Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | STSL 18. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu "ah be, şu maçı nasıl kazanamadık." dediğim kaçıncı maçtı bilmiyorum.

Mustafa hocada suç bulmuyorum ben bu maç için. Şahin ve Henrique mantıklı değişikliklerdi. Yusuf varlığını gösteremedi sahada. Emre'de sonlara doğru çok yoruldu. E, bütün takımın yapmadığı presi tek başına yaptı desek yeridir.

Şahin'den hiçbir katkı alamamak takımı düşürdü. Olcan'ın maç boyunca 2 müsait pozisyonda da "kahraman" olmaya çalışması beni çileden çıkarttı açıkçası.

Bu konuda Olcan'ın kesinlikle kulağı çekilmeli. Yeni gelen kondisyonerimizin takıma yaptığı katkıyı açık açık gözlemledik.

Yediğimiz golde, Bosingwa arka direkte bomboş duran Almeida'nın yanından çıkıyor onu bomboş bırakıyordu. Tabii o boy uzunluğundaki bir futbolcu için ne kadar sağlıklı bir eşleşme onu tartışabiliriz. Almeida'yı tutan bir Mustafa Yumlu, bir Aykut Demir olsaydı durum bizim için belki daha farklı olabilirdi.

Bizim de şansımıza ya, Onur harika şekilde topu çeldi ancak meşin yuvarlak Almeida'nın önüne sanki hesaplanmış gibi düştü ve o da boy avantajını kullanarak golü yaptı.

Takımda gerçekten olumlu şeyler görüyorum, şehirde. Ben, Trabzonspor'lu taraftarların yıllar sonra bu kadar organize hareket ettiğini görüyorum. Ve bu beni çok mutlu etti. Uykuda olan Trabzon, harika bir protesto(isyan) ile kendine geldi...

Galibiyet alamadık diye içimde ukte kaldı ancak iyiydik, güzeldik...
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• En azından iyi oynayıp puan kaybettik buna da şükür.

Colman'a mahkumuz ne kadar tavırlarını beğenmesem de orta saha yok takımda. Dün iyi bir Colman olsaydı 3-0 falan yenerdik maçı o kadar fark yaratır iyi bir orta saha şu takımda.

Hakem Necip ile Veysel'i atamadı, yine doğradılar bizi arkadaş.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Öncelikle tribünler ne güzeldi öyle,insanın maç izleme zevkini bile en üst noktaya çıkarıyorsa sahadaki futbolcuya yaptığı etkiyi hesap etmek zor.Ne olur dün maça gelenler hep gelse,bir maçla yorulmasalar.
        Yargıtay kararı sonrası bence küsen insanlar geri döndü,en azından resmi olarak şike yapıldığının kabul edilmesi,insanların içini rahatlattı.Bundan sonra hep dolu olacağını düşünüyorum tribünlerin.

Maça gelince zaten tecrübesiz bir takımımız var,sahanın en tecrübeli adamı Maluda'nın maçı koparmak yerine içine etmesi bizim şanssızlığımız.hakemler her zaman ki gibi kusursuzlar!
        Amatör ruh,profosyonel düşünce
        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• 2.yarıda açılan ve Pislik Tv tarafından reklam konularak gösterilmeyen Pankartın içeriği neydi?

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2.yarıda açılan ve Pislik Tv tarafından reklam konularak gösterilmeyen Pankartın içeriği neydi?
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar ben hiçte iyi oynadığımızı düşünmüyorum. Tamam biz daha fazla pozisyon bulmuş olabiliriz ama top hep BJK'deydi. Elinde sonunda gol yiyeceğimiz belliydi.
              Sahada çok sağlam ve ne yaptığını bilen bir yapımız vardı bence,tek fark kırılma noktalarında maçı alacak hareketi yapamamız,Olcan ve Maluda gibi tecrübeli adamların yaptıkları akıl alır değildi.

Oyuncu değişikliklerinden de istediğimizi alamadık,Şahin,A.kadir ve de Henrique oyuna bir şey koymadı.Bence Maluda-A.kadir,olcan-Henri değişiklikleri daha mantıklı olurdu.
              Amatör ruh,profosyonel düşünce
              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Topla oynama yüzdeleri herşeyi açıklıyor.Böyle olmaz.İlk yarı bitiyor ikinci yarı 180 derece tersine dönen bir takım izliyoruz.Ben böyle dengesiz takım görmedim.Deplasmanlardaki mağlubiyet istatistiği de dengesizliğin ispatı.Eğer dengeli bir takım olsaydık şu anda 12 puan fazlamız olurdu!

İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sahada çok sağlam ve ne yaptığını bilen bir yapımız vardı bence,tek fark kırılma noktalarında maçı alacak hareketi yapamamız,Olcan ve Maluda gibi tecrübeli adamların yaptıkları akıl alır değildi.

Oyuncu değişikliklerinden de istediğimizi alamadık,Şahin,A.kadir ve de Henrique oyuna bir şey koymadı.Bence Maluda-A.kadir,olcan-Henri değişiklikleri daha mantıklı olurdu.
                Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Ortasaha yoktu dün iki takımda ortasahayı hemen geçtiler.Acilen Sissokko veya o ayarda bir ortasaha lazım!Zokora'nın yanına.Colman'ın bu inişli çıkışlı halleri beni daha da delirtiyor. Bir orta saha alırsak adrian'ı kesip colman'ı önde değerlendirebiliriz!
                  Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                  Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                  Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu tamam Malouda yerinde oynamıyor eyvallah da bu kaçıncı kaçırdığı gol yüzünden giden maç...MAloudaysan o golleri atıcan arkadaş.
                    Pozisyona girersın tek seceneğin gol vuruşu yapmaktır vurursun gol olmaz bu gayet anlayışla karşılanabilir fakat arkadaşların senden çok daha müsaıt pozısyondayken fantazıye kaçıp fantastık vuruşlar yapan,bunuda her maç yapan Olcan beyımızı neden kımseler eleştırmıyor anlamıyorum.tamam dıyelım Olcan'ınki tercıhle âlâkalı.ıyıde bu tercıh denılen kişisel egonun dızgınleri kimdedir?
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Fikret Orman da kameralar önünde efendi takılıyor ama golden sonra fena küfretmiş...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu maçı kazanmamız gerekliydi. Hem gündüz olan yürüyüşten dolayı, hem stadı uzun süre sonra ilk defa dolduran taraftardan dolayı, hem ligde ki pozisyonumuzdan dolayı, hem de Beşiktaş'ın kötü olmasından dolayı kazanmamız gerekliydi. Özellikle ilk 20 dakikada ki oyun biz taraftarların istediği oyun yapısına göz kırptı. Artık daha atak bir futbol sergileyeceğimizi düşünüyorum. Deplasman karnemiz kötü ama Rize maçıyla birlikte deplasman karnemizin düzeleceğine inanıyorum. İnşallah ilerleyen günlerde hepimizin istediği bir Trabzonspor olacak sahada.

Yorum

• ben herhalde futboldan anlamiyorum.yusufla adrian ciktiktan sonra besiktas rahatladi,oh be dedi,cesaretlendi ve ardindan golde geldi.mra hoca falan degil.birde milleti kandiriyorlar trabzonlular futboldan anlar diye.hani nerde?

Yorum

• Hoca yanlış seçimleri maçı verdirdi.
                            NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• yedeklerimiz o kadar kötü ki
                              hoca yorulanların yerine aldığı oyuncular maçı bjk ye verdi
                              sahin ve abdülkadir kimdir de bu takımda oynuyor ama yapacak birşey yok adam yok

adrian yerine malouda cıkmalıydı
                              http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Pozisyona girersın tek seceneğin gol vuruşu yapmaktır vurursun gol olmaz bu gayet anlayışla karşılanabilir fakat arkadaşların senden çok daha müsaıt pozısyondayken fantazıye kaçıp fantastık vuruşlar yapan,bunuda her maç yapan Olcan beyımızı neden kımseler eleştırmıyor anlamıyorum.tamam dıyelım Olcan'ınki tercıhle âlâkalı.ıyıde bu tercıh denılen kişisel egonun dızgınleri kimdedir?
                                Hocam Olcan ı bu konuda en çok eleştiren kişiyim belki de Ama ne bilim sen MAlouda sın bi fark yaratman lazım altyapıdan gelen oyuncu değilsinki alelacele acemice vuruş yapıyorsun bir değil iki değil, tamam bi Alex değilsin ama az biraz son vuruşlarda ustalık incelik beklemeye de hakkımız var..Demek istediğim bu Yoksa Olcan ın heder ettiği atakların haddi hesabı yok o konuda hemfikirim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X