İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
ah mustafa hoca ah
ya renktaşlar iki devre oynan topa bak
takımda iki tane takoz çıkınca nasıl ts oyunu değişti
bence diyorum ki bu henrique gitmeli hatta janko kalmalı o kesinkes gitmeli
ya bir takım kazanmaya oynar sana zaferi skoru getiren topçun yedekte beklememeli
bence henrique kadroya girememeli emre 11 de olmalı
Yorum
-
kanat oyuncularımız aynı olcan yusuf orta saha aynı tek fark forvette emre var sonuç ne gol
ben bu mra tek kızdığım nokta bu şu henriqueyi oynatması
ve orta sahamız çok zayıf zokora aykut ikiside ne defansta ne ilerde etkili olabildi kazık gibi kaldılar orta çizgide
orta sahada alınması lazım bu takıma
Yorum
-
İlk olarak Ercan DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hafta Trabzonspor haftası oldu 1461 ve baskette de galip geldik güzel bir haftaydı...
TrabZonguldaklı...
Yorum
-
maçı izlediğim arkadaşım sizinkiler gol atmak istemiyolar ki dedi.. tehlikeli yerden frikik kullanıyoruz paslaşarak zaman geçirmeye çalışıyoruz..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
yediğimiz gole baktım da bamba düşman başına.. bu adamdan ne yapıp edip kurtulmamız lazım... resmen asist yapmış adama..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Ikinci yarida iyi ilk yarida kötüydük ama genel anlamda rakipten daha fazla pozisyona girdik,kazanmayi hakettik diyebilirim.
Hakem hüseyin göcek yine rezil bir mac yönetti,bir net penaltimizi vermedi,bircok faulumüzü vermedi emre yi atmasi gerekirken yine es gecti.
Takimda iyiler olcan,emre ve biraz da malouda idi,bunun haricinde takim vasati asamadi.
Galibiyet önemliydi iyi oldu ama takim gelecek adina yine ümit vermedi,bu takima en az 3 takviye gerektigi bir kez daha görüldü."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

sonuç ortda he ola bildığız totem yaptım
Yorum