Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | STSL 18. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erdo6 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maluda yuzunden kaybettik golu yapamadı bosu bosuna korner yaptırdı. Oda gol oldu ikinci yarı sahada resmen yurudu adrianı cikaracagina maludayı çıkarmalıydı yazık dunyanın parasını verdigimiz adam çok vasat
    Olcan'da ılk yari müsait pozısyonda Adrıan'a vermek yerıne çarprazdan fantastık vuruş denedi.2.yarıdada Henrıque ve Malouda bostayken yıne fantastık olayım derken gol pozısyonundan olduk.Malouda çok para alıyor dıye merzıfon eşeğı gibi çok yükmü çekmeli?2 senedir yatan Janko senede 1.6 mılyon euro alıyor Malouda her maç kendını parçalayacak bızım çapsız MRA adamı şeyının keyfıne göre ıstedığı mevkıde kullanacak verımını düşürecek bızde kalkıp futbolcunun aldığı parayı konuşalım.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Arkadaşlar benim için maçlar önemli değil artık sizin için de önemli olmasın lig başladı bu sazanlar kupayı unutur gafına düşmeyelim bu maç bitti iyi oynadık kötü oynadık he deyin geçin önce hakkımızı alalım hayde şike başlığına herkes elinden gelenin fazlasını yapsın bize her yer trabzon şikecilerden hakkımızı alana kadar tek maç var oda şikebahçe-TRABZONSPOR gerisi yalan
      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Rakip 90 dakika ileri çıkıp bize geride boş alan bıraksa gol atamadan yeniliriz..

Ben bu kadar kontra atak özürlü başka takım görmedim..

Yorum

• Hala sinirli ve gerginim inanamıyorum adam maç sonunda 1 puan iyidir dedi ,ben ortaokulda iken 90 lı yılların başında istanbul da deplasmana giderken ya maç berabere biterse nasıl olabilir mümkün değil diye zihnimde oyunlar oynuyordum tek çare kazanmaktı , şimdi teknik direktör diye koyduğumuz adam pozisyon bile bulamayan son 5 dakikada yediği golle berabere kaldığı takımdan alınan 1 puanı hazmedebiliyor ve hiç utanmadan yönettiği takımın TRABZONSPOR olduğunu düşünmeden bunu dile getirebiliyor ,iyi bir insana benziyorsun ancak yazıkları olsun sana rezil bir teknik direktörsün o koltuğu haketmiyorsun...
          Kahpe Bizans;
          Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
          Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• bilmem kaç yıllık sol açığı al zokoranın yanına maskot yap sonra vay efendim top ezdi, yok efendim hata yaptı.
            malouda gibi bir oyuncu daha kötü kullanılmaz.
            vallahi adamda iyi sabır varmış.
            takım olcan efendinin babasının çiftliği mi hiç soran yok. keyfine göre vurur, kafasına eser geri dönmez. her maç 90 dakika. kimse bilmem kaç gol bilmem kaç asist demesin. ligin asist kralı battala bastı gitti bursa takımı omuzundan yük inmişçesine top oynuyor her maç.
            mustafa hoca, olcan efendi, henrique bidonu... yük bunların hepsi. at aşağı havalansın balon, o derece...
            En son Erdem35 tarafından düzenlendi; 26.01.2014, 02:40.

Yorum

• malouda sol açık oynasa bu sefer bek kovalamak zorunda kalacak.çünkü oyuna hakim olamıyoruz.önce sağlam iki ortasah almak lazım.sonra maoluda solda da oynar forvet arkasında da oynar.bence forvet arkasında oynamak istiyor kendisi.hoca da elindekilerinden en iyilerini sahaya süremeye çalışıyor.hocaya biraz daha alternatif yaratmak lazım.iki oyuncu sakatlanınca, hoca ne yapacağını şaşırıyor.kendi hataları da var tabi.ama oyuncu kadrosu sorunlu gerçekten, adamların oynamaya niyeti yok.biran önce kazasız belasız maçı kapatsak diye bakıyorlar.bunun değişmesi lazım.hoca nın suçu biraz burda. o da çanak tutuyor gibi bu anlayışa.

Yorum

• Maçı izlemedim. Özetleri izledim. İzlediğim kadarıyla kontra-atakla sonuca gitmeye çalışmışız. Olcan birkaç pozisyonda bencil davranarak pozisyonların kaçmasına neden olmuş. Malouda gol kaçırdı diye eleştiriliyorsa yanlış. Güzel vurdu, Tolga çıkardı. Etkisiz kaldı diye eleştiriliyorsa bunu da kampa geç katılan hazır olmayan kanat oyuncusunu ortasahada değerlendirmeye çalışana sormak lazım. Maçta futbolcuların çabalı oyunu vitrin maçı olmasından kaynaklanabilir. Ona rağmen kendi sahamızda topa sahip olmamız %36

Teknik direktörün taktik açıdan bir artısını göremiyorum. Bazı mevkilerde kısıtlı imkanları var tamam. Ama gelen futbolcuları takıma dolduran da o. Eldekileri kullanamayan da o. İstediklerini yaptıramayan, olmazsa olmaz ben işime bakarım diyen de o. O halde sonucunda şikayete hakkı yok. Demeçleri ise bence berbat. Dolayısı ile kendisine sıcak değilim.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu baskan ve hocayla bu skor iyi ...
                  topla oynama..ts%34 bjk%66 kendı sahanda...sıradan anadolu takımı bıle bu yüzdeye ulasmaz bu ayıp yeter bence.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• 2. golü atamadık atsak dün ki oyun bence fena değildi. İlk yarı iyi oynadı takım ikinci yarı geriye çekildi ama bu sefer o istediğimiz kontraları yapabildiler net pozisyonlarda oldu ama Olcanın egoistliği golcülerin pozisyon bitirme becereileri yerlerde olunca sonuç bu. Değişikliklerden sadece Adrian değişikliğini doğru bulmadım Maluda çıksaymış daha iyi olurmuş yapacak bir şey yok. Bu kadro ile fazla bir şey beklemeye gerek yok Rize yener ve önümüze bakarız inşallah. Şu durumda ilk 4 içinde yer bulmak başarıdır ve gireceğimizi düşünüyorum.

Yorum

• Yazik oldu ama fena oynamadik.
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Harbiden 36 ya 66 topla oynamis besiktas rezilllllllk ya bizde buyuk takim vasfi kalmamis su berbat besiktasi bile yenemiyoruz 2 senedir tek derbi kazanamiyoruz.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Arkadaşlar belki ben futboldan anlamıyor olabilirim ve bu konuda çok da iddialı değilim.
                          Bu sezon Trabzonspor'un tüm maçlarını izlemiş biri olarak takıma en fazla katkıyı sağlayan futbolcuları sıralamam gerekirse;
                          1. Onur 2. Olcan 3. Zokora 4. Mustafa Yumlu derim.
                          Ayrıca Adrian'ın da tembel bir oyuncu olması bir yana takımda fark yaratan oyunculardan biri olduğunu düşünüyorum.
                          Bosingwa da tecrübesi ile o bölgede fena işler yapmıyor ve müthiş güven veriyor.
                          Bizim sorunumuz bence bunların dışında kalan oyuncuların vasat veya yetersiz olması.
                          Yedek kulübesine gelince burada bir arkadaş "en iyi alternatif Hami" demişti ya bu yoruma hem güldüm hemde altına imza attım.

Bu maçta da herzamanki gibi takımın en iyileri (bana göre) , Olcan ve Zokora idi. Tabiki Emre'yi de unutmadım , gurur duyarak izledim.

Ancak Trabzonspor forum sayfalarında özellikle Olcan ve Zokora hakkındaki aşağılayıcı ve olumsuz yorumları hakikaten anlayabilmiş değilim.

Yorum

• Yahu tamam Malouda yerinde oynamıyor eyvallah da bu kaçıncı kaçırdığı gol yüzünden giden maç...MAloudaysan o golleri atıcan arkadaş.

Yorum

• Colman Colman Colman
                              ''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."

Yorum

• Arkadaşlar ben hiçte iyi oynadığımızı düşünmüyorum. Tamam biz daha fazla pozisyon bulmuş olabiliriz ama top hep BJK'deydi. Elinde sonunda gol yiyeceğimiz belliydi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X