Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | STSL 18. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maloudaaa yaktın bizi
    Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Türkiyede niye iki direge de adam koyulmaz, bi anlam veremiyorum. Ikinci bir futbolcu olmus olsaydi o kafayi Almeida vursa bile kurtarma olasiligi olurdu. Bizim buralarda alt yapilarinin olmazsa olmazi...
      "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

• maloudaya verilen paralarla orta alana adam gibi bir oyuncu alınsaydı şimdi farklı şeyler konuşulurdu

Yorum

• 76. dakikada tüm değişiklikleri kullanan bir beyinsiz yüzünden aldığımız maçı verdik.Allah'ın belası adam.

Yorum

• Takımın en kötü oyuncusu açık ara Maluoda, en iyileri ise açık ara Zokora ve Yumlu idi.

Yorum

• ben fikrimi değiştirdim pahalı olsun olmasın bu takıma Yekta lazım

Yorum

• Gene mra gene kaybedilen puanlar.
                Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Tamam bugün iki puan kaybettik, ama bunu sadece hocaya yikmak yanlis olur. Yusuf bugün takimin en kotüsüydü, zaten yorulmustu, Adrian ne ilerde ne defansta etkiliydi, Emre süper oynadi, ama cok kostu ve yoruldu. Degisikler tamamen dogruydu ve yedek kulübesi ancak bu kadar veriyor.

Top Besiktastaydi ama 90dk boyunca belki iki pozisyona girdiler. Gol'de onlarin becerikliginden degil, bizim beceriksizligimizden oldu. Besiktasin iki net pozisyonu varsa, bizim en az 5, 6 tane var. Bu macin hakki bizdeydi ve sanssizliktan dolay puan kaybettik.

Takimin fizigi toparlandi, iyi defans ettik ve alanlari iyi kapattik. Bu sezon ilk defa ilerde bu kadar iyi cogalabilen bir Trabzonspor izledik. Anlamiyorum, yanlis maca mi baktim yada futbola bakis acim biraz tersmi, ama bu kadar elestiriyi hakedecek takim yoktu sahada. Aslinda tam tersi, bu takim alkislanmali.

Mustafa hocayi da ayriyetten tebrik ederim, takimi iyi hazirladi maca, sans ve hakem bizden yana olsaydi mac farka giderdi. Neyse saglik olsun, takim olumlu sinyaller verdi, insallah böyle devam ederler.
                  https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Çok uzun zamandır 15 dakika oynadığımız futbol gibisini görmemiştim. tam bir kompakt futbol herkes işini yapıyor-ama sadece işini yapıyor. o 15 dakikadaki oyunun yarısını 90 dakika oynasak 3 den aşağı atmayız.

neyse yeni bir hafta sonu daha rezil oldu. artık Futbol izlemek topa sahip olduğumuzu, keyifli maçlar izlemek istiyorum, bunu bari kendi sahamızda yapalım yeter bana.

Yorum

• * Şahin tüplüymüş, inşallah birdahaki maçta benzindeyken oyuna girip 3 gol 4 asist yapacak inanıyorum ben...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu takıma adam gibi hoca gelse en az 6 transfer ister İHO bundan hocayı orada tutuyor kadro bu devam et diyor o da ediyor...
                        haklısın abi başka açıklaması yok.sanırım mraya sezon sonuna kadar sabır göstereceğiz.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Mustafa hoca geldiğinden beri en iyi 11 ini yaptı sanırım maçtan öncede herkes bu başlıkta aynı şeyi söylüyorlardı. Eksiklerimiz var solbek ve ortasaha en başta göze batanlar.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamam bugün iki puan kaybettik, ama bunu sadece hocaya yikmak yanlis olur. Yusuf bugün takimin en kotüsüydü, zaten yorulmustu, Adrian ne ilerde ne defansta etkiliydi, Emre süper oynadi, ama cok kostu ve yoruldu. Degisikler tamamen dogruydu ve yedek kulübesi ancak bu kadar veriyor.

Top Besiktastaydi ama 90dk boyunca belki iki pozisyona girdiler. Gol'de onlarin becerikliginden degil, bizim beceriksizligimizden oldu. Besiktasin iki net pozisyonu varsa, bizim en az 5, 6 tane var. Bu macin hakki bizdeydi ve sanssizliktan dolay puan kaybettik.

Takimin fizigi toparlandi, iyi defans ettik ve alanlari iyi kapattik. Bu sezon ilk defa ilerde bu kadar iyi cogalabilen bir Trabzonspor izledik. Anlamiyorum, yanlis maca mi baktim yada futbola bakis acim biraz tersmi, ama bu kadar elestiriyi hakedecek takim yoktu sahada. Aslinda tam tersi, bu takim alkislanmali.

Mustafa hocayi da ayriyetten tebrik ederim, takimi iyi hazirladi maca, sans ve hakem bizden yana olsaydi mac farka giderdi. Neyse saglik olsun, takim olumlu sinyaller verdi, insallah böyle devam ederler.
                            akşamın en güzel yorumu bu sanırım
                            Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tamam bugün iki puan kaybettik, ama bunu sadece hocaya yikmak yanlis olur. Yusuf bugün takimin en kotüsüydü, zaten yorulmustu, Adrian ne ilerde ne defansta etkiliydi, Emre süper oynadi, ama cok kostu ve yoruldu. Degisikler tamamen dogruydu ve yedek kulübesi ancak bu kadar veriyor.

çok doğru değişiklikler vardı ve bu yüzden son 10 dakika yürümeyi geçtim sürünmeye bile hali kalmamış maluda izledik evet

Yorum

• Arkadaşlar yorumlarımızı saygı çerçevesi içinde yazalım lütfen.
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X