mübarek robben sanki her kontrada o lanet topu sağ kanattan giden hücumda sola çekmek zorundamısın o sağ ayağını kes at içeri pas yuvarlıyamicaksan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | STSL 18. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Futboldan çok anlamadığımı iyice düşünmeye çalıştım, sorması ayıp yusufun ne verdiğini biliyorken şahinin ne işi var sahada. hadi alırsın da zaten yusufun kanadından bindiriyorlar, adamlar oradan gelmek için holoskoyu oyuna alıyor sen o kanadı boşaltıyorsun(şahin o kanada alındıysa otoban yapıyorsun çünkü adam sürpriz ne çıkacağı belirsiz)
hadi adrian çıktı, maluda-zokora iş yapıyor öne birini al. olmaz, bu arada iş yapıyor derken maluda değil zokora heryere koşuyor maluda da onun gölgesinde sırıtmıyor diyeyim.
Neyse 3 puanı alamadıysak beraberliği başarı sayan hocamız yüzünden olmuştur. takımda kondisyon eksikliği yok gibi birşey, eksik olan taktik-pas ve oyuncu değişiklikleri. bir takım kendi sahasında %39 ve altında topa sahip oluyorsa, geri çekilerek rakibi zorla maça ortak ediyorsa bu başka ülkeden bir maç olsaydı o takım kümeye düşmeye oynuyor herhalde derdim yada rakipleri barcelona veya real dir derim.
Yorum
-
olcanla maloudayı kıyaslayan bir beyinle tartışmak istememİlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin olcanın yusufa vereceği topu kaleye vursun kaleci kurtarsın,malouda aynısını yapsın kötü olsun
olcan takımın bu sene en iyi oyuncularındandır
malouda da en çok kazanan oyuncularındandır
sen de sanırım en çok etki altında kalan taraftarlardansın
Yorum
-
Gül gibi maçı hoca ne yaptı etti verdi. Böyle bir bjk'yı bu ligde herkes yenerdi. Adamlara biraz baskı yapınca elleri ayakları birbirine dolanırken, ikinci yarı yine mra'nın 1-0 yatma taktiğini uygulayarak 2 puandan olduk.
Bir takım ilk yarı iyi oynayıp, ikinci yarı dökülüyorsa ben suçu hocada ararım arkadaş. Besbelli takıma sakın öne çıkmayın talimatı vermiş.
Ben böyle korkak bir hoca istemiyorum. Defansif futbola bişey demem, karşında takır takır oynayan bir takım olur eyvallah ama böylesi rezil bir bjk'yı yakalamışken en az 3 farklı galibiyet almamız lazımdı.
Yorum
-
Hoca memnundur. 1461'den Trabzonspor'un başına geldi. bjk'ye karşı yenilmedi. 3-4 transfer olsa Juventus'a kafa tutardı. Maaşı arttı. Hiç fena değil değil mi, baya aşama kaydetti. Başkan da memnundur 50 bin kişiye miting yaptı. Eee bize bir şey demek düşer mi?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Olcan sağ kanattan sol ayakla orta yapıcam diye debelendi durdu, 1 kere bile sola çekmedi adamı!
Takımı ceza sahasına da gömersen o kadar korner normal gol yemen de normal.
Maçı hoca verdi resmen!
Hakem senin de Allah belanı versin ne diyeyim 2 net kırmızıyı vermedi maç 1-0'ken Veli'yi atamadı it!10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
çok memnunmuş...öyle diyorİlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca 1 puandan memnun mu soruyorum cunku arkadakiler yapıştı puan durumdanda //
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Şimdi biraz eski yorumlara baktım da cidden bu forumdakileri anlamak çok güç. Yusuf ve Adrian sahanın en kötüleri olarak gösterilmiş, değiştirilmeleri istenmiş. Şimdi de maç elden gidince hoca bu futbolcuları çıkardığı için suçlu oluyor
Olcan'ı geldiğinden beri en verimli olduğu yer olan sağ tarafa koyan hocaya, Olcan golleri sıralarken laf atmayanlar, şimdi niye Olcan sağda oynuyor diye dert yanıyor
Adam eliyle futbolculara ileri çıkın işareti de yapıyor, oyuncu değişikliği yaparken hücumdan oyuncu çıkarıp, hücuma yönelik oyuncu sokuyor demek ki defansa çekilmek önceliği de değil. Beşiktaş'ın, Onur'u zorlayacak nerdeyse pozisyonu yokken biz 3-4 pozisyon harcıyoruz, hakem sağolsun Yusuf'un pozisyonunu es geçiyor, yedek kulübesinde adam olmadığı için oyundan adam çıkarınca, mecburen vasat adamlar sokuyor oyuna hoca. Ama eleştirilecek dünya kadar şey varken yine dönüp dolaşıp her şey hocaya geliyor. Ben adım gibi eminim bugün Yusuf, Adrian çıkmasa da bu maç berabere bitse, bu sefer de niye değişiklik yapmadı diye eleştirilecekti. Bu kadar tutarsız olmaya gerek yok. Eğer merak eden varsa biraz önceki sayfaları açsın baksın. Çıkarılması gereken ilk oyuncular Yusuf ve Adrian olarak gösteriliyor.
edit: Ayrıca belirteyim, hocanın da hataları vardı. En basidinden Emre'yi çıkarması bence yanlıştı. Burda belirtmek istediğim insanların tutarsızca yorum yapması.En son Heisenberg tarafından düzenlendi; 25.01.2014, 21:18.
Yorum
-
Maluda bugun kotuydu ilk kez adam gibi top oynadik yine kazanamadik rakibin pozisyonu yok gole kadar..abdulkadir oyuna girdikden sonra hicbisey vermedi resmen 10 kisi kaldik..adrian kalmali maluda cikmaliydi attiyla tutamadiyla macin adami maluda oldu ama kotu anlamda..mustafayi cok begendim bugun..olcan ve emrede macin iyileriydi..yedek kkubemiz cok zayif..2.yari nasil gecer boyle bilinmez..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum