maloudaaa yaktın bizi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | STSL 18. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Tamam bugün iki puan kaybettik, ama bunu sadece hocaya yikmak yanlis olur. Yusuf bugün takimin en kotüsüydü, zaten yorulmustu, Adrian ne ilerde ne defansta etkiliydi, Emre süper oynadi, ama cok kostu ve yoruldu. Degisikler tamamen dogruydu ve yedek kulübesi ancak bu kadar veriyor.
Top Besiktastaydi ama 90dk boyunca belki iki pozisyona girdiler. Gol'de onlarin becerikliginden degil, bizim beceriksizligimizden oldu. Besiktasin iki net pozisyonu varsa, bizim en az 5, 6 tane var. Bu macin hakki bizdeydi ve sanssizliktan dolay puan kaybettik.
Takimin fizigi toparlandi, iyi defans ettik ve alanlari iyi kapattik. Bu sezon ilk defa ilerde bu kadar iyi cogalabilen bir Trabzonspor izledik. Anlamiyorum, yanlis maca mi baktim yada futbola bakis acim biraz tersmi, ama bu kadar elestiriyi hakedecek takim yoktu sahada. Aslinda tam tersi, bu takim alkislanmali.
Mustafa hocayi da ayriyetten tebrik ederim, takimi iyi hazirladi maca, sans ve hakem bizden yana olsaydi mac farka giderdi. Neyse saglik olsun, takim olumlu sinyaller verdi, insallah böyle devam ederler.
Yorum
-
Çok uzun zamandır 15 dakika oynadığımız futbol gibisini görmemiştim. tam bir kompakt futbol herkes işini yapıyor-ama sadece işini yapıyor. o 15 dakikadaki oyunun yarısını 90 dakika oynasak 3 den aşağı atmayız.
neyse yeni bir hafta sonu daha rezil oldu. artık Futbol izlemek topa sahip olduğumuzu, keyifli maçlar izlemek istiyorum, bunu bari kendi sahamızda yapalım yeter bana.
Yorum
-
* Şahin tüplüymüş, inşallah birdahaki maçta benzindeyken oyuna girip 3 gol 4 asist yapacak inanıyorum ben...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
haklısın abi başka açıklaması yok.sanırım mraya sezon sonuna kadar sabır göstereceğiz.İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takıma adam gibi hoca gelse en az 6 transfer ister İHO bundan hocayı orada tutuyor kadro bu devam et diyor o da ediyor...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
akşamın en güzel yorumu bu sanırımİlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam bugün iki puan kaybettik, ama bunu sadece hocaya yikmak yanlis olur. Yusuf bugün takimin en kotüsüydü, zaten yorulmustu, Adrian ne ilerde ne defansta etkiliydi, Emre süper oynadi, ama cok kostu ve yoruldu. Degisikler tamamen dogruydu ve yedek kulübesi ancak bu kadar veriyor.
Top Besiktastaydi ama 90dk boyunca belki iki pozisyona girdiler. Gol'de onlarin becerikliginden degil, bizim beceriksizligimizden oldu. Besiktasin iki net pozisyonu varsa, bizim en az 5, 6 tane var. Bu macin hakki bizdeydi ve sanssizliktan dolay puan kaybettik.
Takimin fizigi toparlandi, iyi defans ettik ve alanlari iyi kapattik. Bu sezon ilk defa ilerde bu kadar iyi cogalabilen bir Trabzonspor izledik. Anlamiyorum, yanlis maca mi baktim yada futbola bakis acim biraz tersmi, ama bu kadar elestiriyi hakedecek takim yoktu sahada. Aslinda tam tersi, bu takim alkislanmali.
Mustafa hocayi da ayriyetten tebrik ederim, takimi iyi hazirladi maca, sans ve hakem bizden yana olsaydi mac farka giderdi. Neyse saglik olsun, takim olumlu sinyaller verdi, insallah böyle devam ederler.Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
çok doğru değişiklikler vardı ve bu yüzden son 10 dakika yürümeyi geçtim sürünmeye bile hali kalmamış maluda izledik evetİlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam bugün iki puan kaybettik, ama bunu sadece hocaya yikmak yanlis olur. Yusuf bugün takimin en kotüsüydü, zaten yorulmustu, Adrian ne ilerde ne defansta etkiliydi, Emre süper oynadi, ama cok kostu ve yoruldu. Degisikler tamamen dogruydu ve yedek kulübesi ancak bu kadar veriyor.
Mustafa hocayi da ayriyetten tebrik ederim, takimi iyi hazirladi maca, sans ve hakem bizden yana olsaydi mac farka giderdi. Neyse saglik olsun, takim olumlu sinyaller verdi, insallah böyle devam ederler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum