İlk olarak outoftime tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | STSL 18. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
yok abi yok, Bu istanbul medyasında iş ahlakını geçtim, normal ahlak bile yok, az öncede ayhan çapraza açılabilirmiş, ayağından açabilirmiş derken ilker kırmızı diye konuşmaya devam ediyordu. biz mi yanlış terbiye ile büyüdük yoksa bunlar mı? o pozisyona kırmızı değil demek varya ben insan evladı değilim demekle eş değer. bana para ver yedi sülalemi satarım demekle eşdeğer, belli ki ruhlarını şeytana ipotek etmişler. boşuna değil bugün 50-60 bin kişi döküldü sokaklara. Arkadaş bu iş düzelmeyecekse o sokaklar düzeltecek diye korkuyorum.İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Bünyamin in ya kafası çalışmıyor ya da futboldan anlamıyor! Yusuf o pozisyonda çaprazdaymış, arkadaki adam yetişirm iymiş!! Ulan adam basmış son sürat gidiyor, o süratle topa dokunduğunda ceza sahasında Tolga ile karşı karşıya..
Oktay bile dedi; futbol oynadığımıdan pozisyonda Yusuf tiplediğinde gidecek , kırmızı olmalı dedi.. Ama adam hala eveliyo geveliyo
Yorum
-
Hoca bana göre kendisine bir liste olusturdu. Astronomik para alan isimleri en basta yazdi, kadrosunuda ona göre kuruyor. Sezon basindan beri dikkatimi cekti.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum Malouda geldığinden berı yıllarca oynadığı mevkısi sol önde doğru dürüst oynatılmadıkı.yahu adama 2.5 mılyon euro verıyoruz dıye eşek nıyetınemı kullanalım?adamı esas mevkısı dışında orta merkezde oynattık,forvet arkası oynattık,hatta sağ açık oynattık bugünde ne âlâkaysa Zokora'yla beraber ön lıbero oynattık.yemın edıyoruk şaka olmalı bu olanlar.yahu anladık orta sahada adamımız yokta 33 yaşındakı adamı sahanın her yerınde oynatarak şaftını kaymasınımı ıstıyoruz anlamadımkı?yahu 40 yıllık Malouda'yı zincıre bağlar gıbı acayıp mevkılerde oynatmak neyın kafasıdır?adam bı ara yeter ön lıbero dedı öne çıktı o bılınen müthış paslarını atmaya başladı.Mustafa hoca aylardır kırk yıllık stoper Aykut Demır'ı sol bekte harcamaya kalktı ama adam bak son 3-4 maçtır mevkısı stopere geçtı kendını buldu.hoca napmaya çalışıyor anlamıyorum yemın edıyorum hele Malouda'ya napmaya çalısıyor kestıremıyorum.
(Bence dogru olanida bu zaten, orasi ayri.)Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Söner'den cok şey bekliyordum ama üzerine hiç birşey koyamadı, hatta geri gitti, soner den artık umudum yok!İlk olarak subseven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiri bir Colman Soner ve iyi yedeklerle gelecek golcüyle evet ama çok zor be kardeş.
Colman değil bu takımın ligdeki her takımın ilk 11 inde oynar.. Ama "oynarsa!!" Ee bi senede bekliycezde anca 2-3 maç oynayacak. En az 8-10 mac üst düzey bir o kadar da kendi standardında oynasa orta saha problemimiz kalmaz.. Ama kim nasıl oynatacak bu colmanı ben de bilemiyorum.?!
Bundan sonra transferin geleceğini düşünmediğim için gelecekler kısmına yorumum olmayacak
)) çünkü her sene dinlediğimiz transfer hikayelerini dinliyoruz maalesef!!!
Yorum
-
Hocam çok haklısın, bunların alayınııııı....!?!?!??!İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok abi yok, Bu istanbul medyasında iş ahlakını geçtim, normal ahlak bile yok, az öncede ayhan çapraza açılabilirmiş, ayağından açabilirmiş derken ilker kırmızı diye konuşmaya devam ediyordu. biz mi yanlış terbiye ile büyüdük yoksa bunlar mı? o pozisyona kırmızı değil demek varya ben insan evladı değilim demekle eş değer. bana para ver yedi sülalemi satarım demekle eşdeğer, belli ki ruhlarını şeytana ipotek etmişler. boşuna değil bugün 50-60 bin kişi döküldü sokaklara. Arkadaş bu iş düzelmeyecekse o sokaklar düzeltecek diye korkuyorum.
Trabzon camiası olarak birlik beraberlik içinde gücümüzü yapabileceklerimizi, gösterebilsek bu kadar kolay at koşturamazlar bence. Güçlünün ve gücü olanın ve kuyruklarına bastıklarında bağırıp ortalığı ayağa kaldıracakların yanında oluyorlar maalesef.
Sokakta (ama yakıp yıkmadan) ortalığı ayağa kaldırmak, tüm dünyaya doğruları haykırmaktan vaz geçmemek lazım
Yorum
-
ikiyi bulamadığımız her maç sıkıntı yaşarız.. 60. dakikadan sonra bizimkilerin dili dışarı çıktı, iyiki kondisyoner almışız.. hocanın kurtarıcı olarak sahaya sürdüğü şahin de kendisini nasıl gizlediyse artık adını hiç duyamadım..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
ziya doğanın marcelinhoya yaptığını MRA maloudaya yapıyor. malouda sol ön oynayan biri, bu kadar defansif oynatıp adamdan bişey bekleyemeyiz.. ikinci yarı şahinin oynadığı bölgeye kaydırılması gerekirdi..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
vallaha adrian niye çıkar malouda niye durur anlamış değilim malouda ne yapar onu anlamış değilim gerçi ama bugün iyi oynadık teşekkürler TRABZONSPORUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Maçı MRA'nın saçma sapan değişiklikleriyle birlikte y...k hakemin kararları yüzündende berabere bitirdik.
Ama yinede stoperinde Necip gibi acemi bir ortasahayı oynatan takımın işini ilk yarı bitirmemiz gerekiyordu. Çok kaçırdık.
Hakikaten giden 3 puana üzülüyor insan.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Hoca,kendınden daha fazla ücret alan oyuncuları çekemıyor o zaman.ben başka hiç bir takımda oyuncuların mevkısını süreklı değistıren hoca görmedım.hele o malûn Balıkesır maçında Bosıngwa'yı ön lıberoda oynatması futbol kıtabının ne tarafına yazılır bılemem.hocaya çapından dolayı kızanlara hak verıyorum.İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca bana göre kendisine bir liste olusturdu. Astronomik para alan isimleri en basta yazdi, kadrosunuda ona göre kuruyor. Sezon basindan beri dikkatimi cekti.
(Bence dogru olanida bu zaten, orasi ayri.)Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
bu beşiktaş takımından fernandesle oguzhanı çıkar elazığdan daha vasıfsız hale gelir.. bu maçta eze eze yenmemiz gerekiyordu, beceremedik..Attan inip eşeğe bindik!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum