde nasıl mücadele ederse etsin son 10 dakika adeta bir maluda ve bariz belli olan bu değişiklikle engelleyemeyen onun yerine bir şekilde yusuf ve emre gibi genç dinamik yorulsa da gençliğin gücüyle mücadele edebilecek arkaşları kenara alan MRA canımsın
    En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 25.01.2014, 22:01. Sebep: küfür

Yorum

• Yektayı istemeyenler online mı?

Yorum

• Neyse ilk macta tek puan alamadik ona bakarsak iyi basladik sezona.Gene lanet olsun diyorum ah ah cok yazik oldu gercekten hala sinirliyim.

Yorum

• istifa pankartını göstermeyen lig tv ye
          oyuncu değişikleriyle maçın içine sıçan hocaya
          bizde ki şansa!!!
          çok yazık
          adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Evet üzüntü verici bir maç ancak takım gerçektende umut verdi.Bu takıma bir forvet şart.Emre şuanlık istikrar gösterebileceğini zanetmiyorum

Bence Zokora harikaydı bumaçta.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• maçı kazanamadıksa bunun birinci sorumlusu teknik heyet
              ikinci sorumlusu malouda üçüncüsü de taraftar

teknik heyetin hatası malouda-zokora ikilisini bozup abdülkadiri oyuna almaktı ki malouda ofansif anlamda yeteneksizliğiyle beni artık çıldırtmaya başladı bu adam nasıl bir tecrübe abidesi bir gol kaçırdı ki her maçta yapıyor bunu karşı karşıya gol atamama sorunu var herifte!yediğimiz golden önce tutamadığı top kornere çıkan yine malouda!seyirci yine izliyor ikinci yarı da izledi sadece sövmekle meşguldü bu puan da onlara armağan olsun!
              Adrian çıkarken yerine henrique girmeliydi olcan da ortaya çekilmeliydi kesin gol atardı adam sağdan orta yapmak için soluna alana kadar rakip oyuncu kapatıyor zaten
              ne diyeyim emre beni gururlandırdı
              malouda da çıldırttı
              maçın hakkı da ikinci yarı beraberliğe döndü hepinize geçmiş olsun beyler

Yorum

• Bu adam oyuncu değişmesin
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hocan Mra, ortasahan Zokora-Abdülkadir, 10 numaran Adrian olursa, yönetimin 4 ayda becerip bir forvet alamazsa kıçı kırık Bjk gelir beş para etmez bir oyunla 1 puanı alır gider. Özetle durum bu. Bu takım sezon sonu avrupa kupalarına katılamazsa nasıl hesap verecekler görücez.

Yorum

• teknik direktör transferi şart mra gitsin thomas schaaf boşta bu adam hiç olmasın teknik direktör. Bize filozof lazım değil...
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• kesinlikle anladım ki bu İHO'nun futbolla uzaktan yakından alakası yok..

Eğer anlasaydı bu adamla yola devam etmezdi....

yazıklar olsun size be

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• niye takımı çekiyorsun MRA ne zaman çekilsek gol yiyoruz neyse tövbe tövbe elimden yanlış şeyler yazacam

Yorum

• İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Malouda nın bu takımda yeri yok. Bu adamı MRA utanmadan 90 dk oynatıyor.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
                          Yürü işıne.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yekta'ya kapris yapan ve bu beceriksizliği rest olarak sunan başkana selam olsun.Ulan elimizde onun gibi bir orta saha oyuncusu yok..İşte Abdülkadir'in hali..Transfer dönemi bitmeden alın artık şu adamı..

Yorum

• İlk olarak outoftime tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              maçı kazanamadıksa bunun birinci sorumlusu teknik heyet
                              ikinci sorumlusu malouda üçüncüsü de taraftar

teknik heyetin hatası malouda-zokora ikilisini bozup abdülkadiri oyuna almaktı ki malouda ofansif anlamda yeteneksizliğiyle beni artık çıldırtmaya başladı bu adam nasıl bir tecrübe abidesi bir gol kaçırdı ki her maçta yapıyor bunu karşı karşıya gol atamama sorunu var herifte!yediğimiz golden önce tutamadığı top kornere çıkan yine malouda!seyirci yine izliyor ikinci yarı da izledi sadece sövmekle meşguldü bu puan da onlara armağan olsun!
                              Adrian çıkarken yerine henrique girmeliydi olcan da ortaya çekilmeliydi kesin gol atardı adam sağdan orta yapmak için soluna alana kadar rakip oyuncu kapatıyor zaten
                              ne diyeyim emre beni gururlandırdı
                              malouda da çıldırttı
                              maçın hakkı da ikinci yarı beraberliğe döndü hepinize geçmiş olsun beyler
                              Senin olcanın yusufa vereceği topu kaleye vursun kaleci kurtarsın,malouda aynısını yapsın kötü olsun

Yorum

• ne güzel 3 haftadır kafam rahattı,

stress yoktu

sıkıntı yoktu

sinir yoktu...

hafta sonlarım güzel geçiyordu....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.