Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | STSL 18. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abdulkadir'i halısahada kadroya almam

Yorum

• adrian ve malouda takımda sırıtıyor
      yusuf da çok formsuz

Yorum

• Hoca 1 puandan memnun mu soruyorum cunku arkadakiler yapıştı puan durumdanda //
        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• şunu anlamıyorum iyi oynayan bir adam 90 dakika oynayamazmı bizim takımda öyle bir kuralmı var MRA yazıklar olsun senin gibi hocaya niye Emre niye Adrianı oyundan çıkartırsın

Yorum

• Mustafa reşit akçay ve ibrahim hacıosmanoğlu istifa

Yorum

• demek ki neymiş
              isteyince hücum oynanabiliyormuş hocaaaa
              adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Bu maçta yedek oyuncuların önemini tekrar anladık. Saha kenarından gelenler hiç katkı sağlayamadı. İkinci yarı kötüydük fakat beşiktaşın bulduğu gol de biraz şans eseri oldu. Onurun tokatladığı top gitti Almeida yı buldu köşede. Sağlık olsun. Takımı güçlendirmek şart oğlu şart. Takviye şart yönetim !!! Emre yükselişte, gayet güzel oynadı bence.

Yorum

• Hakemin allah belasini versin.Bu Takimda duran top falan kullanmasin biraksinlar.Yaziklar olsun sana adrian,duran top kullanamayan 10 numara.
                  Bu Takimdan Henrique,Abdülkadir gitmedikce bi bok olmaz bizden.
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• tebrikler maloudaa.. malouda gurban niye doğdun
                    Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Takımın başında bu forumdan herhangi biri olsa ilk olarak Maloudayı alırdı kenara.Bizim filozof ne düşündü acaba?

Yorum

• olcan'ın kontralarda ayağına ne kadar az top değerse bizim için o kadar kardır

Yorum

• * Golü yiyince MRA rahatladı gerçekten. Defans severmiş, senin sevdiğin acı çekmek Hoca onunda adı Mazoşistlik...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Hakemin vermedigi iki kirmizi kart, maloudanin kacirdigi pozisyon, mra'nin yanlis degisiklikleri ve onurun hep yaptigi gibi topu kurtarirken geriye dogru dusmesi 2 puan kaybina yol acti. Elimizdeki macta 2 puan gitti. Ilk 15 dakika trabzonspor gibi kalan surede yine mra kafasiyla oynadik.
                            Her yan topta vurmalari,hele golun pozisyonunda iki kornerdede altipastan vurmalari kabul edilemez.

Hakem triosunun yaptigi karaktersizlik, necip ve veliyi atmamasi macin sonucunun bas sebebi. Kazansak gormezden gelenler olabilirdi ama hakemlerin yaptigi yetti artik.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Yaktın Bizi Akçay Takım Geriye Çekilirmi Ya Offffffff

Yorum

• Hahaha mra alemsin her röportajda bir bomba...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X